Επιστροφή στο Forum : [Bosch] Πλυντήριο Bosch Maxx7 Vario perfect
sotirismpampas
14-03-20, 22:02
ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ. ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ BOSCH MAXX7 VARIO PERFECT.ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΠΛΥΣΗ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ Ε02 ΕΛΕΓΞΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΝΕΡΟΥ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ.. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ reset; ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ.
sotirismpampas
14-03-20, 22:05
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;Να μην γραφεις με κεφαλαία.
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
sotirismpampas
15-03-20, 10:15
ΖΗΤΗΣΑ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΞΕΡΕΙ. ΚΕΦΑΛΑΙΑ Η ΜΙΚΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΚΙ ΟΧΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΡΑΦΗΣ.
ΖΗΤΗΣΑ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΞΕΡΕΙ. ΚΕΦΑΛΑΙΑ Η ΜΙΚΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΚΙ ΟΧΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΡΑΦΗΣ.
θα σου εξηγησω γιατι δεν πρεπει να γραφεις με κεφαλαια ,στα φορουμ τα κεφαλαια σημαινει οτι φωναζεις δεν το ηξερες οκ δεν στο ειπε ο φιλος και δεν το θεωρω εγω προσωπικα και σπουδαιο αν γραψεις με κεφαλαια
κια την βλαβη που μαλλον δεν λυνετε με reset δεν μπορω να σε βοηθησω δεν γνωριζω απο πλυντηρια
ΖΗΤΗΣΑ ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΞΕΡΕΙ. ΚΕΦΑΛΑΙΑ Η ΜΙΚΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΚΙ ΟΧΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΡΑΦΗΣ. καρβουνακια κινητηρα μαλλον. για να σβησει η βλαβη δες youtoube
Τεχνικός ψυκτικός
17-03-20, 13:12
Ριξε μια ματια εδω
https://tapavakos.gr/2017/04/04/επαναφορά-test-πλυντήρια-ρούχων-siemens-πολλά/