Επιστροφή στο Forum : [Άλλη] Πλυντηριο ρουχων - βγαζει τα νερά
Εχω ενα πλυντήριο ρούχων philco παλιό μοντέλο (15-20 ετών). Πρόσφατα του άλλαξα μόνος μου το λάστιχο της πόρτας και έβγαλα όλους τους σωλήνες και το φίλτρο και τα καθάρισα. Τα τοποθέτησα πάλι σωστά (είμαι σίγουρος γι αυτό) αλλά από τότε μου παρουσίασε πρόβλημα.
Παίρνει το νερό από την παροχή και το βγάζει απ ευθείας στην αποχέτευση. (με καθυστέρηση 4-5 δευτερολέπτων ξεκινάει να το βγάζει).
Μπορει κάποιος να με διαφωτίσει? Τι μπορει να φταίει?
Γυρε λίγο το πλυντήριο στο πλάι γιατί κατά την τοποθέτηση του λάστιχου μάλλον πέσαν νερά στον πάτο του πλυντηρίου και κόλλησε το φλοτερ το αντιπλημμυρικό και σου βγάζει τα νερά.
Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μήπως έχεις το λάστιχο αποχέτευσης στο πάτωμα; Αν ναι τότε σήκωσε την άκρη του λάστιχου σε ύψος πάνω από 60cm και λογικά θα διορθωθεί το πρόβλημα.
Μήπως έχεις το λάστιχο αποχέτευσης στο πάτωμα; Αν ναι τότε σήκωσε την άκρη του λάστιχου σε ύψος πάνω από 60cm και λογικά θα διορθωθεί το πρόβλημα.
Φιλε Σάκη με έσωσες. Και το ήξερα ότι τα λαστιχο της αποχέτευσης πρεπει να ειναι ψηλότερα από τον καδο, αλλά εστίασα στους σωλήνες και τα ηλεκτρικά και δεν πηγε καθόλου το μυαλό μου εκει.
Σε ευχαριστώ.