Επιστροφή στο Forum : [Άλλη] Πλυντήριο zanussi ZWF185W2
Λοιπόν έχω zanussi ZWF185W2.
Το έχω γύρω στα 4 χρόνια κ πλένει αβέρτα σχεδόν δύο φορές την ημέρα.
Εχει λίγες μέρες ακούγεται ένας θόρυβος από τον κάδο, σαν ρουλεμάν ίσως, όταν τον γυρνάω με το χέρι κσνει θόρυβο κ σαν Να κρατάει κάτι κόντρα μέσα, δεν γυρίζει δηλαδή με ευκολία.
Τι μπορεί να είναι;
Καλημέρα παλικάρια κάποια απάντηση μήπως;
Στο στιψιμο σου ακούγεται εντονότερα ; Πιο πιθανή βλάβη τα ρουλεμάν κάδου.
Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι στο στύψιμο ακούγεται μέχρι κάτω, είμαι 3ο όροφο κ κάνει σαν τρελό.
Θέλεις να μου πεις κόστος μη με πιάσουν λαλακα;
Ότι και να σου πούνε δίκιο θα έχουν , μεγάλη επισκευή είναι, λύνεται όλο το πλυντήριο, κάνα 60αρι αμοιβή και γύρω στο 20αρικο 2 ρουλμαν και φλατζα . Γράψε στου youtube waching machine bearings replacements και θα σου βγάλει σχετικά βιντεος. Εγώ μόνος μου το έφτιαξα , με βοήθησαν πολύ και τα παιδιά εδώ , ρίξε μια ματιά υπάρχουν αρκετά νήματα , εάν πιάνουν τα χέρια σου, δοκίμασε . Το πλυντήριο είναι πολύ παλιό 15+;
Δεν έχω χρόνο αλλά ούτε κ εργαλεία δεν συμφέρει. Είναι 5ετιας, χάλασε ήδη μια φορά, κάρβουνακια στα 60 ευρώ με έπιασε καλά.
Τώρα αν δώσω ακόμα 80 συμφέρει;
Ότι και να σου πούνε δίκιο θα έχουν , μεγάλη επισκευή είναι, λύνεται όλο το πλυντήριο, κάνα 60αρι αμοιβή και γύρω στο 20αρικο 2 ρουλμαν και φλατζα . Γράψε στου youtube waching machine bearings replacements και θα σου βγάλει σχετικά βιντεος. Εγώ μόνος μου το έφτιαξα , με βοήθησαν πολύ και τα παιδιά εδώ , ρίξε μια ματιά υπάρχουν αρκετά νήματα , εάν πιάνουν τα χέρια σου, δοκίμασε . Το πλυντήριο είναι πολύ παλιό 15+;
Συμφέρει τόσο μεγάλο κόστος στα 5 χρόνια; 60+80
Ε , τι θα κάνεις θα το πετάξεις; Πάντως δεν πάμε καλά στα 5 χρόνια ρουλμαν; Πάει όλες οι εταιρείες μπουρ@#€€_&& γίνανε, λέγαμε τους Γερμανούς αλλά και αυτοί αλήτες είναι.
Δνε συμφέρει να πάρω καινούριο στα 150 ευρώ;
Αυτό θα το πετάξεις την άλλη μέρα που θα λήξει η εγγύηση
Ε , τι θα κάνεις θα το πετάξεις; Πάντως δεν πάμε καλά στα 5 χρόνια ρουλμαν; Πάει όλες οι εταιρείες μπουρ@#€€_&& γίνανε, λέγαμε τους Γερμανούς αλλά και αυτοί αλήτες είναι.
Το έχω γύρω στα 4 χρόνια κ πλένει αβέρτα σχεδόν δύο φορές την ημέρα.
Μετά από την δήλωση αυτή του χρήστη το λες και φυσιολογικό δεδομένης της κατασκευαστικής ποιότητας και αντοχής που πλέον επικρατεί.
Αυτό θα το πετάξεις την άλλη μέρα που θα λήξει η εγγύηση
Καλησπέρα παιδιά.
