PDA

Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Samsung] Samsung LE32R86BD

JohnF1983
03-11-17, 18:35
Καλησπέρα σε όλους.

Έχω μία τηλεόραση Samsung η οποία μου κάνει το εξής, όταν τη συνδέσω στην πρίζα ανοίγει μόνη της, ακούω ένα έντονο θόρυβο από τα ηχεία για 2-3 δευτερόλεπτα και κάνει επανεκκίνηση.
Έχω ήδη δοκιμάσει να αποσυνδέσω T-con, LED, και γενικά ότι άλλο υπάρχει εκτός από PSU & Mainboard και κάνει το ίδιο. Όταν λειτουργεί, για όσο χρόνο διαρκεί, οι τάσεις στις εξόδους της Main υπάρχουν όλες.
Τι θα μπορούσα να ψάξω από δω και πέρα;
Παραθέτω δύο φωτογραφίες από τις πλακέτες.

Φιλικά
Γιάννης

georged30
04-11-17, 13:59
Αν χρειαστείς έχω τροφοδοτικό για την συγκεκριμένη

JohnF1983
05-11-17, 15:49
Δεν ξέρω σίγουρα αν φταίει το τροφοδοτικό ή η mainboard.

robascc
07-11-17, 00:36
Εχω την ιδια τηλεοραση με το ιδιο προβλημα .
Εκανα αυτο που λεει εδω
https://www.badcaps.net/forum/showthread.php?t=51948&highlight=samsung+le32r86
αφου πρωτα σιγουρευτηκα ζεσταινωντας με το σεσουαρ αυτο το μεταλικο πλαισιο (με το βελος στην φωτογραφια κατω) οτι πραγματι εκει ηταν το προβλημα και στην δικη μου.
Απο κρυα ξεκινησε αμεσως χωρις επανεκινηση ή εντονο ηχο.

Σχετικο και αυτο
http://www.howtofixit.gr/forum/showthread.php?t=67876
44238

JohnF1983
08-11-17, 10:21
Καλημέρα,
Βρήκα και άλλαξα τους δύο SMD πυκνωτές κάτω από το shield αλλά δεν άλλαξε τίποτα.
Το άλλο που μου έστειλες το είχα ήδη διαβάσει, και τα έχω ήδη δοκιμάσει όσα λένε, πάλι δεν έχει αλλάξει η κατάστασή της.

Zavalostm
09-11-17, 18:31
Καλησπερα ,
εχω και εγω το ιδιο προβλημα. Ιδια συμπτωματα, τροφοδοτικο δουλευει καλα , σεσουαρ στο μεταλλικο το προβλημα φευγει . Να κανω ομως μια ερωτηση ? Κατω απο το μεταλλικο πλαισιο ειναι ολα βουτηγμενα σε ενα κολλωδες υγρο σαν λαδι , εντελως διαφανο. Τι ειναι?

Υ.Γ. εμενα το προβλημα εμφανιστηκε αμεσως μετα απο αντικατασταση πυκνωτων τροφοδοτικου . Στο πρωτο αναμμα ειδα αυτα που περιγραφει ο JohnF1983 !!! . Δεν τους αλλαξα ολους,παρα μονο τους φουσκωμενους.
Η αρχικη της βλαβη ηταν οτι αργουσε να ξεκινησει. Οταν ανοιγε ομως (μονη της μετα πολλη πολλη ωρα) λειτουργουσε κανονικα.

Zavalostm
09-11-17, 19:25
44242

Φωτο απο την περιοχη με το "λαδι" που εγραψα πριν . Στους κυκλους υπηρχε πλημυρα !! Τα τσιπ που ειναι εκει ειναι κολλημενα ?

Zavalostm
14-11-17, 22:28
Δοκίμασα με έναν απλό ηλεκτρολυτικο παράλληλα στον έναν 1000 σμδ όπως περιγράφετε παραπάνω και το πρόβλημα λυθηκε.

p270
14-11-17, 22:49
44242

Φωτο απο την περιοχη με το "λαδι" που εγραψα πριν . Στους κυκλους υπηρχε πλημυρα !! Τα τσιπ που ειναι εκει ειναι κολλημενα ?

φυσικα και ειναι κολλημενα