Επιστροφή στο Forum : [Indesit] Βλάβη πλυντηρίου
Γιώργος Καβ
24-03-17, 22:58
Καλησπέρα μάστορια έχω ένα indesit iwc 6083 πατάω να ξεκινήσει και δε κάνει τίποτα μετά από λίγο αναβοσβήνει όλη η οριζόντια σειρά 5 στο σύνολο έχω αλλάξει κάρβουνα στο μοτέρ και μανταλωτή στη πόρτα αλλά μάταια, υπάρχει σωτηρία η να το πάω στο κάδο? ευχαριστώ
Γιώργος Καβ
24-03-17, 23:05
[QUOTE=Γιώργος Καβ;585916]Καλησπέρα μάστορια έχω ένα indesit iwc 6083 πατάω να ξεκινήσει κι δε κάνει τίποτα μετά από λίγο αναβοσβήνει όλη η οριζόντια σειρά 5 στο σύνολο έχω αλλάξει κάρβουνα στο μοτέρ κ μανταλωτή στη πόρτα αλλά μάταια, υπάρχει σωτηρία η να το πάω στο κάδο? ευχαριστώ
Καλή σου μέρα Γιώργο.
Δηλαδή είδες ότι δεν ξεκινούσε και:
1. άλλαξες καρβουνάκια;
2. άλλαξες μάνταλο πόρτας;
3. κι αφού τα έκανες όλα αυτά, δεν είδες καμία αλλαγή;
Τι εννοείς 'αναβοσβήνει όλη η οριζόντια σειρά 5 στο σύνολο';
Αναβοσβήνει 5 φορές;
Μήπως είναι κωδικός βλάβης;
Κοίταξες στο manual;
Ανέβασε και μια φωτό της πλακέτας (αν έχεις πρόσβαση), αρκεί να είναι καλή να μπορούμε να δούμε καλά τα εξαρτήματα.
Γιώργος Καβ
25-03-17, 12:41
Καλημέρα φίλε μου τα κάρβουνα τα άλλαξα γιατί ήταν στα τελευταία τους και το μανταλωτή γιατί ήταν λίγο μαυρισμένο στη φίσα τα λαμπάκια είναι 5 μαζί με το σταρτ στοπ και αναβοσβήνουν συνεχεια αυτό που παρατήρησα είναι ότι αν βγάλω τη φίσα του μανταλωτή και τη ξαναβάλω ενός είναι σε λειτουργία κάνει πως θα πάρει νερό και σταματάει αμέσως αν σου λέει κάτι το manual δε λέει κάτι σου στέλνω φώτο τη πλακετα
Γιώργος Καβ
25-03-17, 12:52
Άμα ήξερα και πως θα στείλω φωτογραφίες καλά θα ήτανε καμιά βοήθεια γιατί δε τα πάω καλά με τη τεχνολογία? ?
Άμα ήξερα και πως θα στείλω φωτογραφίες καλά θα ήτανε καμιά βοήθεια γιατί δε τα πάω καλά με τη τεχνολογία? ?
Θα χρησιμοποιήσεις το κουμπί 'insert image':
43401
Browse->επιλέγεις φωτό -> upload.
αυτό που παρατήρησα είναι ότι αν βγάλω τη φίσα του μανταλωτή και τη ξαναβάλω ενός είναι σε λειτουργία
Μη βάζεις - βγάζεις τίποτα όταν είναι σε λειτουργία. Εκτός αν θες να σιγουρευτείς ότι θα κάψεις κάτι.
Γιώργος Καβ
25-03-17, 15:34
Είμαι από κινητό φίλε μου