PDA

Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Άλλη] ARIELLI LED4018HD

sk1
24-12-18, 00:54
Έχω μια arielli led 4018hd η οποία έχει μια πρωτόγνωρη βλάβη :lool: ενώ έχω stb όταν την ανοίγω,έχω πράσινο το λεντ αλλά τίποτα παραπάνω ούτε εικόνα ούτε ήχο,κλασική περίπτωση λογισμικού.Οσο κι αν έψαξα λογισμικό δεν βρήκα :cursing:κι αφού ως γνωστό ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται ξεκίνησαν τα πειράματα αφού προσπάθησα να της φορτώσω δυο τρία αρχεία που είχα και δεν τα δεχοταν καν, βάση της τροφοδοτικόmain που φοράει το εργαλείο μου θυμήθηκα ότι είχα ένα αρχείο από Felix (άλλο τρελό εργαλείο αυτό) με το οποίο είχα συνεφέρει μια arielli που ήταν όμως 32".Το επιχείρησα όμως και βουαλά φως!!! άναψε!!! αλλά είχα πρόβλημα στην οθόνη.Στα 3/4 της οριζόντια όλα καλά είχα όμως επαναλαμβανόμενη εικόνα στο υπόλοιπο 1/4 χαμηλά.
Οποτε αν έχει κάποιος το σωστό αρχείο θα το ήθελα.Το μοντέλο το λέει ο τίτλος και η τροφοδοτικοmain που φοράει είναι HK-T.RT2957P61 με οθόνη CX420DLEDM
Ευχαριστω και αναμένω

Di*Ca_Electronic
24-12-18, 13:19
Φίλε Σταμάτη.
από την ιστοσελίδα https://www.ebay.com/itm/DUMP-BIN-EEPROM-SPI-FLASH-MEMORY-TV-ARIELLI-LED4018HD-MAIN-BOARD-HK-T-RT2957P61-/142370920664
αγοράζεις το firmware της ίδιας τροφοδοτικοmain HK-T.RT2957P61 αλλά διαφορετικής οθόνης, δηλ. της CX390DLEM στη τιμή των 10.50€.
Κοίταξε αν σου κάνει.
Καλά Χριστούγεννα.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης

sk1
24-12-18, 13:51
Φίλε Σταμάτη.
από την ιστοσελίδα https://www.ebay.com/itm/DUMP-BIN-EEPROM-SPI-FLASH-MEMORY-TV-ARIELLI-LED4018HD-MAIN-BOARD-HK-T-RT2957P61-/142370920664
αγοράζεις το firmware της ίδιας τροφοδοτικοmain HK-T.RT2957P61 αλλά διαφορετικής οθόνης, δηλ. της CX390DLEM στη τιμή των 10.50€.
Κοίταξε αν σου κάνει.
Καλά Χριστούγεννα.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης

Φιλε Δημητρη αυτο που προτεινεις δεν ισχυει αλλο το ειχα τσεκαρει και πριν να ανοιξω το θεμα γιατι το ειχα δει σε ενα αλλο θεμα που το ειχες προτεινει στον JIMDIM,οπως στο ιδιο θεμα ειδα οτι εχεις καποιο αρχειο αδοκιμαστο οπως λες αλλα απο το τιποτα...
Εαν υπαρχει ακομα και μπορεις να το στειλεις θα βοηθουσες αρκετα
Καλα χριστουγενα και ευχαριστω για την ηδη απαντηση σου

Alfanickgr
08-03-19, 08:49
Παιδιά καλημέρα.
Θα ηθελα τη βοήθεια σας για μια τηλεόραση arielli η οποια δεν ανοιγει και δειχνει μαυρη οθονη. Το επαθε τωρα τέταρτη φορα. Τις δυο πρωτες το εφτιαξε το e-shop αλλα την τριτη φορα μας πηρε 40 ευρω κ τωρα επαθε παλι τα ιδια. Μου ειπαν οτι πρεπει να βρω ενα αρχειο το οποιο χαλαει κ να το βαλω απο usb. Δεν ειναι κατι δυσκολο. Ισχυει αυτο; Μηπως μπορεί καποιος να μου δωσει οδηγιες πως να το κανω;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων....

