PDA

Επιστροφή στο Forum : Φρεσκο ρευμα.........

pgt397
22-11-18, 04:02
Τελικα δεν μου το κοβανε το ρευμα,απλα προσθετανε σε καθε λογαριασμο 12%.
Οποτε πηγα στην δεη και ζητησα να μου το κοψουν αμεσως.
Καποια στιγμη θα κανουνε εκαθαριση,το ρευμα ρευμα,του δημου στο δημο και η ερτ στην ερτ......στον δημο θα μου το σβησουν,και η ερτ δεν ασχολειται συμφωνα με διευθυντη της δεη.
Οσον αφορα στο σπιτι εχω 4kw ρευμα απο το διπλα,δηλαδη ΚΑΙ Ο ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑΣ αναβει!
Το κοστος ητανε αρκετα μεγαλυτερο απο οτι μου λεγανε.Μπηκε ρολοι στον διπλα πινακα,ασφαλεια και χοντρο καλωδιο το οποιο ειναι κυριολεκτικα ΑΟΡΑΤΟ.
Ενα ρυθμιζομενης εντασης ματι κουζινας,600w θερμαντικο πανελ,επισκευασα τον ηλιακο,ειχαν βουλωσει οι δυο σωληνες που κατεβαινουν απο το μποιλερ.
Η σκεψη για ξυλοσομπα παγωσε διοτι ειναι ισογειο και ηθελα 15-18 μετρα καπνοδοχο να βγω ταρατσα.......
Πηρα μηχανημα μπριζας που μετραει την ισχυη watt των συσκευων και ξερω ακριβως που να τις ρυθμιζω ολες (ενα καλοριφερ λαδιου 14 φετες με 3 σκαλες και θερμοστατη στα 700watt κανει μια χαρα δουλεια για δωματιο 10τμ.)
Καλο χειμωνα........:001_smile:

nyannaco
22-11-18, 08:43
https://www.youtube.com/watch?v=Vm2oyynssEQ

Κυριακίδης
22-11-18, 09:42
Τελικα δεν μου το κοβανε το ρευμα,απλα προσθετανε σε καθε λογαριασμο 12%.
Φως από Δεη θα δούμε μόνο στον κόκκινο Μάη , και όλοι οι χαρτογιακάδες θα φύγουν νύχτα .
"Είδες η Δεή? " (15% Έκπτωση στους συνεπείς / 12% πρόστιμο στους μη συνεπείς ) . Αυτό μας λέει ότι οι μη έχοντες θα πληρώνουν τους κατέχοντες . Πως αυτό το μέτρο βελτιώνει την ισχύ της επιχείρησης ? . Να πεις στον διευθυντή της Δεη από εδώ και μπρος να μάθει να κάθεται με το ινδικό στυλ , αντί της στρογγυλοκαθισμένης καρέκλας θα του χρειαστεί αργά ή γρήγορα .

mikemtb73
22-11-18, 13:11
Ποιά είναι η βλάβη, Και εχει ανοιχτει το θέμα στην ενότητα των ηλεκτρολογικων στο HowToFixIt ??

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

andyferraristi
22-11-18, 15:32
... 12% πρόστιμο στους μη συνεπείς ...

Πέτρο αυτό το ξέρεις σίγουρα ??? Δεν σε αμφισβητώ, αλλά δεν το γνωρίζω και θέλω εννοείται να ενημερωθώ.

Κυριακίδης
22-11-18, 16:41
Επίσημα όχι , αλλά υποθέτω αυτά που αναφέρει αληθεύουν .
https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/promitheutis-katholikis-upiresiasJul23201853757973PM