Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Μπογιατζής ή Πατωματζής

Chrissie
11-04-17, 15:39
Καλησπέρα σας,
μετά την αγορά διαμερίσματος....
ποιά από τις 2 ειδικότητες ( Μπογιατζής ή Πατωματζής )
θα ήταν προτιμότερο να μπει πρώτη και να διορθώσει τυχόν βλάβες !!!

Σας Ευχαριστώ !!!

Panoss
11-04-17, 18:09
Μάλλον θα πρέπει να ρωτήσεις τους ίδιους καθώς ο τελευταίος θα πρέπει να προσέξει μη χαλάσει τη δουλειά του προηγούμενου.
(στην αρχή διάβασα 'μπογιατζής ή παγωτατζής'; :lool:)

chipakos-original
11-04-17, 18:42
Μπογιατζής πρώτα.......

MacGyver
11-04-17, 18:59
Συνήθως ξεκινάμε από πάνω προς τα κάτω, λόγω των επιπτώσεων του νόμου της βαρύτητας.

Panoss
11-04-17, 19:03
Υπάρχει όμως κι η περίπτωση ο πατωματζής να $αμήσει τους τοίχους και να χρειαστούν ξανά βάψιμο.
Στη δική μου περίπτωση, ο μπογιατζής ήταν ο τελευταίος απ' όλους τους μάστορες κι ήταν κι ο καλύτερος.

(εγώ το έβαψα :lool: )

nyannaco
11-04-17, 19:06
Ο μπογιατζης μπορει να καλυψει το πατωμα, ο πατωματζης δεν μπορει να καλυψει τους τοιχους.

johnnyb
11-04-17, 21:29
Υπάρχει όμως κι η περίπτωση ο πατωματζής να $αμήσει τους τοίχους και να χρειαστούν ξανά βάψιμο.
Στη δική μου περίπτωση, ο μπογιατζής ήταν ο τελευταίος απ' όλους τους μάστορες κι ήταν κι ο καλύτερος.

(εγώ το έβαψα :lool: )

Σωστα αν χρειαστει να επιδιορθωσει / αλλαξει το σοβατεπι πρεπει να μπει τελευταιος ο μπογιατζής

Επισης μπορειτε το στριψετε ή να παίξετε και την κολοκυθια :001_rolleyes:

nestoras
11-04-17, 22:07
Ψηφίζω μπογιατζή για το τέλος για να στοκάρει και τυχόν ατέλειες από το προηγούμενο συνεργείο.

tipos
11-04-17, 22:07
Ο μπογιατζης ερχεται τελευταιος και αν ειναι σωστος επαγγελματιας δεν θα λερωσει καθολου.

xsterg
11-04-17, 22:26
αν δεν εχεις χτισει σπιτι και δεν εχεις παντρεψει κορη δεν ξερεις τι θα πει ζωη... λεει το ρητο. και κατι ξερει.
λοιπον. ο μπογιατζης ερχεται τελευταιος. υπαρχει σειρα εργασιων στην οικοδομη. δεν ερχεται οποιος να ειναι η απο πανω προς τα κατω και τετοιες βλακειες. υπαρχει σειρα για το ποτε μπαινει ο καθε μαστορας και το τι εργασιες κανει. τωρα αν ειναι για μερεμετια θα πρεπει ο καθε ενας να προσεχει και να μην χαλαει την δουλεια του προηγουμενου.

Chrissie
11-04-17, 23:46
😁😁😁😁 Ναι, η δουλεια του προηγούμενου δεν πρέπει να χαλάσει. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Chrissie
11-04-17, 23:48
Μάλλον θα πρέπει να ρωτήσεις τους ίδιους καθώς ο τελευταίος θα πρέπει να προσέξει μη χαλάσει τη δουλειά του προηγούμενου.
(στην αρχή διάβασα 'μπογιατζής ή παγωτατζής'; :lool:)
Ευχαριστώ για την απάντηση σου.☺

Papas00zas
12-04-17, 01:37
Ο μπογιατζης μπορει να καλυψει το πατωμα, ο πατωματζης δεν μπορει να καλυψει τους τοιχους.
Σαν να λέμε Ο Τσακ Νόρις μπορεί. Το μπορεί δεν Τσακ Νόρις

Σωστα αν χρειαστει να επιδιορθωσει / αλλαξει το σοβατεπι πρεπει να μπει τελευταιος ο μπογιατζής

Επισης μπορειτε το στριψετε ή να παίξετε και την κολοκυθια :001_rolleyes:
-Κύριε γιατί βάζετε τα σκουπίδια σας στην ταράτσα μου; Εσείς γιατί βάζετε την ταράτσα σας κάτω από τα σκουπίδια μου;

xifis
22-04-17, 19:10
πρωτα πατωματζης που θα κανει λασπες κ κολλες κ μετα ο μπογιατζης
ο τοιχος αν λερωθει αντε καθαρισε τον το πατωμα βαζεις ενα ναυλον η αν ειναι πλακακια ξυστρα.