Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [Άλλη] τι κανει αυτος ο διακοπτης;

konstantina
05-11-19, 18:49
Γεια σας. εχω ενα ψυγειο siemens οχι no frost αλλα κλασικο παλιο. δεν εχω τα manual οποτε μπορει καποιος να μου πει τι κανει ο διακοπτης διπλα απο το φως; πρεπει να ειναι σε αυτη τη θεση ή να ειναι αλλιως πατημενος; Το ψυγειο το ειχα παρατημενο για χρονια και τωρα που το χρησιμοποιησα μου επιασε στην πλατη της συντηρισης παγο μεσα σε 2 ημερες και θερμοκρασια συντηρησης 6.5 βαθμους!!!!!!?????
λεω μηπως ο διακοπτης πρεπει να ειναι αλλιως πατημενος....

Ευχαριστω
46703

chipakos-original
05-11-19, 19:53
Λογικά ο διακόπτης αυτός είναι για να μην ιδρώνει το λάστιχο της πόρτας. Το έχουν όλα τα ψυγεία.Μία αντίσταση τροφοδοτείται εσωτερικά και ζεσταίνει γύρω γύρω την περιοχή εκεί που εφάπτεται το λάστιχο της πόρτας με το ψυγείο.

diony
05-11-19, 23:38
. δεν εχω τα manual Ευχαριστω

46703

αν δώσεις το E-Nr της συσκευής , πιθανόν να υπάρχουν οδηγίες χρήσης στο διαδίκτυο , εκτός αν είναι πολύ παλιό το μοντέλο

konstantina
06-11-19, 07:32
το οτι εχει πιασει παγο-χιονι η πλατη της συντηρησης και εχει η συντηρηση 7 βαθμους ειναι λογικο; να αναφερω οτι κατα την μεταφορα του ψυγειου για κανα 10λεπτο ηταν οριζοντια.
δυστυχως ολα τα αυτοκολλητα του ψυγειου τα βρηκα βγαλμενα :saad:

Κυριακίδης
06-11-19, 19:29
το οτι εχει πιασει παγο-χιονι η πλατη της συντηρησης και εχει η συντηρηση 7 βαθμους ειναι λογικο;
Λογικότατο , αυτό σημαίνει ότι οι "πάγοι" στην συντήρηση είναι ελάχιστοι , και ότι κατά διαστήματα κυρίως όταν γίνεται παύση του μοτέρ (γίνεται παύση περιοδικά ή δουλεύει συνεχώς?) οι κρυσταλλοποιημένοι πάγοι λιώνουν υγροποιούνται και κατευθύνονται στο κάτω μέρος της πλάτης της συντήρησης όπου βρίσκεται μια αποχέτευση.
Εάν αυτοί οι 7 βαθμοί επιτυγχάνονται με χωρίς περιστασιακές παύσεις του μοτέρ , τότε υπάρχει πρόβλημα.

diony
07-11-19, 01:10
δυστυχως ολα τα αυτοκολλητα του ψυγειου τα βρηκα βγαλμενα :saad:

συνήθως το E-Nr της συσκευής υπάρχει σε αυτοκόλλητο στα πλάγια του τοιχώματος αν τραβήξεις έξω τη φρουτολεκάνη