Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [Κλιματιστικό Toyotomi] toyotomi αναβοσβήνει το operate

antonogiorgis
01-04-20, 02:31
καλησπέρα σας, έχω 3 κλιματιστικά toyotomi INVERTER tan-A28IV και tan-A32IV με πρόβλημα (αναβοσβήνει το operate μετά από 30'' και δεν δουλεύει σε καμία εντολή). Το πρόβλημα δημιουργήθηκε μέσα σε 1,5 χρόνο. Η αντιπροσωπεία στην Αθήνα δεν μπορεί να μου δώσει λύση, ούτε οι τεχνικοί της.

Τεχνικός ψυκτικός
03-04-20, 12:21
Αρχικά , δοκίμασε να κάνεις ενα reset (30 λεπτά χωρίς τάση). Αν συνεχίσει να αναβοσβήνει το operate , προσωπικά, θα άλλαζα το καλώδιο των εντολών. Είναι μια βλάβη που θέλει τεχνικό με όρεξη και γνώσεις να ασχοληθεί. Σου επισυνάπτω φωτο του σφάλματος και λινκ από το service manual.
47211
https://www.manualslib.com/download/772680/Toyotomi-Tan-A28iv.html

watt
08-04-20, 11:04
Ποσες φορες αναβοσβήνει το operate και κανει παυση εως οτου αρχισει παλι;

pliktras
09-04-20, 01:44
Δώσε μας λίγες παραπάνω πληροφορίες και γίνε λίγο πιο σαφής στα λαμπάκια και στις φορές που ανάβουν.

antonogiorgis
20-07-21, 21:37
καλησπέρα, Με το άνοιγμα (FAN στο AUTO, MODE στο AUTO) ανάβει για 20 με 30 δευτερόλεπτα το POWER, και στην συνέχεια ανάβει το OPERATE για 3 με 5 δευτερόλεπτα. Μετά σβήνει το POWER, και αρχίζει να αναβοσβήνει το συνεχώς το OPERATE.

antonogiorgis
20-07-21, 22:06
Καλησπέρα. Όταν ανάβω τα κλιματιστικά (fun και mode στο auto) το power για 20 με 30 δευτερόλεπτα ανάβει. Μετά ανάβει και το operate για περίπου 5 δευτερόλεπτα. στην συνέχεια σβήνει το power και παραμένει το operate ανοιχτό να αναβοσβήνει συνεχώς (τα κλιματιστικά σταματάνε να δουλεύουν)
1)Έχω τσεκάρει της εξωτερικές πλακέτες σε ηλεκτρονικό (οκ)
2)Έχω τσεκάρει αισθητήρες (οκ)
3)Έχω τσεκάρει φρεο (οκ)
4)Έχω τσεκάρει καλωδίωση επικοινωνίας εσωτερικής και εξωτερικής μονάδας (οκ)
5)Έχω τσεκάρει τα ρεύματα του σπιτιού (έφερα ηλεκτρολόγο) (οκ)
Τους τελευταίους δυο μίνες (Ιούνιος Ιούλιος 2021) το κλιματιστικό tan-A28IV όταν είναι ήμερα δουλεύει, όταν νυχτώσει όχι.