Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Samsung] Samsung Προβλημα Τρεμοπαιγμα

darkfire
19-12-19, 18:42
καλησπέρα παιδιά έχω μια τηλεόραση UE48JU6670 curved το πρόβλημα που αντιμετωπίζω ειναι οτι τρεμοπαίζει η εικόνα με αποτέλεσμα να ειναι κουραστικό στο ματι λες και έχουν πέσει τα HZ η σαν να αλλάζει η φωτεινότητα της τη μπορώ να δοκιμάσω για αυτό? την έχω ανοίξει άλλα οπτικά δεν φαίνεται κάτι....
Ευχαριστω

p270
19-12-19, 19:33
προβλημα στο συστημα οπισθιου φωτισμου ,με λιγα λογια μαλλον προβλημα στις λεντομπαρες το ποιο πιθανο

λιγοτερο πιθανο αλλα παντα παιζει να εχι προβλημα στο κυκλωμα οδηγησεις των λεντ

darkfire
19-12-19, 21:23
μπορω να βρω αν ειναι το προβλημα στη πλακετα τροφοδοσιας η στην πλακετα με τα βυσματα εισοδων πως μπορω να ειμαι σιγουρος για το που βρίσκεται το πρόβλημα και πως να το φτιαξω?

p270
20-12-19, 10:37
Για αρχή πρέπει να δεις αν το πρόβλημα είναι στις λεντομπαρες το ποιο πιθανό πρόβλημαΑν θες να δεις αν έχεις θέμα στην τροφοδοσία τους τότε θα πρέπει να μετρήσεις την τάση λειτουργίας τους ,αυτό θα το κάνεις με πολύμετρο και θα πρέπει να έχεις και το σέρβις μανουαλ τις tv
Αν δεν γνωρίζεις καλό είναι να την πας σε κάποιο εργαστήριο ,ότι κανείς πάντως θέλει προσοχή γιατί οι μετρήσεις θα γίνουν υπό τάση και εκεί κυκλοφορούν και επικίνδυνες τάσεις

darkfire
20-12-19, 23:53
ευχαριστω πολυ φιλε μου εχω κατευασει το σερβις μανουαλ τις tv θα προσπαθησω να το φτιαξω και να κανω μετρησεις με πολυμετρο κτλπ θα ενημερωσω για οποιαδηποτε προσπαθεια - αποτελεσμα ευχαριστω και παλι. ( εννοειται θα προσεχω πολυ )