Τι να κάνω πείτε μου... Να το ξαναφτιάξω η να πάρω άλλο με 150;
Κυριακίδης
31-05-20, 22:56
Καλησπέρα παιδιά.
Τι να κάνω πείτε μου... Να το ξαναφτιάξω η να πάρω άλλο με 150;
Από όσο κατάλαβα είσαι χρήστης μικρής δυνατότητας συσκευής (για λίγα κιλά) αλλά οι απαιτήσεις σου είναι συχνές , οπότε δεδομένου και της δήλωσης ότι το κατάντησες έτσι σε 4 χρόνια με 2 βλάβες (καρβουνάκια + ρουλεμάν) μάλλον καλύτερα να πάρεις άλλο πιο μεγάλων δυνατοτήτων σε κιλά .
Μπορεί να λες ότι δεν έχεις χρόνο και εργαλεία , αλλά πες μας αν ο άξονας που βγαίνει από την τροχαλία μεριά αν περιέχει τα ρουλεμάν σε φωλιά μεταλλική που μπορεί να ξεβιδωθεί (η φωλιά) ή η φωλιά είναι ενσωματωμένη φιξ με τον πλαστικό κάδο? (στην περίπτωση φιξ της φωλιάς με τον πλαστικό κάδο πέτα το κατευθείαν ) ενώ στην άλλη περίπτωση με φωλιά που μπορεί να ξεβιδωθεί ανεξάρτητα από τον πλαστικό κάδο , ίσως να μπορείς να το φτιάξεις ο ίδιος (ίσως το μόνο απαραίτητο εργαλείο κάποιον εξολκέα) . Σε καμιά περίπτωση δεν συμφέρει η επισκευή από τεχνικό εξαιτίας των χαμηλών δυνατοτήτων της συσκευής .
O καδος ειναι φιξ,δεν ανοιγει για να αλλαξεις ρουλεμαν σ αυτο το μοντελο και γενικα στο 90% των πλυντηριων της εταιριας. Οποτε τζαμπα το συζητας.
Δεν ξέρω από αυτά καθόλου παιδιά..
O καδος ειναι φιξ,δεν ανοιγει για να αλλαξεις ρουλεμαν σ αυτο το μοντελο και γενικα στο 90% των πλυντηριων της εταιριας. Οποτε τζαμπα το συζητας.
Περίμενε... Όταν χαλάνε τα ρουλεμάν δηλαδή το πετάνε όλοι το πλυντήριο;
Από όσο κατάλαβα είσαι χρήστης μικρής δυνατότητας συσκευής (για λίγα κιλά) αλλά οι απαιτήσεις σου είναι συχνές , οπότε δεδομένου και της δήλωσης ότι το κατάντησες έτσι σε 4 χρόνια με 2 βλάβες (καρβουνάκια + ρουλεμάν) μάλλον καλύτερα να πάρεις άλλο πιο μεγάλων δυνατοτήτων σε κιλά .
Μπορεί να λες ότι δεν έχεις χρόνο και εργαλεία , αλλά πες μας αν ο άξονας που βγαίνει από την τροχαλία μεριά αν περιέχει τα ρουλεμάν σε φωλιά μεταλλική που μπορεί να ξεβιδωθεί (η φωλιά) ή η φωλιά είναι ενσωματωμένη φιξ με τον πλαστικό κάδο? (στην περίπτωση φιξ της φωλιάς με τον πλαστικό κάδο πέτα το κατευθείαν ) ενώ στην άλλη περίπτωση με φωλιά που μπορεί να ξεβιδωθεί ανεξάρτητα από τον πλαστικό κάδο , ίσως να μπορείς να το φτιάξεις ο ίδιος (ίσως το μόνο απαραίτητο εργαλείο κάποιον εξολκέα) . Σε καμιά περίπτωση δεν συμφέρει η επισκευή από τεχνικό εξαιτίας των χαμηλών δυνατοτήτων της συσκευής .
Δεν έχω τις γνώσεις φίλε ούτε εργαλεία ούτε χρόνο... Μόλις σχόλασα από το πρωί τρεχω...
Από ότι λέει το παληκαρι κάτω από εσένα δεν φτιάχνεται.
