Επιστροφή στο Forum : [Siemens] ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΑΡΜΟΡΤΙΣΕΡ ΜΕ Ε-NR : WXL1250IG/01
ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ
07-03-19, 21:54
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΧΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΧΟΡΕΥΕΙ ΣΤΟ ΣΤΥΨΙΜΟ ΟΛΑ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΑΡΜΟΡΤΙΣΕΡ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΙΔΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΥΡΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΑΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΔΟ(ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ) ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΡΥΠΑ ΜΕ ΤΟ ΔΡΑΠΑΝΟ? Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ!!!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΠΟΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ
Κυριακίδης
07-03-19, 22:10
Ο πίρος αν τον προσέξεις καλά έχει στην μια άκρη του αυτάκια , πρέπει να τα πατήσεις πρώτα για να βγει ο πίρος
http://www.eaparts.gr/part.aspx?partid=49027
Γράφε με μικρά γράμματα αλλιώς θα ξαναχαλάσουν τα αμορτισέρ.
andyferraristi
07-03-19, 22:30
Γράφε με μικρά γράμματα αλλιώς θα ξαναχαλάσουν τα αμορτισέρ.
Ξέχασες τον μπαμπούλα ... :001_tt2::001_tt2::001_tt2:
Αν τα αμορτισέρ είναι πλακέ υπάρχει Κιτ επισκευής χωρίς να τα αφαιρέσεις από τον κάδο. Αν είναι στρογγυλά μαύρα τότε θα χρειαστεί Κιτ αντικατάστασης ολόκληρων των αμορτισέρ με οδηγίες που παρέχονται στο Κιτ.
Αν μπορείς ανέβασε φωτογραφία των αμορτισέρ που φοράει το πλυντήριο σου.
ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ
07-03-19, 23:28
Σε ευχαριστω θα βγαλω μια φωτογραφια και θα την ανεβασω αυριο το πρωι σιγουρα ομως δεν ειναι ειναι μαυρα και με την απαντηση σου θα ειναι ειναι τα πλακε
Υπόψιν εγώ άλλαξα αμορτισέρ πριν κάνα 2 μήνες και φόραγε αυτά τα πλακέ αλλά ευτυχώς που πήγα στην siemens και πήρα τα γνήσια διότι είχαν αλλάξει κωδικό και πλέον δίνανε μαύρα στρογγυλά πιο ενισχυμένα.
Υπόψιν εγώ άλλαξα αμορτισέρ πριν κάνα 2 μήνες και φόραγε αυτά τα πλακέ αλλά ευτυχώς που πήγα στην siemens και πήρα τα γνήσια διότι είχαν αλλάξει κωδικό και πλέον δίνανε μαύρα στρογγυλά πιο ενισχυμένα.
Και το Κιτ επισκευής για πλακέ αμορτισέρ γνήσιο είναι και σε γλυτώνει από δράπανα και τρυπάνια που χρειάζεται να έχεις για να αλλάξεις αμορτισέρ σε αυτό το μοντέλο.
https://www.kominis.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=6139