Επιστροφή στο Forum : [Home Cinema] UNITED DVH-5083
Καλησπερα, εχω το home-cinema του τιτλοθ και πανω στην προσπαθεια να καλιμπραρω το μηχανισμο του λειζερ χαλασε η καλωδιοταινια.
που μπορω να βρω καπου στην Ελλαδα; ειναι FFC 24 pin, 200mm μηκος, 0,5mm παχος και forward ή type A.
Ευχαριστω
xrhstos1978
24-09-16, 18:35
τι να την κάνεις φιλε την καλωδιοταινια? αν σκάλισες το τριμμερ της κεφάλης δεν θα ξανά δουλέψει!
Η κεφαλη τι κωδικο εχει πανω,ετσι θα βρεις αν βρεις κεφαλη και καλωδιοταινια.
chipakos-original
24-09-16, 23:06
Καλησπερα, εχω το home-cinema του τιτλοθ και πανω στην προσπαθεια να καλιμπραρω το μηχανισμο του λειζερ χαλασε η καλωδιοταινια.
που μπορω να βρω καπου στην Ελλαδα; ειναι FFC 24 pin, 200mm μηκος, 0,5mm παχος και forward ή type A.
Ευχαριστω
Από εδώ με 3 ευρώ http://www.ebay.com/itm/FPC-FFC-24pin-0-5mm-Pitch-Ribbon-Cable-line-ZIF-HDD-25CM-Adapter-extend-/162042251148?hash=item25ba78878c:g:5goAAOSw7n9XFOa C
Καταρχην ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας
Από εδώ με 3 ευρώ http://www.ebay.com/itm/FPC-FFC-24pin-0-5mm-Pitch-Ribbon-Cable-line-ZIF-HDD-25CM-Adapter-extend-/162042251148?hash=item25ba78878c:g:5goAAOSw7n9XFOa C
το βρηκα και πιο φτηνα στο aliexpress, το θεμα ειναι να το εβρισκα καπου στην Ελλαδα για να γλιτωσω χρονο
τι να την κάνεις φιλε την καλωδιοταινια? αν σκάλισες το τριμμερ της κεφάλης δεν θα ξανά δουλέψει!
μα δε σκάλισα το τριμμερ... τον μηχανισμο πειραξα δλδ τις βιδες για να το βαλω στο σωστο υψος. στην αρχη διαβαζε που και που τα CD μονο
μετα διαβαζε κανονικα μονο CD και εκει που πηγα να κανω και τα DVD, ενω το ρυθμιζα μπηκε μεσα ο μηχανισμος, επιασε την ταινια και την εκανε ζημια...
Η κεφαλη τι κωδικο εχει πανω,ετσι θα βρεις αν βρεις κεφαλη και καλωδιοταινια.
μα βρηκα αυτη μου θελω, οχι απο Ελλαδα
chipakos-original
25-09-16, 07:26
Καταρχην ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας
το βρηκα και πιο φτηνα στο aliexpress, το θεμα ειναι να το εβρισκα καπου στην Ελλαδα για να γλιτωσω χρονο
Απ ότι έχω καταλάβει το αναζητάς να το βρεις κάπου γρήγορα. Το Aliexpress δίνει μέχρι 60 ημέρες παράδοση ενώ το ebay δεν έχει παράδοση πάνω από 40 ημέρες.
μα δε σκάλισα το τριμμερ... τον μηχανισμο πειραξα δλδ τις βιδες για να το βαλω στο σωστο υψος. στην αρχη διαβαζε που και που τα CD μονο
μετα διαβαζε κανονικα μονο CD και εκει που πηγα να κανω και τα DVD, ενω το ρυθμιζα μπηκε μεσα ο μηχανισμος, επιασε την ταινια και την εκανε ζημια...
μα βρηκα αυτη μου θελω, οχι απο Ελλαδα
Τελικά απ ότι φαίνεται φίλε μου τα έχεις βρει όλα οπότε προχώρα κανονικά.
Τελικά απ ότι φαίνεται φίλε μου τα έχεις βρει όλα οπότε προχώρα κανονικά.
ε σε κανενα μηνα απο τωρα θα προχωρησω... :P
Καλημερα μπορω να εχω το user manual και service manual απο το UNITED DVH5083
Ευχαριστω