Επιστροφή στο Forum : καφετιερα καψουλας dolce gusto
εχω αυτη την καφετιερα η οποια παταω το μπουτον on/off αναβει η ενδειξη και κανονικα οταν ζεστενε αναβε η ενδειξη πρασινο και εφτιαχνα καφε.
τωρα η καφετιερα απλα αναβοσβηνει συνεχως κοκκινο.
την ανοιξα και τη μετρησα,η αντισταση ειναι ο.κ αλλα δεν εχω στα ακρα της 220v.
εχει ασχοληθει κανεις με κατι παρομοιο;πιθανον να φταιει κατι στην πλακετα αλλα δεν ειμαι σιγουρος.
το πισω μερος της πλακετας παντως ειναι καθαρο δεν εχει σκασει κατι
Τσέκαρε τις θερμοασφάλειες .
τις τσεκαρα με πολυμετρο και φαινονται ο.κ.
αν ηταν θερμοασφαλεια νομιζω δε θα αναβε τιποτα μιας και ειναι επανω στην παροχη και οι δυο
την καθάρισες απο τα άλατα; καμια φορά αυτές οι εσπρεσιέρες βουλώνουν και θέλουν καθαρισμό
Στην δικια μου, ειχε βουλωσει το ακροφυσιο που βγαζει το νερο, απο αλατα
Στάλθηκε από το HT7 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
οπως εγραψα και παραπανω δεν ειναι κατι βουλωμενο αλλα καθως παταω on η καφετιερα δεν δινει ρευμα στην αντισταση αρα και το πληκτρο δεν γινεται ποτε πρασινο
nikoskerkyra
18-10-17, 13:43
πανω στη πλακετα εχει ενα πυκνωτη (γκρι χρωμα τετραγωνο εαν θυμαμαι καλα ) αυτος τα εχει φτησει και δεν λειτουργει το κυλωμα αλλαζοντας τον θα πρεπει να ειναι οκ
Ώπα! κι άλλο σχετικό ποστ. Τελικά μου φαίνεται πολύ προβληματικές αυτές οι Krups :cursing:
Έχω ήδη γράψει εδώ: http://www.howtofixit.gr/forum/showthread.php?t=66151&page=2&p=590138&viewfull=1#post590138 :help: