Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Sony] Προβλημα σε sony KDL-40EX720

Jonnis44gt
25-09-18, 22:48
<p style="box-sizing: border-box; color: rgb(0, 0, 0); font-family: Roboto, sans-serif; font-size: 16px;">Μια   ερωτηση για βοηθεια  εδω και ενα χρονο περιπου η Τηλεοραση μου  sony ΚDL-40EX720 εκανε το εξης την αναβα την τηλεοραση</p><p style="box-sizing: border-box; color: rgb(0, 0, 0); font-family: Roboto, sans-serif; font-size: 16px;">και εσβηνε αμεσως και αναβοσβηνε η λυχνια λειτουργειας σε κοκκινο χρωμα 4 φωρες σταματαει για 3 δευτερολεπτα και ξανα αναβοσβηνει και ετσι συνεχιζει  δεν δεχετε μετα ουτε εντολες απο το χειριστηριο .την βγαζω απο την πριζα την αφηνω λιγο και μετα την αναβω δουλευει λιγο και ξανα τα ιδια.την εβγαλα της εβαλα στο αλλο δωματιο και σε λιγο καιρο αρχισε να δουλευει κανονικα αλλα λιγοτερες ωρες απ οτι δουλευε. το προβλημα εμφανιστηκε 2 η 3 φωρες σε αυτο το διαστημα αλλα η τηλεοραση δουλευει αυτην την στιγμη .το θεμα ειναι τη μπορει να φταιει γιατι μου ειπανε χωρις να ειναι συγουρο ενας τεχνικος οτι εχει τροφοδοτικο .και εχω ανοιξει θεμα και για την αλλη τηλεοραση την samsung sync master T27B300 και εκει μαλλον εχει τροφοδοτικο ειναι απλα συμπτωση η εχω και αλλα θεματα με το ρευμα?

GeorgeSindos
25-09-18, 23:04
4 blinks προβλημα στο inverter η στο panel. Θελει ψαξιμο....

Jonnis44gt
26-09-18, 12:01
Προσπαθω να μπω με τον συνδιασμο πληκτρων Display channel 5 volume- tv pewer για αυτοδιαγνωση αλλα δεν μπορω να το πετυχω,βρηκα βεβαια και εναν πινακα και ενα pdf που νομιζω λεει BALANCER Panel Balancer Errorhttp://monitor.espec.ws/files/sony_kdl_40ex720_az2f._146.pdf

Jonnis44gt
27-09-18, 16:44
Κανεις που ξερει πως μπαινουνε στην αυτοδιαγνωση δεν μπορω να μπω με τα πληκτρα που λεει

GeorgeSindos
27-09-18, 21:09
Αν δεν ανοιξεις καπάκι να αρχησεις να μετρας τασεις δεν υπαρχει περιπτωση να γίνει η βλαβη με τετοιου είδους μεθόδους.