PDA

Επιστροφή στο Forum : [Κλιματιστικό Άλλο] Δεν ανοιγουν οι περσιδες σε κλιματιστικό



zevage
21-06-19, 19:39
Γειά σας φίλοι μου,
εχουμε δύο ιδια κλιματιστικά AIRWELL XLM9RC.
Το ενα ξαφνικα σταμτησε να ανοιγει τις περσίδες με την εναρξη. Δουλεύει αποδίδοντας ψύξη αλλά δεν ανοιγει περσίδες. Οταν το κανουμε off κλεινει και κλεινουν και οι περσίδες (αφου τις εχω ανοιξει χειροκίνητα).
Εχει κανεις καμια ιδέα.

Δημ.Φυλακτος
27-06-19, 13:52
Δεν ξερω αν θα σε βοηθησω αλλα: στην δουλεια μερικοι πειραζουν με το χερι την περσιδα και την πανε σε αλλη θεση και δεν χρησιμοποιουν το χειριστηριο.
Οταν κλεισει το κλιματιστικο ''μπερδευεται'' και συχνα η περσιδα κλεινει εντελως & μετα οταν παει ο αλλος να το ανοιξει ναι μεν ακους πως δουλευει μα η περσιδα δεν υπακουει & ειναι κλειστη.
Στην θεση σου οπως ειναι σβηστο θα ανοιγα λιγο με το χερι να καθαρισω τα τοιχωματα (μηπως εχει πιασει σκονη & φρακαρει), μετα θα την κατεβαζα πχ στην μεση & υστερα θα παταγα απο το χειριστηριο το ΟΝ.
Το εχω κανει & εχει πιασει το κολπο μετα με το χειριστηριο πηγαινε το στην αυτοματη θεση.