Επιστροφή στο Forum : [Ασύρματο Τηλέφωνο] Panasonic KX-TG1033S
Το παρόν τηλέφωνο όταν είναι στην βάση (που βρίσκεται και ο τηλεφωνητής και φορτίζει) δεν χτυπάει στις εισερχόμενες κλήσεις,και αυτός που μας καλεί ακούει οτι καλεί.Ακόμα όταν είναι στην βάση αναβοσβήνουν μαζι το φωτάκι μηνύματος και της επιλογής ενεργοποιήσης του τηλεφωνητή που έχει πάνω η βάση.
Το πρόβλημα αυτο το έλυσα βάζωντας άλλη βάση απο τα spare που έχει .
Επίσης το τηλέφωνο δεν κρατάει λίστα αναπάντητων κλήσεων παρα μόνο την τελευταία, δοκίμασα και με άλλο τηλέφωνο αλλά τίποτα.
Καμιά ιδέα?
Υποθέτω έχεις κάνει reset και στο handset και στη base unit έτσι;
θυμάμαι κάτι είχα κάνει αλλά για δώσε οδηγίες , μήπως δεν έχω κάνει τελικά ! Θυμάμαι το είχα αφήσει χωρίς ρεύμα και συνδυασμούς?
Από το handset κλείσε το και βγάλε και τελείως τις μπαταρίες για λίγο. Η base unit απλά βγάλτην από το ρεύμα για περίπου 15-20 secs..
το έκανα αλλα δεν άλλαξε κάτι.
Αν έχει πάνω στο board του κάποια εσωτερική μπαταρία η οποία είναι για τις μνήμες, κλπ. τσέκαρε την αν τα έχει παίξει και αντικατέστησέ την..
την έχω ανοίξει την βάση αλλά δεν έχει κάποια μπαταρία,έχω κοιτάξει μήπως και έχει φουσκώσει τίποτα αλλά δεν είδα κάτι.
Αν όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν μια χαρά τότε κοίταξε ξανά τις ρυθμίσεις του, κάντο disconnect και μετά πάλι connect με τη βάση και ξαναδοκίμασε. Το θέμα όμως ότι δείχνει μόνο την τελευταία κλήση και όχι τις προηγούμενες με προβληματίζει.. Υποθέτω ότι δεν έχεις γεμίσει τη διαθέσιμη μνήμη του, έτσι;; Γιατί αυτά έχουν κάποιο περιορισμό..
έβαλα και άλλο ακουστικό καθώς το σετ είναι με 3 ακουστικά.Το πρόβλημα είναι σίγουρα με την βάση.προσπαθώ μπας και βρω μεταχειρισμένη βάση αλλά τίποτα.
Το πρόβλημα τελικά ήταν ο μετασχηματιστής , μπήκε καινούριος και όλα λειτουργούν κανονικα