Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [Pitsos] αδειάζει τα νερά στην εκκίνηση και σταματάει



Tsif
13-05-20, 21:58
Καλησπέρα στην ομάδα έχουμε το pitsos drv4323/52 ... το πρωί μετά την πλύση που έκανε η γυναίκα μου μετά που σταμάτησε και έβαλε την επόμενη στο άνοιγμα του πλυντηρίου ξεκίνησε να αδειάσει τα νερά και μετά άρχισε να αναβοσβήνει το φωτάκι με το βρυσάκι ( στις οδηγίες σφαλμάτων λέει όταν αναβοσβήνει ότι είναι τεχνική βλάβη , να γίνει επανεκκίνηση και αν δεν στρώσει τεχνικό σέρβις)
Τσέκαρα την αντλία και δουλεύει κανονικά ... το γέμισα με 5 lt νερό 2 φορές .. τα έβγαλε κανονικά και μετά τπτ ......
Το πλυντήριο είναι στην εγγύηση οπότε καλύτερα να καλέσω τεχνικό σωστά ?

nyannaco
14-05-20, 09:04
Το πλυντήριο είναι στην εγγύηση οπότε καλύτερα να καλέσω τεχνικό σωστά ?Χωρίς δεύτερη σκέψη!

Κυριακίδης
14-05-20, 10:17
Άδειασε πρώτα τα νερά (δεν καταλαβαίνω τον λόγο που συμπληρώνεις εσύ νερό) βγάλε την αποχέτευση όπου την έχεις χωμένη και βάλε την σε ορατό σημείο σταθερά να την βλέπεις , ακολούθησε την επανεκκίνηση όπως αναφέρουν οι οδηγίες και μετά από αυτό βάλε το να δουλέψει να δούμε τι γίνεται.

οπότε καλύτερα να καλέσω τεχνικό σωστά ? Αν είναι δική σου υπαιτιότητα του συμβάντος ? (π.χ. την έξοδο της αποχέτευσης συνδεδεμένη σε σιφόνι νιπτήρα και όταν χρησιμοποιείς ταυτόχρονα με νερά στον νιπτήρα να επιστρέφουν στην αποχέτευση και μέσα στην συσκευή.