Επιστροφή στο Forum : [Miele] Miele G1220 Fan Motor
Καλησπέρα
έχω ένα πλυντήριο πιάτων Miele G1220
κάνει θόρυβο ο ανεμιστήρας για το στέγωμα . έχω βρει το ανταλλακτικό αλλά ενω έλυσα το πλυντήριο δεν ξέρω πως βγαίνει ο ανεμιστήρας. Δεν μπορώ να βρω βιντεάκι από το συγκεκριμένο μοντέλο.
καθε βοήθεια δεκτή.
σας ευχαριστώ
η λυση ειναι απλη πας την συσκευη σε ενα επαγγελματια γιατι ο χρονος που θα φας μπορει να κανεις και ζημια
ευχαριστώ ΔΙΑΣ αλλά το forum πιστεύω λέγεται howtofixit και όχι
how to transport it for repair ευχαριστώ πάντως για το χρόνο σου.
υπάρχουμε αρκετοί οι οποίοι δεν το κάνουμε μόνο για τα χρήματα ,αλλά και για την ικανοποίηση να το επισκευάσουμε μόνοι μας, να ξεφύγουμε λίγο και από τις δουλειές που κάνει ο καθένας μας.
vasilimertzani
13-11-19, 08:56
στην πόρτα βρίσκεται αυτό;
στην πόρτα βρίσκεται αυτό;
όχι βρίσκεται στο πλάι ,οπως κοιταμε το πλυντήριο δεξιά. Στην πόρτα αλλάζει εύκολα,αλλά ενω το ελυσα από το πλαι και φαινεται οτι βγαινει ευκολα, τελικά δεν.... Κάποιο τρόπο θα έχει
ειμαι τις αποψης οτι η ξερεις κατι και το κανεις η δεν το ακουμπας.ακου μια ιστορια αλειθινη καποιος γειτονας του ειχαι χαλασει η κουζινα δεν εκαιγε η αντισταση περνει τηλ ενα τεχνικο και του λεει το προβλημα οτι τεχνικος του ειπε ποσο θα στειχηση αλλα αυτο δεν ηθελε ειναι πολλα τα λεφτα. παει λοιπον σε ενα μαγαζι οικιακον συσκευων αγοραζει το ανταλλακτικο του ειπε ο εμπορας δεν ειναι τιποτα τις βιδες ξεβειδωνεις τα καλωδια βγαζεις και βαζεις την καινουρια.οντος την αλαξε μονο του .απο εγω ξεκιναει το δραμα δεν την δοκιμασε αν δουλευει ,βαζει η γυναικα του φουρνο και την χτυπισε το ρευμα προχορησε λιγο και επεσε κατω ο γιατρος που την ειδε ειπε κολπικη μαργαρηγη και ολα αυτα γιατι ξεχασε να βαλει την γειωση το θεμα ειναι οτι ουτε η γειωση του σπιτιου ηταν καλει για αυτο και χαθηκε .διακοπτη διαφηγης δεν ειχε το σπιτι.για αυτο και σου εγραψα τα παραπανω βεβαια οσο ζουμε μαθαινουμε .αλλο ξερω ,εχω την γνωση, να κανω κατι. αλλο απο χομπι.χομπι υπαρχουν πολλα οχι οτι εχει σχεσει με ρευμα στα λεω παντα φιλικα.
Κυριακίδης
13-11-19, 18:51
έχω βρει το ανταλλακτικό
κομπλέ? με την μαύρη βάση του ? ή μόνο το μοτέρ? και ο αναγνώστης δεν μπορεί να καταλάβει τι δεν μπορείς να βγάλεις .
https://www.buyspares.com/miele/dishwasher/fan-motor-assembly/product.pl?pid=2246389&shop=miele&path=108720&refine=motor
στην φωτογραφία πιο κάτω έχει κάποιες 4 τελείες μεγέθυνσης
φαίνεται πανεύκολο , πρώτα πρέπει να ξεβιδωθεί η μαύρη βάση , αφού ξεβιδωθεί η βάση , περιέχει επιπλέον βίδες από πίσω για να βγει και το μοτέρ με συνοπτικές διαδικασίες .
Το πρόβλημα που θα δυσκολέψει την διαδικασία είναι ότι οι "βίδες" στήριξης του μοτέρ είναι πριτσίνια , θα πρέπει να τρυπηθούν και ανάλογα να μπουν νέες βίδες .
