Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [AEG] Προβλημα με πλυντηριο ρουχων AEG lavamat 60824

SIRAP
19-11-19, 22:03
Καλησπέρα
Πλυντήριο AEG Lavamat 60824 έβγαλε βλάβη Ε91, δηλ. Υποδεικνύει προβλήματα διαμόρφωσης / επικοινωνίας με τα ηλεκτρονικά μέρη. Αυτά απο τα λεγόμενα της εταιρείας.
Πρωτού μιά βδομάδα εβγαλα - έβαλα τις φίσες στο κεντρικό διακόπτη και δούλεψε κανονικά, μετά την βδομάδα ξανα το έβγαλε (αναβοσβήνουν όλα τα λεντάκια) και δείχνη βλάβη Ε91.
Έλεγχα όλες τις φίσες στις πλακέτες (2), στην αντλία νερού, πιεσοστάτη, πόρτα, αντιπαρασιτικό.

georgis
20-11-19, 17:23
Μήπως έχει κάπου ψυχρή κόλληση;

SIRAP
20-11-19, 19:16
Λοιπόν παιδιά, διαβασα καπου μεσα στο site (Σάκης -Tipos) να κανω test του πλυντηριου και να μου βγάλει την βλάβη, .

""Με τον επιλογεα προγραμματων στη θεση off κρατα πατημενο το κουμπι της προπλυσης και το ακριβως απο πανω και γυρνα τον επιλογεα μια σκαλα δεξια,μετα απο 5 sec θα δεις κατι ασυνηθηστο να συμβαινει στις ενδειξεις και τοτε αφηνεις τα δυο πληκτρα.Καθε επομενη σκαλα που γυρνας προς τα δεξια ειναι και μια λειτουργια του πλυντηριου,οι πρωτες ειναι παροχη νερου,οταν φτασεις στην δεκατη σκαλα θα σου εμφανισει τον κωδικο βλαβης.Οσο σου δειχνει τον κωδικο αν ξαναπατησεις τα δυο πληκτρα σταθερα τοτε η βλαβη σβηνεται απο την μνημη γραφοντας μηδεν στην οθονη.''

Όντως το εκανα, αλλά δεν μου εδειχνε κάτι (Ε...), βγάζω την πλακέτα (φωτο) και βγαζω - βάζω όλες τις φίσες.
Κάνω το test και μου δειχνει την βλαβη που ειχε κρατήσει την σβήνω και δούλεψε το πλυντήριο
Ευχαριστώ πολυ

elstafy
19-11-21, 18:07
Καλησπερα μετα το RESET που εκανες σου ξαναπαρουσιασε το προβλημα;