Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Άλλη] MIA ΜΙΚΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ

RADIO6146KISAMOS
28-11-19, 20:15
ΕΠΙΔΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΙΝΕΖΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΑΣΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ 17IPS62 ΣΥΧΝΑ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ U1 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΕΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ 1Q001 .ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΤΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΑΝ FAN6300 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΗΝ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ.

sotososfp
03-04-20, 15:42
Kαλησπέρα φίλε μου
Έχω μία united un3248 που φοράει αυτό το τροφοδοτικό,αλλά έχω το εξής πρόβλημα.
Ανάβει,δείχνει το λογότυπο 2-3 δευτερόλεπτα και χάνεται η εικόνα ενώ ο ήχος παραμένει!
Τα led ανάβουν όλα κανονικά με την ίδια φωτεινότητα σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα.
Να φταίει η main τελικά;
Η να έχει πρόβλημα το led driver map3249;
Ελπίζω σε μιά μικρή βοήθεια αν σου έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε αντίστοιχο σασί.
Ευχαριστώ

ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ
03-04-20, 19:01
ΕΠΙΔΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΙΝΕΖΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΑΣΙΑ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ 17IPS62 ΣΥΧΝΑ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ U1 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΕΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ 1Q001 .ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΤΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΑΝ FAN6300 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΗΝ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ.

Το fan6300 δουλεύει μια χαρά αν διορθώσεις την τάση του gate του ic αν βάλεις τον παλμογράφο θα το καταλάβεις.

chriss1
04-04-20, 14:01
Το fan6300 δουλεύει μια χαρά αν διορθώσεις την τάση του gate του ic αν βάλεις τον παλμογράφο θα το καταλάβεις.
αυτο που λες φιλε νικο δεν εχει νοημα γιατι οταν παει καποιος να παρει κατι καινουριο και το παιρνει απο λαθος αλλου γιατι να μπει σε αυτη τη διαδικασια?

ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ
04-04-20, 19:14
αυτο που λες φιλε νικο δεν εχει νοημα γιατι οταν παει καποιος να παρει κατι καινουριο και το παιρνει απο λαθος αλλου γιατι να μπει σε αυτη τη διαδικασια?
Τι ακριβώς εννοείς;
Εγώ αναφέρθηκα σε μετατροπή που μπορεί να γίνει με το FAN 6300 γιατί το 1Q001 είναι ακριβό

chriss1
05-04-20, 20:28
καλησπερα νικο.εννοω το γιατι να μπει στη διαδικασια της μετατροπης (η οποια προυποθετει αστοχια-χρονο-υλικα-εργαλεια-φαια ουσια) απο την στιγμη που θα παρει κατι καινουριο και θα ξεμπερδεψει.τωρα αυτα τα λεω μ επιφυλαξη καθως δεν ειμαι ηλεκτρονικος και εκφερω αποψεις βασει της δικης μου λογικης.