PDA

Επιστροφή στο Forum : [Whirlpool] Νερά στην συντήρηση

cpaschal
26-06-19, 12:54
Καλησπέρα!!! Βοήθεια please...εχω ψυγείο whirlpool no frost και πριν καμιά βδομάδα παρατήρησα ότι στην συντηρηση στο πάνω ράφι που είναι σαν συρτάρι είχε νερά... Τα σκούπισα μήπως ήταν από κάποιο μπουκάλι είπα η από την φετα! και την επομένη είχε ξανά! Εβλεπα νερά 3-4 μέρες μετά 3-4 μέρες δεν είχε τίποτα και χθες το βραδυ είδα πάλι! Φαίνεται σαν να στάζει από το πάνω μέρος την συντήρησης. Υπάρχει περίπτωση να επικοινωνεί με την κατάψυξη που είναι από πάνω κ να τα βγάζει κάτω? Τι πρέπει να κοιτάξω? Όποιος γνωριζει η θέλει κάποια άλλη λεπτομέρεια ας μ πει! Μένω Κύπρο πλέον και δεν έχω βρει κανέναν αξιόλογο μάστορα!

cpaschal
28-06-19, 00:08
Παρακαλώ ας μου πει κάποιος αν ξέρει τι να κοιτάξω?

ΣΚΛΗΚΟΣ
28-06-19, 00:20
Δεν μας είπες αν λειτουργεί σωστά και πιάνει σωστές θερμοκρασίες; Προφανώς έχει φράξει η υδρορροη και τα νερά από την τήξη του πάγου δεν τα οδηγεί στο λεκανακι του συμπιεστή . Άνοιξε το ψυγείο , στην πλάτη του μήπως έχει καμμία οπή που οδηγεί με λούκι τα νερά εκτός , και καθάρισέ το . Αλλιώς με πιο δραστικό τρόπο ,στο πίσω μέρος του ψυγείου ,στην θέση του συμπιεστή καταλήγει μια πλαστική σωλήνα , βάλε ένα κοφλερ και φυσηξε να καθαρίσει το σωληνάκι...

Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

andyferraristi
28-06-19, 14:49
... βάλε ένα κοφλερ και φυσηξε να καθαρίσει το σωληνάκι...

Ή εναλλακτικά πέρνα μια ατσαλίνα ...

cpaschal
28-06-19, 18:24
Το σωληνάκι όμως η το λούκι που βρίσκονται? Το μοντέλο του ψυγειου είναι ARC4110/IX WHIRLPOOL. Θερμοκρασίες πιάνω σωστές. Το ψυγείο λειτουργεί κανονικά αλλά βγάζει νερά μέσα!

ΣΚΛΗΚΟΣ
28-06-19, 18:35
Καλησπέρα, το λούκι μπορεί να είναι στην κατάψυξη και να συνεχίζει εσωτερικά στην επένδυση , πλάτη του ψυγείου, φυσηξε από κάτω ή με ατσάλινα προσπάθησε να το καθαρίσεις , μετα εκτός ρεύματος , χύσε ένα ποτήρι νερό στην κατάψυξη και παρακολούθησε από που θα βγάλει το νερό , εσωτερικά ή εξωτερικά και πίσω στο μοτέρ;

Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κυριακίδης
28-06-19, 18:51
https://www.youtube.com/watch?v=4c_LBVnU4ec
το σωληνάκι δεν φαίνεται διότι είναι θαμμένο μέσα στην μόνωση , βλέπεις την έξοδο μόνο της αποχέτευσης πίσω στο μοτέρ ένα μαύρο σαν καρπούζι με μακριά χάλκινα κοτσάνια .
.https://www.youtube.com/watch?v=hNXONAQyGvE
Ένας λόγος που βουλώνουν αυτές οι αποχετεύσεις είναι το λάθος που κάνουν μερικοί στο να ακουμπούν τέρμα πίσω στην πλάτη τα τρόφιμα ειδικά εκείνα που είναι περιτυλιγμένα με χαρτί , κολλάει το χαρτί στην πλάτη διαλύεται σε κομμάτια και στο τέλος μαζεύονται και βουλώνουν την αποχέτευση.