Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση LG] γινεται αναβαθμιση στον browser της smart tv LG 42LM649S-ZB;
καλησπερα απο ενα καινουριο μελος. εχω την τηλεοραση του τιτλου. μπαινω στο διαδικτυο αλλα δεν μπορω να παρακολουθησω youtube. ο λογος οτι ο browser ειναι παλιος δεν υποστηριζεται πλεον. μου προτεινει να κατεβασω καποιον συγχρονο οπως τον chrome ομως η tv δεν υποστηριζει την ληψη αρχειων. υπαρχει καποια λυση; (το support της lg μου απαντησε αρνητικα).
Έχουν δίκιο φίλε μου. Δυστυχώς δεν γίνεται. Αυτό το πρόβλημα το είχα κι εγώ στη δική μου που ήταν λίγο παλιότερο μοντέλο και αυτό που έκανα ήταν να αγοράσω ένα raspberry pi, του έστησα kodi και μέσω αυτού μπορώ να δω youtube, κλπ. Βέβαια αν δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς ή θέλεις κάτι έτοιμο, αγοράζεις ένα android media player - κυκλοφορούν δεκάδες στην αγορά - το συνδέεις στην TV σου και έχεις αυτά που θέλεις. Με τον δεύτερο τρόπο θα σου κοστίσει κάτι παραπάνω βέβαια, αλλά εσύ αποφασίζεις...
andyferraristi
28-04-18, 09:56
... αυτό που έκανα ήταν να αγοράσω ένα raspberry pi, του έστησα kodi και μέσω αυτού μπορώ να δω youtube, κλπ. ...
Μανόλη υπάρχει κάποιο link που να εξηγεί αυτή τη διαδικασία αναλυτικά και διεξοδικά ???
Εγώ έχω στήσει το OSMC skin. Έχει αρκετά και όχι ένα συγκεκριμένο site. Αν γράψεις στο google kodi osmc installation on raspberry pi θα σου βγάλει κάποια links που περιγράφουν τη διαδικασία καθώς και το ίδιο το kodi software φυσικά. Θέλει λίγο προσοχή γιατί άλλο s/w είναι για raspb. A, άλλο για raspb. 2. άλλο για το 3. Αλλά οι οδηγοί στο internet τα περιγράφουν αναλυτικά..
andyferraristi
28-04-18, 13:14
Μανόλη σ' ευχαριστώ πολύ ...
ευχαριστω πολυ για την απαντηση.