Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Samsung] Επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων σε τηλεοραση Samsung HG32EE460FK
manoliskak
22-02-19, 14:51
καλησπερα ,
μηπως γνωριζει καποιος πωσ γινεται η επαναφορα των εργοστασιακων ρυθμισεων χωρις να χρησιμοποιησεις το κρυφο μενου ( mute 119 enter)
δεν ανοιγει με αυτο το κωδικο , ουτε με το info/menu/mute/power ,
μαλλον αυτος που την ειχε την πειραξε εσωτερικα .
ανυπομονω για την βοηθεια σας γιατι δεν μπορω να χρησιμοποιησω την αναζητηση των καναλιων απο το απλο μενου , γιατι αυτη η δυνατοτητα την εχει κλειστη.
ευχαριστω
Di*Ca_Electronic
23-02-19, 00:54
Φίλε Μανώλη,
αυτός που ΄χε αυτή τη τηλεόραση δεν την πείραξε "εσωτερικά" απλά η τηλεόραση είναι φτιαγμένη έτσι εργοστασιακά για να δουλεύει σε
δωμάτιο ξενοδοχείου και μάλλον εκεί δούλευε.
Το μόνο που μπορείς να κοιτάξεις από το Menu χρήστη είναι μήπως μπορείς να βρεις μία από τις παρακάτω λειτουργίες κι υπάρχει δυνατότητα απενεργοποίησής τους :
- LYNK REACH 4.O (είναι εφαρμογή εργοστασιακή πιθανόν παρεχόμενη μ΄ εσωτερική ξεχωριστή PCB),
- Home Menu (το πλέον πιθανόν να μεταβάλλεται ώστε να κάνεις ελεύθερα επιλογές RF / καναλιών επιλογής σου),
- Hospitality TV και τέλος
- Samsung LYNK DRM (κι αυτή μάλλον εργοστασιακή εφαρμογή πρέπει να ΄ναι).
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
Di*Ca_Electronic
23-02-19, 02:23
Μία ακόμα πιο εμπεριστατωμένη πληροφορία είναι ν΄ ανατρέξεις στο site : https://www.samsung.com/gr/support/model/HG32EE460FKXEN/
και να κατεβάσεις ΔΩΡΕΑΝ τ΄ Εγχειρίδιο Χρήσης της Samsung HG32EE460FK, όπου στην αρχή της σελίδας 40 γράφει ότι για να ΄χεις αυτόνομη
λειτουργία σ΄ αυτή τη TV την απενεργοποιείς και την ενεργοποιείς ξανά πηγαίνεις στη κατηγορία και στο στοιχείο "hospitality mode" κι επιλέγεις
"STANDALONE".
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
manoliskak
24-02-19, 18:41
καλησπερα Δημητρη και ευχαριστω για τισ απαντησεις σου.
το θεμα ειναι οτι δεν ανοιγει το hospitaly mode για να μπορεις να κανεις οτι θελεις οπως αναγραφω παραπανω.
ψαχνω για λυση εκτος κρυφου μενου σαν μια ολικη επαναφορα της τηλεορασης .
καπου διαβασα και για κινητο με υπερυθρες αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ισχυει .
δεκτες ολες οι αποψεις
Di*Ca_Electronic
25-02-19, 20:48
Φίλε Μανώλη,
αν κατέβασες τ΄ εγχειρίδιο εγκατ/σης της συγκεκριμένης τηλεόρασης από το site που σου αναγράφω στο post 3,
και πήγες στη σελίδα 40 πρέπει να διάβασες ότι για να μπεις στο Menu πατάς : MUTE 1 1 9 Enter μ΄ αυτή τη συγκεκριμένη σειρά,
και για ν΄ εξέλθεις από το Menu απενεργοποιείς τη TV και την ενεργοποιείς ξανά.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
Di*Ca_Electronic
25-02-19, 21:35
Μανώλη,
συγγνώμη δεν διάβασα το 1ο post σου ότι ήδη χρησιμοποίησες τη σειρά MUTE 1 1 9 Enter για να μπεις στο hospitality mode.
Αφού λοιπόν ούτε ο τρόπος που περιγράφει τ΄ εγχειρίδιο πρώτης εγκατ/σης πιάνει τότε όπως περιγράφεις πρέπει στη TV να γίνει
επαναφορά στις Εργοστασιακές ρυθμίσεις.
Διάβασε τη σελίδα 44 για "Factory Lock" & "Security passward".
Αν σου βγάλει στην οθόνη βκουτάκιβ εισαγωγής passward αυτό είναι το 00000000.
Επίσης στη σελ. 72 φαίνονται τα στοιχεία επικ/νίας με τη SAMSUNG για την Ελλάδα.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης
manoliskak
25-02-19, 21:38
καλησπερα Δημητρη ,
τα εχω διαβασει και τα ξερω και τα εχω ηδη αναφερω στο αρχικο μηνυμα. Η τηλεοραση δεν ακουει καμια απο αυτες τις εντολες , σαν να εχει μπλοκαρει !
γι αυτο και ψαχνω για γενικο rebοot μπας και ξεμπλοκαρει και μου ανοιξει το μενου. αν εχεισ κατι αλλο κατα νου σε παρακαλω γραψτο μου .
διαφορετικα πρεπει να την παω σε μαστορα samsung .
ευχαριστω