Επιστροφή στο Forum : [Miele] Πλυντηριο Ρουχων Miele softtronic w5820
Καλησπέρα στην ομάδα. Έχω το εξής προβλημα ανάβω το πλυντήριο επιλέγω πρόγραμμα και μόλις πατήσω το star κλειδώνει η πόρτα το μοτέρ γυρνάει απότομα και ακούγετε και η αντλία που βγάζει τα νερά. Ανοιξα από μπροστά μήπως είχε νερά στο φλοτερ αλλά τίποτα. Έχετε καμια ιδέα; και μου πετάει μήνυμα τεχνική βλαβη
Ενημέρωση βρήκα από το μενού του ένα σφαλμα f50 από ότι κατάλαβα είναι το μοτέρ. Βγάζω την φυσά από το μοτέρ δουλεύει κανονικά το πλυντήριο πήρε νερό. Βάζω ένα άλλο μοτέρ το φυσονο πάλι τα ίδια. Μας έμεινε η πλακέτα λέτε?
Καλησπέρα στα μέλη. Μοτέρ είναι καλό καθο δοκίμασα και ενα εφεδρικό που έχω και εκεί έκανε τα ίδια. Οπότε πήγαμε στο εγκέφαλο οπτικά ήταν ένταξη. Μετά από μια έρευνα που έκανα σε ξένα σαιτ καταλήξα στο ότι θα έχει πρόβλημα το τραικ του μοτέρ οπότε άλλαξα το τραικ με ενα τραικ από έναν καμένο εγκέφαλο της μιελε που είχα και όλα καλά. Υ. Γ αναφορές γίνανε ότι δεν επαρκεί η ψύξη του τραικ για βγήκαν κρούσματα οπότε και λίγη πάστα εφαρμογής θα ήταν ακόμα πιο καλα
Αν ισχύει αυτό με την ανεπαρκή ψύξη του triac, μεγάλο φάουλ! Υποτίθεται ότι το πληρώνεις όσο 2-3 άλλα πλυντήρια γιατί πληρώνεις ποιότητα και διάρκεια...