Papas00zas
08-03-19, 16:56
Χ e-shop? μάλιστα....επαγγελματίες απατεώνες ανωτέρου επιπέδου.
Το θέμα σου είναι σε τσιπάκι το οποίο χάνει το λογισμικό.Δες εδώ μήπως και βγάλεις άκρη(προσωπικά πάντως τους έχω ξεγράψει εδω και 8 χρόνια)
http://www.howtofixit.gr/forum/showthread.php?t=70733

Di*Ca_Electronic
09-03-19, 14:41
Φίλε Νίκο,
γράψεκατ΄ αρχάς το πλήρες μοντέλο της τηλεόρασής σου και
περιέγραψέμας αν όταν την ανάβεις ακούγεται ήχος γίνεται από το Remote Control αλλαγή
καναλιώνή ακόμα αν σ΄ εντελώς σκοτεινό περιβάλλον και φωτίζοντας μ΄ ένα φακό στο πάνω
μέρος τηςοθόνης βλέπεις πολύ αχνή εικόνα, για να καταλάβουμε ποια είναι η βλάβη.
Firmwareupgrade με USB memory stick γίνεται εφόσον έχεις ήχο, γίνεται εναλλαγή καναλιών
αυξομείωσηήχου και δεν βλέπεις εικόνα.
Η όληενέργεια εκτελείται ως ακολούθως :
σ΄ έναάδειο memory stick χωρητικότητας 8 GB π΄χ. φορμαρισμένο σε FAT32 έχειςεγκαταστήσει
μόνο τ΄αρχείο αναβάθμισης τ΄ οποίο μπορείς με τα πλήρη στοιχεία της τηλεόρασης (mod.,S/N)
νακατεβάσεις από την ιστοσελίδα της ARIELLI (είναι Βουλγάρικη και δεν είναιΔΩΡΕΑΝ).
Εκεί θαβρεις κι οδηγίες εγκατάστασης που αν είναι στα Βουλγαρικά τότε πρέπει να κάνειςμετάφραση
μέσω τουGOOGLE TRANSLATE.
Όμωςπεριέγραψέ μας ακριβώς τη βλάβη γιατί μπορεί να μην επισκευάζεται μ΄ αυτού τουείδους την
αναβάθμισηη τηλεόρασή σου και να θέλει άνοιγμα κι αποκόλληση του 2 X 4 pins SPI eeprom(συνήθως
χρησιμοποιείταιτ΄ IC : W25Q64) κι επαναπρογραμματισμό με programmer όπως φαίνεται και στοthread
2474 τουΑπρ. 2017 που σε παραπέμπει ο φίλος Δημήτρης.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης

Antonisjr
09-03-19, 14:55
Φίλε Δημήτρη μήπως μπορείς να βάλεις κάποιο link από που μπορούμε να αγοράσουμε το firmware?

Μπήκα στο επίσημο site αλλά δεν βρήκα κάτι.

Ευχαριστώ!

Di*Ca_Electronic
09-03-19, 17:05
Φίλε Αντώνη,
όπως έχει γράψει κι ο φίλος ο Κώστας από τα Γιαννιτσά τ΄ αρχείο επαναπρογραμματισμού της spi W25Q64 μπορείς να το
κατεβάσεις και ΔΩΡΕΑΝ από την ιστοσελίδα : https://mega.nz/#!JaoX2AyJ!rOUiBfQxVXvQdMUDwcgdSl9psCXdKSaNq3W2eL-az5g
Όσον αφορά το ψάξιμο και κατέβασμα αρχείου upgrade από τη Βουλγάρικη Αντιπρ/πεία της ARIELLI θα πρέπει να γίνει κατόπιν
μεταφράσεως της σελίδας μ΄ όλα τα στοιχεία της τηλεόρασης δηλ. : μοντέλο, Serial Number, ημερ/νία αγοράς.
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης

Antonisjr
02-10-19, 08:32
Την καλημέρα μου σε όλους!

Τελικά μετά απο τόσο καιρό κατάφερε κανένας να επισκευάσει επιτυχώς τη LED4018HD..??

Το αρχείο που προτείνει ο φίλος Δημήτρης Καρούσης δεν ταιριάζει. Έχει ανάποδα την εικόνα και αυτό δεν γίνεται να αλλάξει από κρυφό μενού κτλ όπως είπαν κάποιοι...

GeorgeSindos
02-10-19, 22:57
Έχω τραβήξει Αρχείο bin από μια 40αρα led arielli δεν ξερω αν γινει τιποτα αλλα αξιζει η προσπαθεια. Στειλε μου το mail σου να το στειλω.

snb
13-11-19, 19:01
Καλησπερα, θα μπορουσα να εχω το bin?

snb1@hotmail.com

Babisburantas
03-01-20, 13:39
Έχω τραβήξει Αρχείο bin από μια 40αρα led arielli δεν ξερω αν γινει τιποτα αλλα αξιζει η προσπαθεια. Στειλε μου το mail σου να το στειλω.

