Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : [Κινητό Τηλέφωνο] iPhone 4 νεκρό

andyferraristi
09-10-16, 18:41
Καλησπέρα. Έχω στα χέρια μου ένα iPhone 4 το οποίο δεν παίρνει μπρος. Συγκεκριμένα δεν ανταποκρίνεται πατώντας το Power on button. Το μόνο που κάνει είναι να εμφανίζει για μερικά δεύτερα και κατόπιν εξαφανίζει το logo (μηλαράκι) όταν το βάζω στη φόρτιση. Μου δίνει την εικόνα ότι πάει να ενεργοποιηθεί, φτάνει σε ένα σημείο, κάτι δεν αντιλαμβάνεται σωστά, και κάνει reboot. Προσπάθησα μάταια με τον συνδυασμό πλήκτρων Power on + Home να του κάνω reset. Τι μπορεί να είναι αυτό ??? Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω ??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων ...

qazwsx
09-10-16, 22:16
Ανδρεα καλησπερα,
καταρχας πες μας αν προκληθηκε απο κατι αυτη η βλαβη,ενοω επεσε καποιο υγρο?επεσε κατω?
Του αλλαξατε μηπως καποια μπαταρια?
Δοκιμασε το εξης....ανοιξε στον υπολογιστη το itunes...βαλε την μια ακρη του καλωδιου που φορτιζει στο κινητο,πατα πατημενο το home button και χωρις να το αφησεις βαλτο σε μια θυρα usb του υπολογιστη και πες μας αν σου βγαζει στο κινητο το σημα του itunes.
Αν οχι τοτε θελει ανοιγμα και μετρησεις πραγμα ισως αρκετα δυσκολο για καποιον που δεν εχει γνωσεις.
Φιλικα...

andyferraristi
10-10-16, 00:11
Σοφιανέ σ' ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Νομίζω ότι η βλάβη έχει προκληθεί από βροχή, μα δεν μπορώ να το πω με βεβαιότητα. Θα μάθω και θα επανέλθω ...

manolo
10-10-16, 00:30
Αν είναι από βροχή αλλάζει το πράγμα. Πρέπει να το ανοίξεις, πρώτα οπτικός έλεγχος, μετά μετρήσεις να δεις τι γίνεται... Αν είναι θέμα Software, ακολουθείς τη διαδικασία restore του firmware μέσω itunes..

andyferraristi
10-10-16, 16:27
Λοιπόν έχω νεότερα. Η βλάβη απ' ότι έμαθα προκλήθηκε από πτώση. Κατά τα άλλα, άνοιξα σήμερα το τηλέφωνο (με κάθε προσοχή γιατί είναι τίγκα στα άνισομήκη βιδάκια), πήρα την πλακέτα στο χέρι, αλλά είναι όλη ένα shield !!! Θα προσπαθήσω να τα αφαιρέσω ένα ένα μήπως δω κάτι ενθαρρυντικό για την εξέλιξη ...

andyferraristi
12-10-16, 17:32
Success story κύριοι!!! Το τηλέφωνο λειτουργεί μία χαρά. Αφότου έμαθα ότι το πρόβλημα προήλθε από πτώση, το άνοιξα, έκανα έναν οπτικό έλεγχο (ότι μπόρεσα δηλαδή γιατί όλη η logic board ήταν ένα shield), και το ξαναέκλεισα προσεκτικά (έχοντας ένα άγχος να βάλω τα σωστά βιδάκια στις κατάλληλες θέσεις) με την ελπίδα να είχε χάσει κάποιος connector την επαφή. Όντως πέτυχα διάνα στον συλλογισμό μου (σε άπταιστα Ελληνικά λέγεται και beginner's luck), και τώρα υπάρχει ένα επιπλέον τηλέφωνο διαθέσιμο (μέχρι να το ξαναχαλάσει ο πιτσιρικάς δηλαδή). Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσοι ασχολήθηκαν με την περίπτωσή μου ...

pipilas
13-10-16, 17:58
Success story κύριοι!!! Το τηλέφωνο λειτουργεί μία χαρά. Αφότου έμαθα ότι το πρόβλημα προήλθε από πτώση, το άνοιξα, έκανα έναν οπτικό έλεγχο (ότι μπόρεσα δηλαδή γιατί όλη η logic board ήταν ένα shield), και το ξαναέκλεισα προσεκτικά (έχοντας ένα άγχος να βάλω τα σωστά βιδάκια στις κατάλληλες θέσεις) με την ελπίδα να είχε χάσει κάποιος connector την επαφή. Όντως πέτυχα διάνα στον συλλογισμό μου (σε άπταιστα Ελληνικά λέγεται και beginner's luck), και τώρα υπάρχει ένα επιπλέον τηλέφωνο διαθέσιμο (μέχρι να το ξαναχαλάσει ο πιτσιρικάς δηλαδή). Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσοι ασχολήθηκαν με την περίπτωσή μου ...

τοσος κοπος για το βησμα της μπαταριας?
αν ειχε σπασιμο σε μαιν ...χαχαχαχ ουτε ο κινεζος δεν το φκιαννν

andyferraristi
13-10-16, 21:15
τοσος κοπος για το βησμα της μπαταριας?
αν ειχε σπασιμο σε μαιν ...χαχαχαχ ουτε ο κινεζος δεν το φκιαννν

Τι να κάνουμε, οι "ώρες πτήσεις" μου είναι μηδέν (ούτε που έχω ξαναπιάσει στα χέρια μου iPhone). Δεν είμαστε όλοι το ίδιο σχετικοί βλέπεις ...