Επιστροφή στο Forum : [Άλλη] Beko ψυγειο dse 41020(οχι Nofrost)
Καλησπερα σας.
Εχω στο σπιτι αυτο το τουρκικο κατασκευασμα..τωρα τελευταία εχω παρατηρήσει οτι στην συντηρηση μου κατεβαζεί πολυ θερμοκρασία..πλησιάζει το +1 & το 0. μου παγώνει πολυ τα τροφιμα.εχετε καμία ιδέα; εχει 4 σκάλες ρυθμισεις,το εχω τωρα στο 1
Η κατάψυξη ειναι επανω,συντήρηση κάτω.
Το μοτερ κόβει,δεν λειτουργεί συνέχεια.αποψυξη εχει γινει..εξακολουθεί να παγωνει χαμηλα στην συντήρηση.
Ευχαριστώ εκ το προτέρων.
Κυριακίδης
12-11-19, 02:49
εχει 4 σκάλες ρυθμισεις,το εχω τωρα στο 1
Το μοτερ κόβει,δεν λειτουργεί συνέχεια.
Ο συνδυασμός των 2 παραπάνω , ίσως να είναι το ανάποδο της επιλογής του θερμοστάτη (παλιά όταν θέλαμε να μειώσουμε την ψύξη απλά λέγαμε θα το "κατεβάσω" από το 4 στο 1.
Αλλά τελευταία μάθαμε ότι το "κατέβασμα" από 4 στο 1 , είναι στην ουσία "ανέβασμα" της ψύξης (σε νεότερα μοντέλα), δηλαδή κάθε νούμερο του επιλογέα κουμπιού αντιστοιχεί στην πραγματική θερμοκρασία που θέλεις να έχει . π.χ. επέλεξες το 1? η θερμοκρασία θα φτάσει κοντά στο +1 , επέλεξες το 4? η θερμοκρασία θα φτάσει κοντά στο +4.
Ο συνδυασμός των 2 παραπάνω , ίσως να είναι το ανάποδο της επιλογής του θερμοστάτη (παλιά όταν θέλαμε να μειώσουμε την ψύξη απλά λέγαμε θα το "κατεβάσω" από το 4 στο 1.
Αλλά τελευταία μάθαμε ότι το "κατέβασμα" από 4 στο 1 , είναι στην ουσία "ανέβασμα" της ψύξης (σε νεότερα μοντέλα), δηλαδή κάθε νούμερο του επιλογέα κουμπιού αντιστοιχεί στην πραγματική θερμοκρασία που θέλεις να έχει . π.χ. επέλεξες το 1? η θερμοκρασία θα φτάσει κοντά στο +1 , επέλεξες το 4? η θερμοκρασία θα φτάσει κοντά στο +4.
Σε ευχαριστώ πολύ καταρχήν
Ξεχασα να αναφέρω ότι στην πλάτη(εσωτερικά) του πιάνει πάγο,και η ρυθμιση ψύξης φτάνει μέχρι 5(όχι 4 όπως αναφέρω)..αλλά δεν άλλαξε κάτι στο 4(νομίζω τα πάγωσε λίγο περισσότερο) με το θερμόμετρο που είδα εσωτερικά -4.Το ξανά γύρισα στο 1.
τι πρέπει να ελένξω;;χρήμα για τεχνικό δεν υπάρχουν!
μπορω να ανεβάσω φωτό αν χρειαστεί για περαιτέρω βοήθεια.
Κυριακίδης
14-11-19, 01:39
Κάτι "θερμοστατικό" πιθανό να παίζει , δηλαδή θερμοστάτης φευγάτος, ή κλαπέτο αν έχει με κακή ρύθμιση, από την άλλη για τους πάγους μήπως δεν έχει στεγανά λάστιχα πόρτας?
Βεβαιώσου πρώτα ότι έχεις κάνει χειροκίνητη απόψυξη στο ψυγείο / ξαναβάλε το να δουλέψει στην ρύθμιση 1/ παρακολούθησε αν στις πρώτες ώρες λειτουργίας σταματά ή όχι ? (αν σταματά δηλαδή για την ρύθμιση 1 , σε λογικές θερμοκρασίες , αν και πάλι δεις στην ρύθμιση 1 πολύ χαμηλές θερμοκρασίες τότε έχει θερμοστατικό πρόβλημα φευγάτο).
Κάτι "θερμοστατικό" πιθανό να παίζει , δηλαδή θερμοστάτης φευγάτος, ή κλαπέτο αν έχει με κακή ρύθμιση, από την άλλη για τους πάγους μήπως δεν έχει στεγανά λάστιχα πόρτας?
Βεβαιώσου πρώτα ότι έχεις κάνει χειροκίνητη απόψυξη στο ψυγείο / ξαναβάλε το να δουλέψει στην ρύθμιση 1/ παρακολούθησε αν στις πρώτες ώρες λειτουργίας σταματά ή όχι ? (αν σταματά δηλαδή για την ρύθμιση 1 , σε λογικές θερμοκρασίες , αν και πάλι δεις στην ρύθμιση 1 πολύ χαμηλές θερμοκρασίες τότε έχει θερμοστατικό πρόβλημα φευγάτο).
fgm service ανω πατησια το service αθηνα 2102116649 η σειτανιδης καβαλα εισαγωγεας
Καλημέρα σας και σας ευχαριστώ και πάλι!
η πλακέτα που έχει είναι αυτή..έχει κάποιος καμια ιδέα τι να κοιτάξω;
https://i.postimg.cc/90H7DX1f/Screenshot-6.png
https://i.postimg.cc/Qt8LhcZN/Screenshot-7.png
(https://postimg.cc/vgXBjsJR)
Κυριακίδης
14-11-19, 21:55
Την κατάσταση στους σένσορες που υποδέχονται την πλακέτα.