Μπορείς να μου στειλεις και εμενα το Αρχείο bin από την 40αρα led arielli (γιατι εχω το ιδιο ακριβως προβλημα) στο e-mail μου babisburantas@yahoo.gr μηπως και γινει κατι και σωθει η τηλεόραση ... Στην Αρτα που μενω δεν ξερω να υπαρχει καποιος τεχνικος που να επισκευαζει τετοιες βλαβες .. ευχαριστω πολυ !!!!!

Stavrostsak1983
17-01-20, 20:50
Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα μαύρη οθόνη μόνο με ήχο υπάρχει κάποιος που να έχει το αρχείο; Το μοντέλο της TV είναι ARIELLI LED4018FHD

manolo
18-01-20, 13:54
Για Arielli led 4018 HD έχω ένα bin αρχείο αλλά παίζει ρόλο και το chassis της TV. Άν θέλεις στείλε ΠΜ να σου δώσω λεπτομέρειες και να στο στείλω..

kuriakosKaterinh
24-02-20, 22:25
καλησπερα μπορείς να μου το στείλεις ;
kuriakos_semertzidhs@hotmail.com

kuriakosKaterinh
24-02-20, 22:25
Για Arielli led 4018 HD έχω ένα bin αρχείο αλλά παίζει ρόλο και το chassis της TV. Άν θέλεις στείλε ΠΜ να σου δώσω λεπτομέρειες και να στο στείλω..

kuriakosKaterinh
24-02-20, 22:26
Μπορείς να μου στειλεις και εμενα το Αρχείο bin από την 40αρα led arielli (γιατι εχω το ιδιο ακριβως προβλημα) στο e-mail μου babisburantas@yahoo.gr μηπως και γινει κατι και σωθει η τηλεόραση ... Στην Αρτα που μενω δεν ξερω να υπαρχει καποιος τεχνικος που να επισκευαζει τετοιες βλαβες .. ευχαριστω πολυ !!!!!

Di*Ca_Electronic
12-03-20, 01:11
Φίλε Κυριάκο,
από την ιστοσελίδα : https://www.elektroda.pl/rtvforum/login.php?redirect=download. php&id=827406 (https://www.elektroda.pl/rtvforum/login.php?redirect=download.%20php&id=827406)
κατεβαίνει ΔΩΡΕΑΝ αρχείο .bin για τ΄ IC : U7 = GD25Q64,
- σασί : HK-T.RT 2957P61,
- αυτοκόλλητο : CX-15050051-2
- T-Con Board : T390XVN01.0 XL BD … 39T11-S00
- Panel : CX390DLEDM
- SPI : 25Q64
Ίσως κάνει για τη τηλεόρασή σου αλλά επειδή θέλει το forum μετάφραση στ΄
Ελληνικά κι επί πλέον εγγραφή με το προσωπικό σου e-mail, σου ΄χω στείλει
σήμερα 12/03/2020 ώρα 00:51 στ΄ e-mail : kuriakos_semertzidhs@hotmail.com
επισυναπτόμενο τ΄ αρχείο .bin του IC : 25Q64.
Ελπίζω να σου φανεί χρήσιμο.
Παρεπιπτώντως μήπως έχεις κάποιον Σεμερτζίδη Γιάννη συγγενή στον Σ.Σ. Μουριών Κιλκίς;
Φιλικά.
Δημήτρης Καρούσης

aktis
21-03-20, 20:11
Πείτε και κανα ευχαριστώ αν λειτούργησε σε αυτόν που σας δίνει κάτι ή πείτε οτι δεν λειτουργεί να μαθαίνουν οι υπόλοιποι .

niklefkas
11-12-20, 23:36
Μήπως μπορεί να μου πεί κάποιος πως θα πάρω από τηλεοραση Arielli 43 και γενικά από τηλεοράσεις το bin ή το firmware σε στικάκι για να το έχουμε στο αρχείο μηπως το χρειαστεί κάποιος? ευχαριστώ

klik
13-12-20, 22:56
Με programmer

niklefkas
22-12-20, 23:51
δηλαδή? υπαρχει προγραμμα που το κατεβάζω στον υπολογιστή?

klik
23-12-20, 10:03
Ναι που θελει και συσκευη προγραμματισμου