Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση LG] 32LB5610

ObsessedSnake
06-06-19, 10:23
Γεια σας, έχω αυτήν την τηλεόραση με καμμένα Led, αντικατέστησα τα καμμένα με Led των 6V από AliExpress αλλά μόλις έκλεισα την τηλεόραση, παρατήρησα ότι βγάζουν περισσότερο φως από τα original. Θα μπορούσε κάποιος να μου στείλει link με τα σωστά Led για να τα αλλάξω όλα; Αν τα αλλάξω όλα τα Led με αυτά που έχω τώρα λέτε να φαίνεται τόσο έντονα η διαφορά φωτεινότητας;

GeorgeSindos
06-06-19, 14:22
Αντικατέστησε όλες τις μπάρες με καινούργιες. Μόνο έτσι θα έχεις σωστό αποτέλεσμα

ObsessedSnake
07-06-19, 09:18
Αντικατέστησε όλες τις μπάρες με καινούργιες. Μόνο έτσι θα έχεις σωστό αποτέλεσμα

Αυτό το ξέρω και πάντα βάζω καινούριες led bars, αλλά υπάρχουν πελάτες που δεν πληρώνουν με τίποτα για καινούρια led λόγω κόστους και από την στιγμή που ενημερώνονται ότι δεν θα κρατήσει πολύ και αναλαμβάνουν την ευθύνη της φθηνής επισκευής εκείνοι, εγώ είμαι καλυμμένος. Από το να χάσω την επισκευή γιατί να μην το κάνω; Με τα 3V 2835 led δεν υπάρχει θέμα στην διαφορά φωτεινότητας, μόνο στα 6V leds.

katmadas
07-06-19, 09:35
μα πιο φθηνα θα σου βγει με καινουργιες μπαρες παρα να τα αλλαξεις ολα!
τον χρονο τον υπολογισες?

ObsessedSnake
07-06-19, 10:11
μα πιο φθηνα θα σου βγει με καινουργιες μπαρες παρα να τα αλλαξεις ολα!
τον χρονο τον υπολογισες?

18 led άντε να πάρει και καμιά ωρίτσα max που δεν παίρνει τόσο. Επίσης η ολική αλλαγή των led μπορεί να γίνει σε μπάρες καβάτζα μέρες που το πρόγραμμα είναι πιο χαλαρό. Δεν υπάρχει θέμα χρόνου.

xani
07-06-19, 20:26
18 led άντε να πάρει και καμιά ωρίτσα max που δεν παίρνει τόσο. Επίσης η ολική αλλαγή των led μπορεί να γίνει σε μπάρες καβάτζα μέρες που το πρόγραμμα είναι πιο χαλαρό. Δεν υπάρχει θέμα χρόνου.

φιλε μου τους φακους διαχυσης πως τους κεντραρες ? ξερεις τον τροπο η απλα εβαλες τους φακους με κολα πανω στα λεντ? /// εχει κολπο εκει για να μην εχεις white stamps.
.επισεις σημαντικο ειναι τα νεα λεντ να εφαπτωνται καλα με την πλακετα της λεντομπαρας και οχι απλα να τα κολαμε στα ακρα για λογους ψυξης , αυτο ομως θελει preheater
και οχι κολητηρη και αρκετη εμπειρια. οπως ολα τα smd components.

xani
07-06-19, 20:45
Γιωργο γινεται και μονο αντικατασταση των led ειναι ομως αρκετα μεγαλη ιστορια τοσο στο κολημα οσο και στο κεντραρισμα των φακων .

GeorgeSindos
07-06-19, 21:45
Γιωργο γινεται και μονο αντικατασταση των led ειναι ομως αρκετα μεγαλη ιστορια τοσο στο κολημα οσο και στο κεντραρισμα των φακων .

Γίνεται.....Αλλά ο χρόνος είναι χρήμα. Δεν νομίζω να αξίζει, 10 ευρώ έχει με ΦΠΑ η κάθε μπάρα η 7 ευρώ χωρίς απόδειξη....

xani
07-06-19, 21:51
Γίνεται.....Αλλά ο χρόνος είναι χρήμα. Δεν νομίζω να αξίζει, 10 ευρώ έχει με ΦΠΑ η κάθε μπάρα η 7 ευρώ χωρίς απόδειξη....

https://gagas.gr/gr-led-bars-32-inches-lg-drt3-0-type-a-type-b-6-leds-41517.html
αν μιλαμε για αυτες γνησιες εχουν 75 ευρω με μεταφορα 80 ,ανοιξε πανελ κτλπ και 100 ευρω να πεις στο πελατη πολυ δυσκολο να τα παρεις απο την στιγμη που οι 32αρες εχουν 100 ευρω καινουργιες.

