Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Philips] Οθονη μαυρισμένη στο κέντρο όταν ανοίγει-Philips LCD TV 37PFL7603D 37"
Γειά σας παιδιά.
Όταν ανοίγω την τηλεόραση (Philips LCD TV 37PFL7603D 37") η οθόνη στο κέντρο είναι μαυρισμένη και σχεδόν δεν υπάρχει εικόνα. Στις άκρες της οθόνης, αριστερά και δεξιά φαίνεται εικόνα. Αυτό κρατά κάπου 20 λεπτά και μετά η οθόνη δείχνει κανονικά και όσο παίζει δεν εμφανίζεται το φαινόμενο. Μόνο όταν την κλείσω και την ανοίξω ξανά τότε εμφανίζεται πάλι το φαινόμενο του μαυρίσματος της οθόνης.
Τι μπορούμε να κάνουμε; Την άνοιξα να δω μήπως υπάρχει καμία ταινία χαλαρή, αλλά τίποτα αφού τις τσέκαρα όλες.
Μήπως υπάρχει κάποια λύση και μπορέσουμε να σώσουμε την τηλεόραση.
Είναι κρίμα γιατί όταν την πήραμε, η τιμή της ήταν αρκετά ακριβούτσικη.
Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων.
Ανεβασε αν θες φωτογραφια καλης αναλυσης με το προβλημα στην εικονα ωστε να μπορεσει να βοηθησει καποιος
Ανεβασε αν θες φωτογραφια καλης αναλυσης με το προβλημα στην εικονα ωστε να μπορεσει να βοηθησει καποιος
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε johnnyb. Υπάρχουν οδηγίες το πως ανεβάζω φωτο στο site;
Ευχριστώ , θα επανέλθω.
Εβγαλα 4 φωτο για να φανεί το πρόβλημα του μαυρίσματος στο κέντρο της οθόνης. 42668426694267042671 Παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει. Σας ευχαριστώ.
η ασπριλα δεξια δεν σε πειραζει ?? μονο το μπαλωμα στο κεντρο ?
διακρινω και καθετες γραμμες ,,,ειναι απο την φωτο η υπαρχουν πραγματικα?
πολλα πραγματα μπορει να το κανουν αυτο
1.πανελ
2.τ-κον αν εχει αυτη T370HW02 V402(επισκευαζεται)
3.αν εχεις και delay στο video μπορει και μαιν---->cpu
η ασπριλα δεξια δεν σε πειραζει ?? μονο το μπαλωμα στο κεντρο ?
διακρινω και καθετες γραμμες ,,,ειναι απο την φωτο η υπαρχουν πραγματικα?
πολλα πραγματα μπορει να το κανουν αυτο
1.πανελ
2.τ-κον αν εχει αυτη T370HW02 V402(επισκευαζεται)
3.αν εχεις και delay στο video μπορει και μαιν---->cpu
οι καθετεσ γραμμες είναι από την φωτογραφια, το τ-κον είναι η πρασινη μεγαλη πλακετα?οταν λεσ αν εχω delay τι εννοεις?
η τ-κον ειναι η πλακετα που εχει πανω της τα φλεκς του πανελ ειναι στο πισω πανω μερος
στο κεντρο του πανελ.
η ασπριλα δεξια ειναι απο την φωτο??
αν εχεις καθυστεριση στην εικονα αν ρομποτιζει ?
η τ-κον ειναι η πλακετα που εχει πανω της τα φλεκς του πανελ ειναι στο πισω πανω μερος
στο κεντρο του πανελ.
η ασπριλα δεξια ειναι απο την φωτο??
αν εχεις καθυστεριση στην εικονα αν ρομποτιζει ?
η ασπριλα δεξια δεν είναι από την φωτογραφια ετσι κανει στην αρχη και μετα στρωνει και η οθονη ρομποριζει από την μερια δεξια που είναι η ασπριλα
Τελικά εχω ανοιξει την τηλεόραση για να δώ τι γίνετε και εδω 1 φωτο. 42676
Ερώτηση η πράσινη πλακέτα στα δεξιά ειναι η τ-κον ή αλλιως main board ή κάνω λάθος ; Ανεβάζω και φωτο απο την πράσινη πλακέτα με πιο κοντινά πλάνα 42677 42678 42679 42680 42681 Συγχωρέστεμε που σας κουράζω με τις ερωτήσεις μου.
Σας ευχαριστώ όλους σας που βοηθάτε για να βρώ λύση.
Η μεγαλη πλακετα δεξια ειναι η main board , η t-conn (δε φαινεται στη φωτο) ειναι κατω απο εκει που κουμπωνει το flex που φευγει απο τη main board
42682
Ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνιση στο που βρίσκεται η t-conn. Είναι εύκολο να βρεθεί στην αγορά t-conn και main board και τι προσέξω.
Πρεπει να βρεις που ειναι η βλαβη πρωτα , αν αλλαζεις με τη σειρα πλακετες μεχρι να στρωσει την ξαναγοραζεις $$$ την ΤV
RADIO6146KISAMOS
16-11-16, 20:35
υπαρχει φιλε μου και μια πιθανοτητα αν δεν ειναι η tcon να εχουν θεμα οι λαμπες στα back light και οταν ζεσταθουν να φωτιζουν κανονικα καi θα σου ελεγα κοιταξε μην τυχον και δεν τροφοδοτουνται και σωστα απο το inverter π.χ. ελεγξε τους πυκνωτες στο inverter μηπως ειναι κανεις φουσκωμενος η ελατωματικος.
stelios dre
17-11-16, 15:54
Παιδια καλησπερα! εχω την ιδια τηλεοραση και μου ειχε παρουσιασει την ιδια ζημια! ειναι η καλωδιοταινιες απο το πανελ ! αυτες που ειναι στην ακρη , μια δεξια και μια αριστερα ! εγω την εφτιαξα με σφουγκαρακια επανω στις καλωδιοταινιες42688 Επίσης οταν εχει ροη η εικονα θα πρεπει να σου κανει και είδωλο απο πισω σαν να αφηνει ιχνος στην δεξια πλευρα αν θυμαμαι καλα, αριστερα παιζει καλα