Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Panasonic] PANASONIC TX-49FX550E

vangelism
02-06-20, 15:39
Kαλησπέρα σας
μόλις ήρθα στην παρέα σας και ευχαριστώ για την αποδοχή.
Ενώ η τηλεόραση λειτουργεί κανονικά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Οταν συνδέομαι στο υβριδικό της ΕΡΤ, σε ελαχιστα δευτερόλεπτα χάνεται η φωτεινότητα, σκοτεινιάζει η οθόνη. Πατώντας πάλι το κοκκινο πλήκτρο για να βγω, εμφανιζεται η εικονα της υβριδικής φωτεινή και βγαίνει στο κανονικό προγραμμα.
Δεν το κάνει με τα άλλα υβριδικά, πχ του ΟΠΕΝ ή του ΣΚΑΙ που λειτουργούν κανονικά.

Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ.

Di*Ca_Electronic
07-06-20, 04:30
Φίλε Βαγγέλη,
στην ιστοσελίδα : https://devices.ert.gr/panasonic/ φαίνονται οι συσκευές β€œPANASONIC”
(37 μοντέλα έτους κατασκευής 2015 – 2016 & 15 μοντέλα έτους κατασκευής 2016 – 2017)
που ΄ναι συμβατές με την υβριδική ΕΡΤ.
Το δικό σου μοντέλο (TX-49FX550E) δυστυχώς δεν περιλαμβάνεται στις λίστες γι΄ αυτό δεν
μπορείς ν΄ απολαύσεις τις σειρές NETFLIX της ΕΡΤ ενώ η τηλεόρασή σου ανταποκρίνεται
κανονικά στ΄ υβριδικό OPEN & τον υβριδικό SKY.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
\

vangelism
07-06-20, 09:56
Φίλε Βαγγέλη,
στην ιστοσελίδα : https://devices.ert.gr/panasonic/ φαίνονται οι συσκευές β€œPANASONIC”
(37 μοντέλα έτους κατασκευής 2015 – 2016 & 15 μοντέλα έτους κατασκευής 2016 – 2017)
που ΄ναι συμβατές με την υβριδική ΕΡΤ.
Το δικό σου μοντέλο (TX-49FX550E) δυστυχώς δεν περιλαμβάνεται στις λίστες γι΄ αυτό δεν
μπορείς ν΄ απολαύσεις τις σειρές NETFLIX της ΕΡΤ ενώ η τηλεόρασή σου ανταποκρίνεται
κανονικά στ΄ υβριδικό OPEN & τον υβριδικό SKY.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
\

Δημήτρη ευχαριστώ πολύ που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις.
Την έχω 8 μήνες και έβλεπα κανονικότατα υβριδική ΕΡΤ, όπως και ΝΕΤFLIX (συνεχίζω να βλέπω κανονικά).
Το πρόβλημα δημιουργήθηκε ξαφνικά. Και τώρα ακόμα είναι στιγμές που λειτουργεί η υβριδική της ΕΡΤ και στιγμές που σκοτεινιάζει.

klik
07-06-20, 12:06
Δημήτρη και τη δικια μου panasonic δεν ειχαν στη λιστα αλλα επαιξε μια χαρα οταν ενεργοποιήσα τη λειτουργία. Τους έστειλα μηνυμα, αλλα δεν πρόσθεσαν το μοντελο στη λιστα

klik
07-06-20, 12:09
Δημήτρη ευχαριστώ πολύ που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις.
Την έχω 8 μήνες και έβλεπα κανονικότατα υβριδική ΕΡΤ, όπως και ΝΕΤFLIX (συνεχίζω να βλέπω κανονικά).
Το πρόβλημα δημιουργήθηκε ξαφνικά. Και τώρα ακόμα είναι στιγμές που λειτουργεί η υβριδική της ΕΡΤ και στιγμές που σκοτεινιάζει.
Στις ρυθμισεις φωτεινοτητας κλπ εχεις διαφορα προφιλ (ταινιες, τηλεόραση, παιχνιδια, φωτο κλπ). Μήπως εχεις βαλει κκαυτοματηαμια αυτοματη εναλλαγη προφιλ;

Di*Ca_Electronic
07-06-20, 12:41
Εφόσον η τηλεόραση είναι αγοράς έτους 2019 δεν ισχύει
η συμπερίληψη από λίστα της ΕΡΤ hybric, εννοείται ότι θα κάνει
κανονικά λήψη.
Κοίταξε και διόρθωσε τις ρυθμίσεις φωτεινότητας / profil αν έχεις παρέμβει
όπως αναφέρει στο παραπάνω post ο φίλος από Θεσσαλονίκη.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης