Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Samsung] Μαύρη γραμμη στην οθόνη
andyferraristi
25-04-18, 15:21
Καλησπέρα,
ένας συνάδελφος μου έδειξε από το κινητό του την παρακάτω (κουνημένη) φωτογραφία:
44812
ρωτώντας με τι μπορεί να είναι. Θεωρώ ότι είναι κάποια κακή επαφή σε μια από τις καλωδιοταινίες του panel. Έχω δίκιο στον συλλογισμό μου ??? Μπορεί κάποιος εμπειρότερος να με επιβεβαιώσει ή διαψεύσει ???
Ευχαριστώ εκ των προτέρων ...
Ανδρέα μια δοκιμή θα μας το επιβεβαιωσει. Η καλωδιοταινία συνήθως έχει εύκολη πρόσβαση στο κούμπωμα-ξεκούμπωμα πάνω στο board του κινητού.Άνοιξε το και έλεγξε την ή ακόμα καλύτερα ξεκούμπωσε την και μετά ξαναβάλτην, για να δεις αν συνεχίζει το πρόβλημα.
andyferraristi
25-04-18, 18:57
Δεν ήμουνα σαφής, και ζητώ συγμώμη γι αυτό :oops::oops::oops:. Το πρόβλημα είναι σε τηλεόραση, και όχι σε κινητό (η φωτό είναι τραβηγμένη από κινητό).
Ευχαριστώ Μανόλη για την ανταπόκρισή σου, και ζητώ συγνώμη για την παρεξήγηση ...
Κανένα πρόβλημα Αντρέα. :biggrin: Αυτό φίλε μου μοιάζει με πρόβλημα T-CON. Δεν είναι μόνο η μαύρη γραμμή, όλα τα χρώματα και οι εικόνες φαίνονται 'τραβηγμένα΄και ξεθωριασμένα..
andyferraristi
25-04-18, 22:43
... όλα τα χρώματα και οι εικόνες φαίνονται 'τραβηγμένα΄και ξεθωριασμένα..
Τώρα που το λες ... έχεις δίκιο. Απλά δεν το πρόσεξα λόγω του τρεμουλιάρη φωτογράφου ... :001_smile:
andyferraristi
26-04-18, 15:22
Μανόλη προσπαθώ να σου απαντήσω στο πμ σου, αλλά μου επιστρέφει το παρακάτω μήνυμα:
"Ο χρήστης $user[username] έχει υπερβεί το όριο συνολικών αποθηκευμένων προσωπικών μηνυμάτων που του αντιστοιχεί και δε μπορεί να λάβει επιπλέον μηνύματα μέχρι να ελευθερώσει χώρο για αποθήκευση."
angel_grig
30-04-18, 21:58
Κανένα πρόβλημα Αντρέα. :biggrin: Αυτό φίλε μου μοιάζει με πρόβλημα T-CON. Δεν είναι μόνο η μαύρη γραμμή, όλα τα χρώματα και οι εικόνες φαίνονται 'τραβηγμένα΄και ξεθωριασμένα..
Mπορει να φταιει ομως και η φωτογραφια απο το κινητο..
andyferraristi
30-04-18, 23:34
Όντως τον ρώτησα την επομένη, και μου είπε ότι τα χρώματα είναι καλά. Τον παρέπεμψα σε service ...