PDA

Επιστροφή στο Forum : [Pitsos] ΨΥΓΕΙΟ ΠΙΤΣΟΣ P1KNB4920B/02

mitsos74
26-02-18, 15:09
Καλησπέρα στην παρέα του howtofixit.
Έχω ένα ψυγείο ΠΙΤΣΟΣ P1KNB4920B/02 και από χθες το βράδυ κατάλαβα οτι δεν έχει ψύξη ο χώρος της συντήρησης, ενώ η κατάψηξη που είναι από κάτω δουλεύει μια χαρά.
Το θερμοστατικό κλαπέ που έχει στην πλάτη της συντήρησης είναι σε ανοιχτή θέση αυτή τη στιγμή προφανώς επειδή ο θερμοστάτης έχει δώσει εντολή για ψύξη στο χώρο της συντήρησης.
Υπάρχει περίπτωση να έχει κάποιο πρόβλημα ο ανεμιστήρας γιατί για να πω και του στραβού το δίκιο δεν τον ακούω να δουλεύει όταν κλείνω τις πόρτες.
Έχει κάποιος καμιά παρόμοια περίπτωση και ίσως ένα μπούσουλα για το τί πρέπει να κοιτάξω?

Ευχαριστώ προκαταβολικά για το οποιοδήποτε ενδιαφέρον σας.

ΣΚΛΗΚΟΣ
26-02-18, 15:19
Με ανοιχτή την πόρτα της συντήρησης πίεσε τον διακόπτη ή αν δεν έχει διακόπτη με ένα μαγνητακι θα ενεργοποιήσεις μια μαγνητική επαφή και θα δεις αν γυρίζει ο ανεμιστήρας και δες μήπως έχει πιάσει πάγο ο δίαυλος συντήρησης με καταψύκτη, αυτά για αρχή ,στείλε και φωτογραφίες να μας ανοίξεις την όρεξη,[emoji851]

Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

mitsos74
26-02-18, 15:29
Ο ανεμιστήρας απ΄ότι έχω καταλάβει είναι μέσα στο πλαστικό που βρίσκεται στο πάνω μέρος της κατάψηξης, το οποίο ακόμα δεν έχω καταφέρει να βγάλω λόγω πάγου.

Πάντως πατώντας το διακόπτη που υπάρχει στην πόρτα δεν ακούγεται να δουλεύει το ανεμιστηράκι.

ΣΚΛΗΚΟΣ
26-02-18, 15:34
Κάνε μια μικρή απόψυξη ή λιώσε τον πάγο με ένα σεσουάρ στον δίαυλο ,μπορεί ο πάγος να φρακαρησε την φτερωτή , μετά εκτός ρεύματος θα τσεκαρεις τα καλώδια του μοτέρ με το πολύμετρο .

Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

mitsos74
27-02-18, 12:34
Συνέχεια στο πρόβλημα.
Ο ανεμιστήρας δουλεύει κανονικά. Τον σύνδεσα στο ρεύμα και γυρνάει.
Η αντίσταση έχει συνέχεια, χτυπημένη με πολύμετρο.
Άρα ψάχνουμε κάτι σε πλακέτα?

Papas00zas
27-02-18, 21:23
Φωτογραφία πλακέτας και αν είναι η γνωστή αλλάζεις 2 πυκνωτές.