Επιστροφή στο Forum : [Bosch] Δεν παιρνει Ρεύμα.
Καλησπέρα είναι η πρώτη φορά που σας γράφω.χθές την στιγμή που άνοιξα την πόρτα του ψυγείου <<έσκασε>> το λαμπάκι που έχει μέσα για να βλέπεις.(δεν διαλύθηκε απλά έκανε μπάμ)Απο εκείνη την στιγμή το ψυγείο δεν έχει καθόλου ρεύμα..νεκρό εντελώς.Περιττό να σας γράψω ότι έτρεχα κ δεν έφτανα..το ψυγείο είναι ένα ΒOSCH DUO SYSTEM του 2004 και δεν είχα προβλήματα μέχρι τώρα.Κάποιος πυκνωτής..θερμοστάτης(μάλλον όχι απο τα λίγα που ξέρω):crying:
vasilimertzani
25-09-18, 16:26
Καλησπέρα είναι η πρώτη φορά που σας γράφω.χθές την στιγμή που άνοιξα την πόρτα του ψυγείου <<έσκασε>> το λαμπάκι που έχει μέσα για να βλέπεις.(δεν διαλύθηκε απλά έκανε μπάμ)Απο εκείνη την στιγμή το ψυγείο δεν έχει καθόλου ρεύμα..νεκρό εντελώς.Περιττό να σας γράψω ότι έτρεχα κ δεν έφτανα..το ψυγείο είναι ένα ΒOSCH DUO SYSTEM του 2004 και δεν είχα προβλήματα μέχρι τώρα.Κάποιος πυκνωτής..θερμοστάτης(μάλλον όχι απο τα λίγα που ξέρω):crying:Ασφάλεια;
Δέν γνωρίζω που είναι:confused1:
Κοίταξε στο ηλεκτρολογικό πίνακα αν υπάρχει καμμία ασφάλεια κατεβασμένη , όχι του θερμοσίφωνα, κ ανέβασε την , δες δουλεύει το ψυγείο;
Δέν γνωρίζω που είναι:confused1:
Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η ασφάλεια είχε πέσει και την σήκωσα στον πίνακα.Τώρα είναι νεκρό τελείως.Υπάρχει περίπτωση να είναι η θερμική ασφάλεια?
Ε τότε πρέπει να ανοίξεις το κουτάκι που είναι πίσω κολλημένο στον συμπιεστή στο πίσω μέρος του ψυγείου να μετρήσεις αν έρχεται τάση η σου έκαψε κάποιο εξάρτημα , τραβα φωτογραφίες ,προσοχή με το ρεύμα , θανατώνει...
Ναι αυτό θα κάνω.Βέβαια χωρίς να είναι στο ρεύμα.Θα το ανοίξω να δώ.Έχει δυο μοτέρ.
Ε τότε , δεν μπορεί να κάηκαν ταυτόχρονα και τα δύο μοτέρ , τροφοδοσία δεν έχεις , πριν το μοίρασμα του ρεύματος στα δύο μοτέρ , κοίταξε η πρίζα του ψυγείου με ένα δοκιμαστικό κατσαβίδι η πολύμετρο καλύτερα , σε περίπτωση που έχεις διακοπή ουδέτερου ή ακόμα βάλε πχ ένα σεσουάρ στην πρίζα του ψυγείου θα δουλέψει;
Λειτουργεί κανονικά η πρίζα.Έχω βάλει ένα μίνι ψυγείο εκτάκτως.Πάω να ελέγξω το μαύρο κουτί.
Εντάξει δεν υπάρχει......:laugh::laugh: Το καλώδιο του ρεύματος που πάει στο μαύρο κουτί είχε κομμένο το καφέ στέλεχος!!!!! Φθαρμένο καλώδιο ρεύματος λοιπόν.Σας ευχαριστώ πολύ παιδια για την βοήθεια.Δεν θα το έβγαζα να το κοιτάξω...κόστος ΜΗΔΕΝ.Μονωτική ταινια και έτοιμο:psonio::thumbup:
Εύγε , ε εντάξει όχι μηδέν κόστος , κάτι στοιχίζει και η μονωτικη ταινία .χιχι
Εντάξει δεν υπάρχει......[emoji23][emoji23] Το καλώδιο του ρεύματος που πάει στο μαύρο κουτί είχε κομμένο το καφέ στέλεχος!!!!! Φθαρμένο καλώδιο ρεύματος λοιπόν.Σας ευχαριστώ πολύ παιδια για την βοήθεια.Δεν θα το έβγαζα να το κοιτάξω...κόστος ΜΗΔΕΝ.Μονωτική ταινια και έτοιμο:psonio:[emoji106]
:hahahha::hahahha: καλά δεν το πιστεύω...καλού κακού θα πάω στον Κουρλαμπά που είναι και κοντα, να πάρω ένα καινούργιο καλώδιο:001_rolleyes:
Nα και η πηγή του κακού.Μονωτική και τέλος..:001_smile:45344