Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [Whirlpool] MODEL:AWE 71021 GR

ΓΙΑΝΝΗΣ 11
12-04-18, 11:57
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΣΦΑΛΜΑ F27. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΣΦΑΛΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

chipakos-original
12-04-18, 13:26
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΣΦΑΛΜΑ F27. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΣΦΑΛΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
http://www.fixya.com/support/t7978857-f27_error_washing_machine

ΓΙΑΝΝΗΣ 11
12-04-18, 21:52
Φιλε μου τι εννοεις με τις λέξεις ατάκα;;;Την διεύθυνση που μου εχεις στείλει την εχω διαβάσει και την εχω κάνει tranaslate και τις ενέργειες αυτες τις ειχα κάνει!

tipos
12-04-18, 23:36
F27
Reverse relay failure This fault code will only be shown when the test cycle is in operation.
The electronic controller has detected that the main drive motor can only run in one direction.

Check the motor field windings
Check the motor connectors
Check harness and connectors between main controller and motor
Check main electronic controller operation

chipakos-original
13-04-18, 08:55
Φιλε μου τι εννοεις με τις λέξεις ατάκα;;;Την διεύθυνση που μου εχεις στείλει την εχω διαβάσει και την εχω κάνει tranaslate και τις ενέργειες αυτες τις ειχα κάνει!
Οι ατάκες δεν αφορούν εσένα προσωπικά απλά βρίσκονται στην υπογραφή μου πάντα και είναι γνωμικό της δουλειάς μου μιας και τα έχω ακούσει χιλιάδες φορές στα 35 χρόνια στη δουλειά αυτή να τα λένε κάποιοι από τους πελάτες μου που έκαναν ζημιά στη συσκευή τους και δικαιολογώντας την αμάθειά τους.