PDA

Επιστροφή στο Forum : [Siemens] Ξ*ποβλημα σΡ ΟˆΟ…Ξ³Ξ΅ΞΉΞΏ Siemens

Δημητρης Α
15-06-18, 10:37
Καλησπέρα σε όλους.Έχω ένα ψυγείο siemens KG44UM90/1 No frost με ένα μοτέρ.Το ψυγείο ενώ πιάνει ψύξη και στην συντήρηση και την κατάψυξη δουλευει συνέχεια.Του έκανα αποψυξη μία ημέρα,άνοιξα το στοιχείο που δεν είχε παγο,μετρησα τις φισες με τις αντιστασεις και μου εδειχναν όλες ενδειξη(χωρις να ξερω τη σωστη),σωληνας αποχετευσης καθαρος,ανεμιστηρες δουλευουν.Αυτο που δεν πειραξα ειναι στην πλατη ότι εχει,πλακετες κα...Αυτο που παρατηρησα είναι ότι δεν κανει τους βραδυνους θορυβους της αποψυξης το βραδυ.Εαν καποιος ειχε καποιο παρομοιο περιστατικό η συμβουλή του θα ηταν πολύ χρησιμη.ευχαριστω

diony
15-06-18, 11:57
κάτι συμβαίνει με τη γραμματοσειρά , εγώ βλέπω αυτό εδώ

44965

Δημητρης Α
15-06-18, 13:56
προσπαθω να το φτιαξω

nyannaco
15-06-18, 15:58
Γιατί θεωρείς οτι η απόψυξη γίνεται ντε και καλά το βράδυ? Δεν γίνεται βάσει ώρας (που δείχνει το ρολόι), αλλά βάσει χρόνου μεταξύ αποψύξεων), οι οποίες και είναι περισσότερες από μία το 24ωρα συνήθως. Για να είσαι σίγουρος ότι δεν κάνει απόψυξη βασιζόμενος στα αυτιά σου, θα πρέπει να κάτσεις δίπλα τουλάχιστον ένα 12άωρο, για να μην πω 24άωρο!
Επίσης, το "πιάνει ψύξη" είναι λιγο σχετικό... χρησιμοποίησες θερμόμετρο, για να ελέγξεις πόσο πραγματικά πιάνει με συνεχή λειτουργία του μοτέρ; Μήπως τελικά δεν πιάνει τη θερμοκρασία που είναι ρυθμισμένο, κι γι'αυτό λειτουργεί συνέχεια; Διαφορετικά, αν απλά δεν κόβει ο θερμοστάτης, θα δεις υπερβολική ψύξη, πάγους στη συντήρηση κλπ. Το θερμόμετρο βοηθάει στη διάγνωση.

Δημητρης Α
15-06-18, 16:25
Η ρύθμιση του ηλεκτρονικού θερμοστάτη είναι 6 και -17,άνα τακτά διαστήματα που μετράω την ψύξη με μόνιμο θερμόμετρο εμπορίου που εχω μέσα είναι κοντά στις θερμοκρασίες ρύθμισης ,δηλαδή από 6-10 και από -15 έως -17.πιστευω εαν είχε απώλεια R 600δεν θα έπιανε αυτούς τους βαθμούς

Δημητρης Α
15-06-18, 16:28
Το να μην πιάνει την θερμοκρασία ρύθμισης που θα μπορούσε να οφείλεται;

Δημητρης Α
20-06-18, 13:53
Μετά από πολύ παρακολούθηση διέκρινα ότι κάνει 4 αποψυξεις περιπου.πρωι μεσημερι βραδυ και ξημερωματα.Απο -17 που ειχε θερμοκρασια πηγαινε η καταψυξη κοντα στο 0.Μετα απο συνεχη λειτουργια κατεβαζα τον ηλεκτρονικο θερμοστατη στην συντηρηση ή την καταψυξη και έκοβε το ψυγειο.Στους -20 και 5 που το ειχα δεν παει τωρα με τιποτα και το εχω -17 και 7 και σταματαει κατα διαστηματα.Αυτο που πιστευω ειναι οτι εχει χασει υγρά ή εχει πεσει η αποδοση του συμπιεστή.οποιαδηποτε συμβουλή αποδεκτη,ευχαριστω