PDA

Επιστροφή στο Forum : [Bosch] ALARM ΣΕ ΨΥΓΕΙΟ BOSCH KGU441192

meleti5
27-06-19, 10:46
18 Xρονων ψυγειο αρχισε να χτυπα αλαρμ την νυχτα πιθανως τα παιδια να αφησαν την πορτα ανοιχτη,αλλα και το λαστιχο της καταψυξης ειχε μαζεψει σκουπιδακια στο επανω μερος . Οι ανεμιστηρες του και πανω και κατω λειτουργουν κανονικα .Το εκανα αποψυξη μετα απο 12 ωρες η θερμοκρασια στην καταψυξη -12 και και συντηρση επισης 13 βαθμους .Το μοτερ αγγιζεται με το χερι η ψιλη η σωληνα του καιει αλλα την αγγιζεις η χοντρη κρυα ,επισης η σιτα στην πλατη καιει αλλα την θυμαμαι πολυ πιο ζεστη ...ειναι ρυθμισμενο στα -18 καταψυξη και 4 συντηρηση...θερμοκρασια περιβαλλοντος 27-31 .δεν ειμαι ψυκτικος αλλα ηλεκτρονικος στο επαγγελμα ....
Εχω φτιαξει δυο πλυντηρια εδω μεσα BRANT 600 KAI SIEMENS XT1050 εδω στο φορουμ σας ευχαριστω εκ των προτερων ....
Να παιζει για φρεον η για καινουργιο μοτερ?

nyannaco
27-06-19, 12:43
Αν είναι είτε μοτέρ είτε διαρροή φρέον, μάλλον για καινούργιο ψυγείο πας! Δεν αξίζει μια ακριβή επισκευή σε τόσο παλιά συσκευή.

meleti5
27-06-19, 13:35
Αν είναι είτε μοτέρ είτε διαρροή φρέον, μάλλον για καινούργιο ψυγείο πας! Δεν αξίζει μια ακριβή επισκευή σε τόσο παλιά συσκευή.

Σε ευχαριστω για την απαντηση ....
Καποιος ψυκτικος μου ειπε δεν το αφησες αρκετο χρονο να στεγνωσουν οι αισθητηρες οι μαυροι πανω στα στοιχεια ωστε να πιασουν θερμοκρασια περιβαλλοντος...ωστε η πλακετα να φτιαξει φουλ την καμπυλη αποκρισης θερμοκρασιας
Οι αισθητηρες εχουν καποια τιμη στανταρ σε θερμ περιβαλλοντος να την μετρησω σε ΚΩ με ωμομετρο?

Κυριακίδης
27-06-19, 13:53
Καποιος ψυκτικος μου ειπε δεν το αφησες αρκετο χρονο
Οριακά για υποψία ότι κάτι δεν πάει καλά / συμφωνώ να μετρήσεις ξανά αύριο το πρωί .(ίσως μετράς κατά διαστήματα με εσωτερικό θερμοστάτη και ανοίγοντας πόρτες )

Οι αισθητηρες εχουν καποια τιμη στανταρ σε θερμ περιβαλλοντος να την μετρησω σε ΚΩ με ωμομετρο?
Γιατί να μετρηθούν , εννοείται η αναφορά σου στην λειτουργία για 12 ώρες σημαίνει ότι το μοτέρ δεν έκοψε καθόλου .

meleti5
27-06-19, 14:18
Ολες οι ρυθμισεις γινονται απο το μενου πανω δεν εχει θερμοστατες μεσα στο εσωτερικο ...
ναι πραγματι το μοτερ δεν εκοψε καλα δεν χτυπαγα και σκοπια χαχαχαχα αλλα η θερμοκρεσια απο χθες στις 7 το απογευμα που το εβαλα μπροστα αφου του εβγαλα τα καπακια με πιστολακι του ελιωσα και λιγους παγους βλεπε φωτο μεχρι σημερα στις 7 το πρωι μετρησα -12 καταψυξη και 13 συντηρηση ...
αυτοι οι δυο αισθητηρες οι μαυροι πανω στα στοιχεια δεν εχουν τιμη σε ΚΩ???