Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [Tablet] Samsung Galaxy Note N8000- Πρόβλημα φόρτισης

baldazor
22-03-17, 11:44
Καλημέρα σας,
μου φέρανε ένα Samsung Galaxy Note 10,1 N8000 με πρόβλημα στην φόρτιση. Φαίνεται ότι φορτίζει αλλά μένει πάντα στο 1%.
Το άνοιξα και στην καλωδιοταινία που φορτίζει είναι κομμένο το μικροφωνο.
δεν γνωρίζω αν οφείλεται εκεί το πρόβλημα όμως. γνωρίζει κανείς αν έχει σχέση;

p270
22-03-17, 11:59
για μπαταρια μου κανει το προβλημα κοιτα και τον φορτιστη μπορει οταν μπαινει επανω στο ταμπλετ να μην δινει την σωστη ταση και ρευμα ,οσο για το mic μηπως σου κοπηκε κατα το ανοιγμα;

baldazor
22-03-17, 13:10
Δοκίμασα και με καινούρια μπαταρία η οποία ενώ λειτουργούσε κανονικά,όταν άδειασε , στην φόρτιση έμενε πάλι στο 1%.
Σκέφτομαι να αλλάξω το flex ολόκληρο (7€ ebay)
έχει τύχει σε κανέναν κάτι αντίστοιχο όμως;

JOUN
22-03-17, 13:51
Εμενα σε Samsung S3 ενω ηταν σωστα κολλημενα τα δυο εξωτερικα πινακια που δινουν ταση ενα απο τα ενδιαμεσα δεν ηταν κολημενο με αποτελεσμα να φορτιζει αλλα πολυ αργα.
Πιθανον να εχεις παρομοια περιπτωση.

manolo
22-03-17, 15:33
έλεγξε πολύ καλά την καλωδιοταινία, αν είναι δυνατόν και με κάποιο μικροσκόπιο για να δεις την κατάστασή της. Κάνε κι ένα firmware upgrade..δε χάνεις τίποτα...αφού έχεις πάρει πρώτα βέβαια backup..

baldazor
27-03-17, 10:05
Θα τα τσεκάρω και θα επανέλθω στο θέμα , σας ευχαριστώ

baldazor
03-04-17, 11:12
εν τέλει, άλλαξα καλωδιοταινία και παρουσιάζει ακόμα το ίδιο πρόβλημα. κλειστό φαίνεται ότι φορτίζει , όταν το ανοίγω είναι στο 1% και γράφει αποφόρτιση..

qazwsx
03-04-17, 17:31
Αλλαξες το καλωδιο φορτισης που πηγαινει στο τροφοδοτικο?
Αν οχι τοτε εκει ειναι το προβλημα σου και οχι το flex

baldazor
08-05-17, 15:11
Αλλαξες το καλωδιο φορτισης που πηγαινει στο τροφοδοτικο?
Αν οχι τοτε εκει ειναι το προβλημα σου και οχι το flex

Είχε αλλαχθεί και ο φορτιστής χωρίς αποτέλεσμα.
Το πήγα στην τοπική αντιπροσωπεία της samsung, όπου και διαπιστώθηκε πρόβλημα στο charge ic , το οποίο αλλάχθηκε και αυτό αλλά το πρόβλημα παραμένει .
Προτάθηκε αλλαγή πλακέτας.

Θα επανέλθω μόλις έχω νεότερα

bcharal
24-07-17, 02:12
τελικα βρηκες που ειναι το προβλημα?
ιδιο μοντελο ιδιο προβλημα το δικο μου

atsio
24-07-17, 13:01
Νομίζω απάντησε, του είπανε πρόβλημα στην μητρική που πιστεύω το πολύ πολύ να αλλάξανε μόνο τον charger και να μην ασχολήθηκαν με τα υπόλοιπα ic που σχετίζονται με το charger ic.