κομπλέ? με την μαύρη βάση του ? ή μόνο το μοτέρ? και ο αναγνώστης δεν μπορεί να καταλάβει τι δεν μπορείς να βγάλεις .
https://www.buyspares.com/miele/dishwasher/fan-motor-assembly/product.pl?pid=2246389&shop=miele&path=108720&refine=motor
στην φωτογραφία πιο κάτω έχει κάποιες 4 τελείες μεγέθυνσης
φαίνεται πανεύκολο , πρώτα πρέπει να ξεβιδωθεί η μαύρη βάση , αφού ξεβιδωθεί η βάση , περιέχει επιπλέον βίδες από πίσω για να βγει και το μοτέρ με συνοπτικές διαδικασίες .
Το πρόβλημα που θα δυσκολέψει την διαδικασία είναι ότι οι "βίδες" στήριξης του μοτέρ είναι πριτσίνια , θα πρέπει να τρυπηθούν και ανάλογα να μπουν νέες βίδες .
αρχικά ευχαριστώ για το χρόνο σου
ακολουθεί link με το μοντέλο του ανεμιστήρα
https://www.ebay.it/itm/Miele-Dishwasher-Fan-Ventilation-Dryer-Drying-Blower-Ventilation-Heater-G1833SC/153525128856?hash=item23becf8e98:g:KB4AAOSwSmJdAVp 1
miele g1220 sc (https://www.ebay.it/itm/Miele-Dishwasher-Fan-Ventilation-Dryer-Drying-Blower-Ventilation-Heater-G1833SC/153525128856?hash=item23becf8e98:g:KB4AAOSwSmJdAVp 1)
Για το συγκεκριμένο δεν εχω βρει βιντεο αλλαγής του.
ευχαριστώ
ειμαι τις αποψης οτι η ξερεις κατι και το κανεις η δεν το ακουμπας.ακου μια ιστορια αλειθινη καποιος γειτονας του ειχαι χαλασει η κουζινα δεν εκαιγε η αντισταση περνει τηλ ενα τεχνικο και του λεει το προβλημα οτι τεχνικος του ειπε ποσο θα στειχηση αλλα αυτο δεν ηθελε ειναι πολλα τα λεφτα. παει λοιπον σε ενα μαγαζι οικιακον συσκευων αγοραζει το ανταλλακτικο του ειπε ο εμπορας δεν ειναι τιποτα τις βιδες ξεβειδωνεις τα καλωδια βγαζεις και βαζεις την καινουρια.οντος την αλαξε μονο του .απο εγω ξεκιναει το δραμα δεν την δοκιμασε αν δουλευει ,βαζει η γυναικα του φουρνο και την χτυπισε το ρευμα προχορησε λιγο και επεσε κατω ο γιατρος που την ειδε ειπε κολπικη μαργαρηγη και ολα αυτα γιατι ξεχασε να βαλει την γειωση το θεμα ειναι οτι ουτε η γειωση του σπιτιου ηταν καλει για αυτο και χαθηκε .διακοπτη διαφηγης δεν ειχε το σπιτι.για αυτο και σου εγραψα τα παραπανω βεβαια οσο ζουμε μαθαινουμε .αλλο ξερω ,εχω την γνωση, να κανω κατι. αλλο απο χομπι.χομπι υπαρχουν πολλα οχι οτι εχει σχεσει με ρευμα στα λεω παντα φιλικα.
αρχικά συγνώμη αν φάνηκα ειρωνικός. Συμφωνώ απόλυτα με ότι λες παραπάνω. Αλλα ένας ανεμιστηρας στεγνώματος είναι. Σχετικά με το παράδειγμα σου ήταν εγκληματικό αυτό που έκανε. Απλά είχα τον πατέρα μου που ήταν ηλεκτρολόγος και κατέχω κάτι λίγα.
Κυριακίδης
13-11-19, 23:33
ακολουθεί link με το μοντέλο του ανεμιστήρα
Και τι δεν μπορείς να βγάλεις? τα άσπρα καπάκια?
46746
βγάλε πρώτα την μαύρη φλάντζα , και ξεκούμπωσε τα σημεία που είναι σημειωμένα με κύκλο.
Και τι δεν μπορείς να βγάλεις? τα άσπρα καπάκια?
46746
βγάλε πρώτα την μαύρη φλάντζα , και ξεκούμπωσε τα σημεία που είναι σημειωμένα με κύκλο.
τελικά αυτό θα κάνω ,διότι ολόκληρος δεν βγαινει και θελει να λυσεις ,μαλλον και τη βαση του πλυντηρίου.Με αυτα που έχεις σημειωσει με κυκλο δεν βγαινει ολόκληρο αλλά ανοιγει ναδεις εσωτερικά μηπως εχει παει κατι μεσα και βρισκει στη φτερωτή.
ευχαριστώ παντως ,αν δεν βαρεθω θα το κάνω αλλιώς θα το αφησω διότι συνηθως πλένει βραδυ με νυχτερινο ρευμα και δεν το ακουμε !!!