Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση LG] lg 32lf561v

μανωλη
01-11-17, 21:44
Γεια σας παιδια ειμαι καινουριος στο forum και θελω μια βοηθεια να με δωσετε τα φωτα σας...την τηλεοραση την εχω 5 χρονια αγορασμενη απο το eshop lg ξαφνικα ενα βραδυ ανοιγω την τηλεοραση και μου λεει μη προγραματισμενη βαζω κανονικα αναζητηση μου το κανει και κολλαει στο 60 τις εκατο δεν μου βρισκει τα καναλια τι μπορει να φταει ευχαριστω!

Di*Ca_Electronic
02-11-17, 04:15
Αγαπητέ Μανώλη, πολύ πιθανόν να χρειαστεί να κάνεις μία αναβάθμιση λογισμικού στην τηλεόρασή σου. Στην ιστοσελίδα http://www.lg.com/uk/support/support-product/lg-32LF561V θα βρεις 2 αρχεία EPK 57Mb το καθένα Version 03.05.37 & 03.05.27. Δοκίμασε μ΄ένα στικάκι άδειο να κάνεις firmware upgrade με το αρχείο V. 03.05.37 αφού πρώτα το βάλεις σ΄ ένα φάκελλο με την επωνυμία LG DTV. Αν αυτό δεν δουλέψει κάνε επαναφορά στο αρχικό λογισμικό και προσπάθησε να κάνεις firmware upgrade με το αρχείο V. 03.05.27 αφού κι αυτό το βάλεις σ΄ένα φάκελλο που θα γράφει LG DTV και θα τον κάνεις επικόλληση στο στικάκι σου αφού προηγουμένως σβήσεις τον προηγούμενο φάκελλο (V. 03.05.37).
Σου παραθέτω και αυτές τις οδηγίες : Ενημέρωση λογισμικού τηλεόρασης LG εκτός Διαδικτύου :
Εάν θέλετε ν΄ ενημερώσετε τ΄ Υλικολογισμικό / λογισμικό τηλεόρασης LG, μπορείτε ν΄ ακολουθήσετε τα παρακάτω απλά βήματα :
1. Πρώτα απ 'όλα, θα πρέπει να κατεβάσετε τ΄ απαραίτητα αρχεία firmware από την επίσημη ιστοσελίδα της LG TV. Απλώς πηγαίνετε στην ιστοσελίδα της LG TV και αναζητήστε το μοντέλο της τηλεόρασής σας. Θα βρείτε τ΄ αρχεία υλικολογισμικού (* .epk) στη σελίδα του μοντέλου της τηλεόρασής σας. Κατεβάστε τα κι αποθηκεύστε τα στον υπολογιστή σας.
2. Τώρα προσαρτήστε ένα αποσπώμενο δίσκο USB στον υπολογιστή σας και δημιουργήστε ένα νέο φάκελο LG_DTV στη μονάδα USB.
3. Αντιγράψτε το αρχείο .epk στο φάκελο LG_DTV.
4. Τώρα τοποθετήστε τον αποσπώμενο δίσκο USB στην LG τηλεόρασή σας και κάντε τ΄ εξής :
Πατήστε το κουμπί Home/Menu στο τηλεχειριστήριο της τηλεόρασής σας, θα ανοίξει η οθόνη Ρυθμίσεις. Μετακινήστε το δρομέα στην επιλογή OPTION αλλά μην πιέσετε το κουμπί OK. Τώρα πατήστε το πλήκτρο με τον αριθμό 7, στο τηλεχειριστήριο επτά φορές και θ΄ ανοίξει η οθόνη ενημέρωσης υλικολογισμικού.
Αν πατώντας επτά φορές το κουμπί αριθμού 7 δεν ανοίξει η οθόνη ενημέρωσης υλικολογισμικού τότε πατήστε το πλήκτρο Fav επτά φορές.

Για ν΄ επαναφέρετε το προεπιλεγμένο υλικολογισμικό, ακολουθήστε τις ίδιες οδηγίες, αλλά πατήστε το πλήκτρο με τον αριθμό 9 στο τηλεχειριστήριο επτά φορές.
Καλή σου επιτυχία και καλό μήνα.
Φιλικά,
Δημήτρης Καρούσης

sakistech
02-11-17, 18:11
Καλησπέρα φίλε Μανώλη Το πρόβλημα λύνετε με την v03.08.01.Στείλε pm
Φιλικά Διονύσης

μανωλη
07-11-17, 22:32
παιδια καλησπερα δοκιμασα και τις δυο περιπτωσεις αλλα το προβλημα παραμενει το ιδιο μετα απο πολυ ψαξιμο κατεληξα να το ανοιξω απο πισω. ξεκολλησα το τv tuner και το κολλησα ανοιγω την τηλεοραση πηγαινω στο μενου επιλογη ρυθμιση αυτοματος προγραματισμος μου βρισκει καναλια και εχω κανονικα εικονα παιζει....αλλα εχω την εντυπωση αν δεν αλλαξω το tv tuner θα παρουσιασει το ιδιο προβλημα.Το περιεργο ποιο ειναι ομως να μου λυσετε την απορια σας υπαρχει περιπτωση να μου χαλασε ο δεκτης....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ44239