PDA

Επιστροφή στο Forum : [Άλλη] ψυγειο elco

geoponic
23-05-20, 16:37
γεια σας χθες μετα απο διακοπη ρευματος μου εβγαλε demo mode το ψυγειο δεν δουλεει τιποτα πως θα μπορεσω να το απενεργοποιησω το μοντελο ειναι DE-42 EDNF INOX
47449

ΔΙΑΣ
23-05-20, 23:33
κοιτα στις οδηγιες χρησης αν το αναφερει

geoponic
25-05-20, 16:57
καλησπερα δεν αναφερει κατι ξεκιναει το μοτερ και μετα κοβει

Κυριακίδης
25-05-20, 18:09
ξεκιναει το μοτερ και μετα κοβει αυτό το συμβάν μοιάζει για δυσλειτουργία περισσότερο στην περιοχή μοτέρ , παρά για μπλοκάρισμα εξαιτίας των διακοπών ρεύματος. Δηλαδή μας λες κάνει να ξεκινήσει για δευτερόλεπτα και δεν μπορεί , σβήνει , και μετά από λίγο ξαναπροσπαθεί? (αν ναι θέλει έλεγχο στα εξωτερικά εξαρτήματα δίπλα στο μοτέρ) .

μου εβγαλε demo mode το ψυγειο δεν δουλεει τιποτα για αυτήν την περίπτωση αν δεις διάφορα βίντεο youtube και γράψεις "reset demo mode refrigerator" οι περισσότεροι πατάνε συνδυασμό 2 πλήκτρων ταυτόχρονα για 3 δευτερόλεπτα , έχεις 4 κουμπιά / οπότε που θα πάει με 12 συνδυασμούς θα το πετύχεις.

Τεχνικός ψυκτικός
25-05-20, 18:22
Δοκιμασε να το βγαλεις απο την πριζα για μιση ωρα

geoponic
28-05-20, 22:11
το εκανα το εβγαλα απο την μπριζα 24 ωρες πιθανων πλακετα γαιτι ξεκιναει δινει και μετα κοβει επιση βγαζει low voltage και sr που σημαινει οτι δεν εχει ψυξη απο οτι ειδα αλλαξα το κλιξον και τον πυκνωτη στο μοτερ το ιδιο

dalai
16-11-22, 16:48
το εκανα το εβγαλα απο την μπριζα 24 ωρες πιθανων πλακετα γαιτι ξεκιναει δινει και μετα κοβει επιση βγαζει low voltage και sr που σημαινει οτι δεν εχει ψυξη απο οτι ειδα αλλαξα το κλιξον και τον πυκνωτη στο μοτερ το ιδιο

Εχω το ιδιο προβλημα.... Τι εγινε τελικα με την περιπτωση σου ?

aluphs
17-11-22, 14:22
Βγάλτo από την πρίζα και βάλτο ξανά
Πάτησε ταυτόχρονα το πλήκτρο F και το πλήκτρο με τον ήλιο και κράτησε τα έως ότου αλλάξει το demo