Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Άλλη] felix fxv-2312fhd

alexis22
14-10-16, 19:02
Η τηλεόραση του τίτλου είναι ενός φίλου .Όταν ανοίγει το LED γίνεται πράσινο και μόλις εμφανιστεί η εικόνα το LED αναβοσβήνει σαν να δέχεται εντολή από το τηλεκοντρόλ. Γνωστός μου τεχνικός μου είπε ότι πιθανόν να χρειάζεται αναβάθμιση το firmware . Αλλά δεν μπορώ να βρω πουθενά τη σελίδα για να το κατεβάσω. Κάθε βοήθεια δεκτή .
Ευχαριστώ πολύ.

xsterg
14-10-16, 21:22
αγνωστες μαρκες. αυτα γινονται αν χρειαστεις οτιδηποτε σε αυτες τις μαρκες. δεν λεω οτι στις γνωστες μαρκες οτι ολα λειτουργουν ρολοι, αλλα στις κοινες μαρκες κατι μπορεις να κανεις. σε αυτες σχεδον τιποτα...

alexis22
15-10-16, 11:29
το ξερω εχεις δικιο .ουτε σελιδα δεν εχει. μηπως ειναι καμια αλλη τηλεοραση συμβατη και βαλω το δικο της firmware ; ετσι κι αλλιως ειναι αχρηστη.

apavlidis
15-10-16, 16:46
το ξερω εχεις δικιο .ουτε σελιδα δεν εχει. μηπως ειναι καμια αλλη τηλεοραση συμβατη και βαλω το δικο της firmware ; ετσι κι αλλιως ειναι αχρηστη.
Αυτού του είδους τις τηλεοράσεις νομίζω τις έκανε εισαγωγή ο Ταουσιάνης στην Αθήνα (Οδός Μιχαλακοπούλου αν θυμάμαι καλά) ο ποιός μεταξύ άλλων, εισάγει felix, roadstar, topcom, denver. Επικοινώνησε με το Service. Υποχρεούνται να σε εξυπηρετήσουν.

ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ
15-10-16, 19:23
Αυτού του είδους τις τηλεοράσεις νομίζω τις έκανε εισαγωγή ο Ταουσιάνης στην Αθήνα (Οδός Μιχαλακοπούλου αν θυμάμαι καλά) ο ποιός μεταξύ άλλων, εισάγει felix, roadstar, topcom, denver. Επικοινώνησε με το Service. Υποχρεούνται να σε εξυπηρετήσουν.
Σωστά ο ταουσανης της φέρνει εκεί ρώτησε μήπως βγάλεις άκρη

alexis22
15-10-16, 23:03
ok Δευτερα θα παρω τηλεφωνο

tsalik
16-10-16, 02:02
Μήπως το μοντέλο είναι FXV-2213;

alexis22
16-10-16, 12:32
Μήπως το μοντέλο είναι FXV-2213;

οχι αν και δεν την εχω εδω για να το εξακριβωσω δεν νομιζω να εκανε τοσο λαθος ο φιλος .ειναι 32" .γιατι ρωτας ομως;

tsalik
16-10-16, 14:42
οχι αν και δεν την εχω εδω για να το εξακριβωσω δεν νομιζω να εκανε τοσο λαθος ο φιλος .ειναι 32" .γιατι ρωτας ομως;Τα δύο πρώτα νούμερα δηλώνουν την διαγώνιο της οθόνης.Με αυτό που γράφεις στο πρώτο σου post είναι 23΄' ενώ εδώ γράφεις 32΄'.Στο λέω αυτό γιατί οι πλακέτες είναι εντελώς διαφορετικές.Έαν είναι η 3212 μάλλον πυκνωτές στο τροφοδοτικό

alexis22
17-10-16, 15:04
;Τα δύο πρώτα νούμερα δηλώνουν την διαγώνιο της οθόνης.Με αυτό που γράφεις στο πρώτο σου post είναι 23΄' ενώ εδώ γράφεις 32΄'.Στο λέω αυτό γιατί οι πλακέτες είναι εντελώς διαφορετικές.Έαν είναι η 3212 μάλλον πυκνωτές στο τροφοδοτικό

θα δοκιμασω να τους αλλαξω και αν δε γινει θα παει για ανακυκλωση. απο το service του Ταουσιανη τζιφος .ουτε update ουτε firmware δεν υπαρχει . τηλεορασεις μιας χρησεως.