GeorgeSindos
07-06-19, 22:14
Πιστεύεις ότι οι "γνησιες" θα κρατήσουν περισσότερο από αυτές που θα πάρεις από Alibaba;
Το ίδιο είναι απλά θέλει ψάξιμο σχετικά με τον προμηθευτή....Είναι κάποιοι σωστοί και κάποιοι τσαπατσουληδες....

ObsessedSnake
08-06-19, 10:42
φιλε μου τους φακους διαχυσης πως τους κεντραρες ? ξερεις τον τροπο η απλα εβαλες τους φακους με κολα πανω στα λεντ? /// εχει κολπο εκει για να μην εχεις white stamps.
.επισεις σημαντικο ειναι τα νεα λεντ να εφαπτωνται καλα με την πλακετα της λεντομπαρας και οχι απλα να τα κολαμε στα ακρα για λογους ψυξης , αυτο ομως θελει preheater
και οχι κολητηρη και αρκετη εμπειρια. οπως ολα τα smd components.

Οι φακοί και τα led επανατοποθετούνται σωστά για να γίνεται σωστή ψύξη και να μην υπάρχουν white stamps. Αυτό που λέω εγώ είναι ότι τα κινέζικα χύμα 6V led δεν είναι ίδια με τα original καθώς βγάζουν πιο πολύ φως, όχι επειδή δεν μπήκαν σωστά.

ObsessedSnake
08-06-19, 10:45

Εννοείται ότι γίνεται και είναι και πολύ εύκολο όταν του πάρεις τον αέρα, πρέπει βέβαια να έχεις τα σωστά εργαλεία, εμπειρία και σταθερό χέρι.

ObsessedSnake
08-06-19, 11:14

Μιλάς για τις Vestel, ή τις LG, γιατί εγώ τις Vestel τις πληρώνω 10€ + ΦΠΑ + μεταφορικά και τις LG στην συγκεκριμένη περίπτωση όπως σου παρέθεσε το link ο φίλος xani, έχουν 75€ + μεταφορικά. Πόσο να πεις στον πελάτη; Δεν πρόκειται ούτε στα 100€ να την φτιάξει που δεν υπάρχει περίπτωση κανένας μας να αλλάξει led στα 100€ με απόδειξη, οπότε ποιο είναι το χρήμα που μιλάς;

Αν έχεις άκρες για τέτοιες τιμές πες μας και από που τις παίρνεις, μην λες απλά ότι υπάρχουν.

ObsessedSnake
08-06-19, 11:23
Πιστεύεις ότι οι "γνησιες" θα κρατήσουν περισσότερο από αυτές που θα πάρεις από Alibaba;
Το ίδιο είναι απλά θέλει ψάξιμο σχετικά με τον προμηθευτή....Είναι κάποιοι σωστοί και κάποιοι τσαπατσουληδες....

Δεν ξέρω αν θα κρατήσουν περισσότερο οι γνήσιες, αλλά από Aliexpress που έχω δοκιμάσει, έρχονται σε αλουμινένιο σασί. Όσο μούφα και να είναι θα έχουν καλύτερη ψύξη πιστεύω. Δεν μου έχει έρθει πίσω ακόμα καμία.

GeorgeSindos
08-06-19, 16:26
Επειδη εχω ψαξει πολύ το θέμα με τους προμηθευτές απο κινα 2 με 3 είναι άριστοι στην ποιότητα. Οι υπόλοιποι είναι για να τους αποφεύγεις.... Προσωπικά δεν είχα κανένα παραπονο μέχρι τώρα απο κανένα σε καμιά τηλεόραση που έχω αλλάξει μπάρες....10 ευρω τις LG και 4,5 τις vestel απο alibaba....Δεν γράφει η μπάρα LG αλλά ποιοτικά δεν έχει διαφορες.

ObsessedSnake
14-06-19, 10:14
Δεν υπάρχουν 6V λεντ σαν τα original με τον ίδιο φωτισμό να τα αλλάζουμε ατομικά δηλαδή;