PDA

Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Samsung] Samsung Le 40R86 Σβήνει και ανάβει μόνη της

bgin
04-11-16, 12:59
Καλημέρα σε όλους. Έχω την τηλεόραση Samsung Le 40R86 και ενώ μπορεί να παίζει κανονικά ξαφνικά σβήνει μόνη της τελείως (σε κατάσταση stand-by) και αμέσως μετά ξανά ανάβει μόνη της. Να σημειώσω ότι το πληκτρολόγιο της είναι touch. Στην main board έχω αλλάξει τους 2 πυκνωτές 1000μf /16v που χαλάνε στο συγκεκριμένο μοντέλο. Δεν ξέρω αν έχει τύχει σε κάποιον ή βλάβη αυτή

manolo
04-11-16, 13:15
Μπορείς να την ανοίξεις από τα πλήκτρα της και χωρίς να την ελέγχει το touch να δεις τι θα γίνει; Μήπως δέχεται εντολές από το touch λόγω προβληματικής επαφής του, εν αγνοία σου;;

bgin
04-11-16, 13:30
Μπορείς να την ανοίξεις από τα πλήκτρα της και χωρίς να την ελέγχει το touch να δεις τι θα γίνει; Μήπως δέχεται εντολές από το touch λόγω προβληματικής επαφής του, εν αγνοία σου;;

Το σκέφτηκα manolo. Απλά δεν μου έχει τύχει από το touch να ανοιγοκλείνει μόνη της. Θα το δοκιμάσω αν είναι. Σε ευχαριστώ Επίσης είχα ακούσει ότι μπαίνεις σε service mode και κάτι αλλάζεις (από on το κάνεις off), αλλά δεν ξέρω κάτι συγκεκριμένο και αν ισχύει

pipilas
04-11-16, 21:50
Καλημέρα σε όλους. Έχω την τηλεόραση Samsung Le 40R86 και ενώ μπορεί να παίζει κανονικά ξαφνικά σβήνει μόνη της τελείως (σε κατάσταση stand-by) και αμέσως μετά ξανά ανάβει μόνη της. Να σημειώσω ότι το πληκτρολόγιο της είναι touch. Στην main board έχω αλλάξει τους 2 πυκνωτές 1000μf /16v που χαλάνε στο συγκεκριμένο μοντέλο. Δεν ξέρω αν έχει τύχει σε κάποιον ή βλάβη αυτή

δεν ειναι το τατς ..εκει που παει η φυσα του τατς πανω στην μαιν εχει
πυκνωτες smd προς γη ...πιασε και ξεκολα τους ολους :laugh:

bgin
05-11-16, 07:48
δεν ειναι το τατς ..εκει που παει η φυσα του τατς πανω στην μαιν εχει
πυκνωτες smd προς γη ...πιασε και ξεκολα τους ολους :laugh:

Καλημέρα σε όλους. Ευχαριστώ Κώστα, από τα λεγόμενά σου διακρίνω μία σιγουριά-μάλλον θα σου έχει τύχει - , θα το δοκιμάσω.