Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Sony] Η εικόνα χάνεται για δευτερόλεπτα και επανέρχεται

des18
23-01-18, 11:53
Καλημέρα. Έχω μια παλιά SOΝΥ KV-29Χ1D crt Tv (20ετίας) και μου παρουσιάζει το εξής: Καταρχήν αργεί να ανοίξει (να εμφανιστεί εικόνα-ήχος υπάρχει κανονικά) και μόλις έρθει η εικόνα, ξεκινάηεικόναναχάνεται δηλαδή μαυρίζει τελείως η οθόνη (ήχος υπάρχει) και μετά από δευτερόλεπτα επανέρχεται. Βλέπω λίγο και πάλι η εικόνα χάνεται για δευτερόλεπτα και επανέρχεται. Αυτή η διαδικασία γίνεται συνέχεια. Την άνοιξα 2-3 φορές, ανέβασα το screen στην πλακέτα, έφτιαξε για κάποιο διάστημα και τώρα πάλι τα ίδια. Κοίταξα για ψυχρές κολλήσεις αλλά δεν βλέπω κάτι.
445664456744568

Karny
24-01-18, 00:18
Θυμαμαι σε μια παλια philips crt α10ε σασι με παρόμοιο πρόβλημα,έφταιγε ενα συγκεκριμενο ic..
Αν μπεις στο car ή στο xe θα βρεις απειρες τρινιτρον σε τιμη χώμα..προσωπικα δε θα ασχολιόμουν..
Μηπως να ξαναπεράσεις και μια τις κολλήσεις αφου την ανοιξες;

xerogen
24-01-18, 08:47
ΦΙΛΕ ΜΟΥ κατα 99% εχεις πρόβλημα οθόνης

johnkou
24-01-18, 09:24
Οθονη ειναι και θα πρεπει να αναβοσβηνει 5 φορες το λεντ στην τηλεοραση,δηλαδη δεν κανεις τιποτα παει για ανακυκλωση.

des18
24-01-18, 14:41
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Χθές ανέβασα λίγο ακόμα το screen στην πλακέτα και λειτουργεί καλά μέχρι τώρα. Κάποιες κολλήσεις που τις είδα λίγο προβληματικές τις ξαναπέρασα. Δεν αναβοσβήνει το led στην τηλεόραση να μου δείξει ότι υπάρχει κάποια βλάβη.

lion
30-01-18, 23:34
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Χθές ανέβασα λίγο ακόμα το screen στην πλακέτα και λειτουργεί καλά μέχρι τώρα. Κάποιες κολλήσεις που τις είδα λίγο προβληματικές τις ξαναπέρασα. Δεν αναβοσβήνει το led στην τηλεόραση να μου δείξει ότι υπάρχει κάποια βλάβη. Να πω ότι σε παρομοιο προβλημα στη δικη μου, τελικα εφταιγε ο (εξωτερικος) αποκωδικοποητης.

Στάλθηκε από το Neffos Y5L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

des18
31-01-18, 19:10
Εμένα μου το έκανε και χωρίς να έχω τον αποκωδικοποιητή(εξωτερικός) συνδεδεμένο πάνω στην τηλεόραση. Τελικά από τότε που ανέβασα λίγο ακόμα το screen, η τηλεόραση λειτουργεί μια χαρά μέχρι και σήμερα. Το μόνο που έμεινε είναι ότι αργεί να ανοίξει.