Περίμενε... Όταν χαλάνε τα ρουλεμάν δηλαδή το πετάνε όλοι το πλυντήριο;
Πάρε μια ιδέα πως αλλάζουν τα ρουλεμαν σε κλειστού τύπου κάδο
https://youtu.be/elYVflulp0I
Πάρε μια ιδέα πως αλλάζουν τα ρουλεμαν σε κλειστού τύπου κάδο
https://youtu.be/elYVflulp0I
Άρα γίνεται αλλαγή... Κόστος πόσο λες;
Νομίζω στο #5 σου έδωσαν μια ενδεικτική τιμή. Περισσότερα θα μάθεις αν ρωτήσεις κάποιον επαγγελματία επισκευαστή στην περιοχή σου.
Νομίζω στο #5 σου έδωσαν μια ενδεικτική τιμή. Περισσότερα θα μάθεις αν ρωτήσεις κάποιον επαγγελματία επισκευαστή στην περιοχή σου.
Συμφέρει λες η το πετάω;
Ε τι προτιμάς να δώσεις 100ευρω ή 350 να πάρεις καινούργιο ;
Κυριακίδης
02-06-20, 00:57
Συμφέρει λες η το πετάω;
Αν σου αρέσουν τα μπάρμπεκιου πάρε ιδέες
https://www.youtube.com/watch?v=DCTZuZlZmDE
Να ξέρεις όμως ότι οι φθορές ρουλεμάν (είτε είναι κάδος κλειστός είτε ανοικτός ) θα πρέπει να προλαμβάνονται πολύ νωρίς σε πρώιμα στάδια , και όταν λες ότι ακούγεται κάτω από τον 3ο όροφο τότε οι πιθανότητες να γίνει καλή δουλειά είναι πολύ μικρή (π.χ υπερβολική φθορά στον ίδιο άξονα που θα δεχθεί τα νέα ρουλεμάν και δεν θα εφαρμόζουν σωστά με αποτέλεσμα να ξαναχαλάσουν και αυτά σε σύντομο χρόνο) μην το σκέφτεσαι λοιπόν και δρομολόγησε νέα συσκευή
Προτιμώ να δώσω τα 100 αλλά θα την βγάλει τουλάχιστον μέχρι του χρόνου η χλωμό;
Αν σου αρέσουν τα μπάρμπεκιου πάρε ιδέες
https://www.youtube.com/watch?v=DCTZuZlZmDE
Να ξέρεις όμως ότι οι φθορές ρουλεμάν (είτε είναι κάδος κλειστός είτε ανοικτός ) θα πρέπει να προλαμβάνονται πολύ νωρίς σε πρώιμα στάδια , και όταν λες ότι ακούγεται κάτω από τον 3ο όροφο τότε οι πιθανότητες να γίνει καλή δουλειά είναι πολύ μικρή (π.χ υπερβολική φθορά στον ίδιο άξονα που θα δεχθεί τα νέα ρουλεμάν και δεν θα εφαρμόζουν σωστά με αποτέλεσμα να ξαναχαλάσουν και αυτά σε σύντομο χρόνο) μην το σκέφτεσαι λοιπόν και δρομολόγησε νέα συσκευή
Αν είναι να δώσω από την άλλη 100 παίρνω με 150 ένα και τελείωσε.
Μέχρι να έχω διαθέσιμα χρήματα γιατί τώρα δεν έχω πάνω από 150.
Κυριακίδης
02-06-20, 11:28
Αν είναι να δώσω από την άλλη 100 παίρνω με 150 ένα και τελείωσε.
Δηλαδή κάπως έτσι.
https://www.youtube.com/watch?v=xxSSCLkNrNU
Δηλαδή κάπως έτσι.
https://www.youtube.com/watch?v=xxSSCLkNrNU
170 το πήρα το zanussi φίλε, μην κοροϊδεύεις.
170 το πήρα το zanussi φίλε, μην κοροϊδεύεις.Ε, γι' αυτό...
Ε, γι' αυτό...
Ε ναι ότι πληρώνεις παίρνεις οκ.
Κάποια πρόταση μέχρι 250 ευρώ έχουμε;