PDA

Επιστροφή στο Forum : [Brandt] Πρόσβαση μεταξύ των δύο κάδων

Thanasis K
17-11-16, 21:43
Μου έχει πέσει ανάμεσα στον κάδο που μπαίνουν τα ρούχα και το χώρο εισαγωγής νερού (πλαστικό κάδο) το ένα από τα δύο πλαστικά μάνταλα στήριξης της πόρτας του πλυντηρίου. Γι' αυτό το λόγο θέλω να βγάλω τον κάδο έτσι ώστε να αποκτήσω πρόσβαση. Πως θα το κάνω; Υπάρχει άλλος τρόπος πρόσβασης;

ΣΚΛΗΚΟΣ
17-11-16, 21:48
Θα βγαλεις την αντισταση κ θα μπορεσεις με σκληρο συρμα να το κάνεις γάτζο κ να ψαρέψεις ...

tipos
17-11-16, 21:48
Βγαζεις τον αναδευτηρα του τυμπανου και ψαχουλευεις να το βρεις.Τυμπανο ειναι το ανοξειδωτο με τις τρυπες που μπαινουν τα ρουχα,καδος ειναι το καζανι που μαζευει το νερο

Thanasis K
17-11-16, 22:00
Πρόσβαση στην αντίσταση έχω από τα πλάγια ή από κάτω;:001_unsure:.

tipos
17-11-16, 22:02
Πρόσβαση στην αντίσταση έχω από τα πλάγια ή από κάτω;:001_unsure:.

Αναλογα το μοντελο.
Παντως αν εχει πλαστικο αναδευτηρα ειναι πιο ευκολο να το κανεις απο εκει.

ΣΚΛΗΚΟΣ
17-11-16, 22:22
Φίλε Σάκη συγγνώμη αλλά ποιος ειναι ο πλαστικός αναδευτήρας;μήπως τα πλαστικά στο τύμπανο κ αν ναι πως βγαινουν; ξεβιδωνουν εχουν κλιψακια πρέπει να σπρώξεις με κάποιο τρόπο;

ΣΚΛΗΚΟΣ
17-11-16, 22:32
Σακη μάλλον εννοείς το πλαστικό αναδευτηρα που έχουν τα πλυντήρια άνω φόρτωσης

tipos
17-11-16, 22:35
Εχει διαφορα ειδη αναδευτηρων.Αλλα ειναι κουμπωτα και αλλα βιδωτα.Φερνωντας τον αναδευτηρα πανω γυρνωντας το τυμπανο ειναι ευκολο να καταλαβει κανεις πως βγαινει

Thanasis K
17-11-16, 23:03
Σας ευχαριστώ όλους για το χρόνο σας.Τα κατάφερα με την πρόταση του Σάκη βγάζοντας τον πλαστικό αναδευτήρα.Ήταν πολύ εύκολο, σε ένα λεπτό είχα τελειώσει!:biggrin: Σάκη με έσωσες από πολύ ώρα δουλειά.