Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Panasonic] PANASONIC TX-49FX550E
Kαλησπέρα σας
μόλις ήρθα στην παρέα σας και ευχαριστώ για την αποδοχή.
Ενώ η τηλεόραση λειτουργεί κανονικά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Οταν συνδέομαι στο υβριδικό της ΕΡΤ, σε ελαχιστα δευτερόλεπτα χάνεται η φωτεινότητα, σκοτεινιάζει η οθόνη. Πατώντας πάλι το κοκκινο πλήκτρο για να βγω, εμφανιζεται η εικονα της υβριδικής φωτεινή και βγαίνει στο κανονικό προγραμμα.
Δεν το κάνει με τα άλλα υβριδικά, πχ του ΟΠΕΝ ή του ΣΚΑΙ που λειτουργούν κανονικά.
Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ.
Di*Ca_Electronic
07-06-20, 04:30
Φίλε Βαγγέλη,
στην ιστοσελίδα : https://devices.ert.gr/panasonic/ φαίνονται οι συσκευές βPANASONICβ
(37 μοντέλα έτους κατασκευής 2015 β 2016 & 15 μοντέλα έτους κατασκευής 2016 β 2017)
που ΄ναι συμβατές με την υβριδική ΕΡΤ.
Το δικό σου μοντέλο (TX-49FX550E) δυστυχώς δεν περιλαμβάνεται στις λίστες γι΄ αυτό δεν
μπορείς ν΄ απολαύσεις τις σειρές NETFLIX της ΕΡΤ ενώ η τηλεόρασή σου ανταποκρίνεται
κανονικά στ΄ υβριδικό OPEN & τον υβριδικό SKY.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
\
Φίλε Βαγγέλη,
στην ιστοσελίδα : https://devices.ert.gr/panasonic/ φαίνονται οι συσκευές βPANASONICβ
(37 μοντέλα έτους κατασκευής 2015 β 2016 & 15 μοντέλα έτους κατασκευής 2016 β 2017)
που ΄ναι συμβατές με την υβριδική ΕΡΤ.
Το δικό σου μοντέλο (TX-49FX550E) δυστυχώς δεν περιλαμβάνεται στις λίστες γι΄ αυτό δεν
μπορείς ν΄ απολαύσεις τις σειρές NETFLIX της ΕΡΤ ενώ η τηλεόρασή σου ανταποκρίνεται
κανονικά στ΄ υβριδικό OPEN & τον υβριδικό SKY.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
\
Δημήτρη ευχαριστώ πολύ που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις.
Την έχω 8 μήνες και έβλεπα κανονικότατα υβριδική ΕΡΤ, όπως και ΝΕΤFLIX (συνεχίζω να βλέπω κανονικά).
Το πρόβλημα δημιουργήθηκε ξαφνικά. Και τώρα ακόμα είναι στιγμές που λειτουργεί η υβριδική της ΕΡΤ και στιγμές που σκοτεινιάζει.
Δημήτρη και τη δικια μου panasonic δεν ειχαν στη λιστα αλλα επαιξε μια χαρα οταν ενεργοποιήσα τη λειτουργία. Τους έστειλα μηνυμα, αλλα δεν πρόσθεσαν το μοντελο στη λιστα
Δημήτρη ευχαριστώ πολύ που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις.
Την έχω 8 μήνες και έβλεπα κανονικότατα υβριδική ΕΡΤ, όπως και ΝΕΤFLIX (συνεχίζω να βλέπω κανονικά).
Το πρόβλημα δημιουργήθηκε ξαφνικά. Και τώρα ακόμα είναι στιγμές που λειτουργεί η υβριδική της ΕΡΤ και στιγμές που σκοτεινιάζει.
Στις ρυθμισεις φωτεινοτητας κλπ εχεις διαφορα προφιλ (ταινιες, τηλεόραση, παιχνιδια, φωτο κλπ). Μήπως εχεις βαλει κκαυτοματηαμια αυτοματη εναλλαγη προφιλ;
Di*Ca_Electronic
07-06-20, 12:41
Εφόσον η τηλεόραση είναι αγοράς έτους 2019 δεν ισχύει
η συμπερίληψη από λίστα της ΕΡΤ hybric, εννοείται ότι θα κάνει
κανονικά λήψη.
Κοίταξε και διόρθωσε τις ρυθμίσεις φωτεινότητας / profil αν έχεις παρέμβει
όπως αναφέρει στο παραπάνω post ο φίλος από Θεσσαλονίκη.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης