PDA

Επιστροφή στο Forum : [AEG] Πλυντήριο πιάτων AEG F88072IM0P

supperclub
16-02-19, 11:23
Καλημέρα στην ομάδα ! Έχω το παραπάνω πλυντήριο πιάτων AEG FAVORIT AEG F88072IM0P

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα , όταν βάζω κάποιο προγράμμα για να κάνω πλύση με το που πάει να ξεκινήσει , σταματάει και αρχίζει να αναβοσβήνει, κωδικός λάθους iCO . Γνωρίζει κάποιος να μου πει τι συμβαίνει και πως το αντιμετώπισε . Υποθέτω ότι είναι σφάλμα εντολής με τα λίγα που διάβασα και ίσως είναι πρόβλημα στην πλακέτα . Να προσθέσω ότι κοίταξα φίλτρα , παροχή νερού , έκανα reset , βγάζοντας την πρίζα από την παροχή αλλά το πρόβλημα , συνεχίζει . Να επισημάνω ότι γι αυτόν τον κωδικό δεν σου λένε το πρόβλημα που μπορεί να είναι , παρά μόνο να κλείσεις ραντεβού με τεχνικό. Ακόμα στην προσπάθεια μου να επίλυσω το πρόβλημα καθώς έβαζα ένα προγραμμα και έκλεινα την πόρτα έβγαζε τον κωδικό αυτόν , στις προσπάθειες αυτές καθώς ακύρωναν το προγραμμα Άι το ξανά έβαζα μια φορά μόνο δεν έβγαλε των κωδικό , το πλυντήριο άδειασε τα νερά , έβαλε καινούργιο νερό απλά μετά παρέμεινε εκεί χωρίς να κάνει τίποτα και ούτε να ξεκινά η διαδικασία πλύσης .
Κάθε βοήθεια δεκτή και ευχαριστώ εκ των προτέρων .

Κυριακίδης
16-02-19, 12:13
Από τα λίγα ξενόφωνα που διάβασα προτείνουν αρχικά μια παύση τροφοδοσίας της συσκευής για κάποια λεπτά και επανάληψη μπας και διορθωθεί το πρόβλημα / άλλοι ισχυρίζονται ότι πλάγιασαν την συσκευή (πλημμύρισε εξωτερικά του θαλάμου και το κάτω μέρος της συσκευής με νερά και ενεργοποίηση φλοτεροδιακόπτη ασφαλείας εντοπισμός διαρροής νερού ) / και άλλοι για προβλήματα θέρμανσης .
https://www.support.emea.aeg.com/en-uk/Dish/Dishwasher/Dishwasher_displays_error_message_iC0_iCo_iC1_iC2_ or_iC3
Οι προτάσεις της Aeg (για το σφάλμα iCO) είναι γενικά το "Καλέστε το σέρβις " (σιγά να μην μας πουν και τι πρόβλημα ακριβώς έχει .) είναι γενικόλογη έννοια σαν να σου λένε κόψε τον κώλο σου και βρες το μόνος σου .

supperclub
16-02-19, 12:41
Το ξέρω ότι δεν θα μου πούνε , τα έκανα όλα αυτά που λέει , αν μπορώ να το πω βοήθεια ! Σκέφτομαι μήπως έγινε κάποια ψυχρή κόλληση στην πλακέτα , έτσι όπως την είδα λίγο μιας και την έβγαλα δεν είδα κάποια μαυρίλα η κάτι που φενεται καμένο !

Κυριακίδης
16-02-19, 15:34
ι το ξανά έβαζα μια φορά μόνο δεν έβγαλε των κωδικό , το πλυντήριο άδειασε τα νερά , έβαλε καινούργιο νερό απλά μετά παρέμεινε εκεί χωρίς να κάνει τίποτα και ούτε να ξεκινά η διαδικασία πλύσης .
Φτάσε στο μοτέρ πλύσης (εκτός ρεύματος) και δες αν από την πίσω φτερωτή του μοτέρ υπάρχει κάποια δυσκολία να γυρίσει (για να υποθέσουμε ότι κόλλησε ο άξονας του ή να έχει κάποιον πυκνωτή ελαττωματικό αν τον συμπεριλαμβάνει ) . Και έλεγχος αντίστασης θέρμανσης για πιθανή διαρροή . Τα πιο απλά και βασικά . ( αν τελικά δεν είναι από αυτά , εγώ παίρνω το αεροπλάνο και φεύγω νύκτα ).

supperclub
17-02-19, 22:42
Μπορεί δηλαδή να μην είναι πλακέτα !