PDA

Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση LG] Προβλημα με LG M2250D-PZ

perfcell
14-09-16, 15:56
Το προβλημα μου ειναι οτι εσπασε το βυσμα (jack) το οποιο ειναι ενσωματωμενο επανω στην πλακετα. Ανοιξα την τηλεοραση, εβγαλα την πλακετα και ξεκολλησα το βυσμα. Αλλα δεν ξερω τι βυσμα ειναι και απο που να το αγορασω για να το κολλησω η να κανω καποια αλλη πατεντα. Οποιος ξερει ας βοηθησει, ευχαριστω.

Prithan
14-09-16, 16:38
Βγάλε φωτογραφίες από την πλακέτα.
Εάν είναι μόνο το βύσμα δεν είναι κάτι δύσκολο, αλλά καλύτερα να δούμε μήπως έχει γίνει και κάποια ζημιά στην πλακέτα.

Το προβλημα μου ειναι οτι εσπασε το βυσμα (jack) το οποιο ειναι ενσωματωμενο επανω στην πλακετα. Ανοιξα την τηλεοραση, εβγαλα την πλακετα και ξεκολλησα το βυσμα. Αλλα δεν ξερω τι βυσμα ειναι και απο που να το αγορασω για να το κολλησω η να κανω καποια αλλη πατεντα. Οποιος ξερει ας βοηθησει, ευχαριστω.

chipakos-original
14-09-16, 18:04
Αφού έφτασες ως το σημείο να το ξεκολήσεις πάρτο στα χέρια σου και πήγαινε σε κατάστημα ηλεκτρονικών να αγοράσεις καινούριο και να το βάλεις στη θέση του.

perfcell
14-09-16, 18:09
4231442315423164231742318

εστειλα και μια φωτο με φλουξ υγρο το οποιο το εβαλα οταν ξεκολλησα το βυσμα. δεν ξερω αν εκανα σωστα. η πλακετα ειναι ενταξει γενικα. μονο το βυσμα εφταιγε

perfcell
14-09-16, 19:02
μενω πατρα. απο που μπορω να το προμηθευτω ωστε να το τοποθετησω; γιατι εδω πατρα δν βρηκα που ρωτησα σε δυο μαγαζια

pipilas
15-09-16, 16:41
4231442315423164231742318

εστειλα και μια φωτο με φλουξ υγρο το οποιο το εβαλα οταν ξεκολλησα το βυσμα. δεν ξερω αν εκανα σωστα. η πλακετα ειναι ενταξει γενικα. μονο το βυσμα εφταιγε

κολα το τροφοδοτικο απευθειας στην πλακετα
τι το θελει το βυσμα ,,,μηπως το βγαζει και ποτε??
να ηταν λαπτοπ το καταλαβενω ,,,τωρα στην 22ρα την τβ δεν το βγαζεις και το βαζεις

κολα τοοοοοο

το φλουκςςςς τι κανει εκει ?? δεν το καταλαβα .δεν χρειαζετε

perfcell
19-09-16, 18:20
update: τραβηξα καλωδιο απο το συν και το πλην της πλακετα και τα ενωσα με βυσμα τροφοδοσιας βασης (δεν ενωσα το τριτο ποδαρακι οπου μαλλον ειναι η γειωση). αλλαξα βυσμα στο και στο τροφοδοτικο ωστε να κουμπωνει με την υποδοχη. παιρνει ταση κανονικα 19.4v. την συνδεω στο ρευμα και το προβλημα τωρα ειναι οτι φλασαρει το led γρηγορα. αναβοσβηνει δηλαδη συνεχομενα. ξερει καποιος τι γινεται;

pipilas
19-09-16, 23:33
update: τραβηξα καλωδιο απο το συν και το πλην της πλακετα και τα ενωσα με βυσμα τροφοδοσιας βασης (δεν ενωσα το τριτο ποδαρακι οπου μαλλον ειναι η γειωση). αλλαξα βυσμα στο και στο τροφοδοτικο ωστε να κουμπωνει με την υποδοχη. παιρνει ταση κανονικα 19.4v. την συνδεω στο ρευμα και το προβλημα τωρα ειναι οτι φλασαρει το led γρηγορα. αναβοσβηνει δηλαδη συνεχομενα. ξερει καποιος τι γινεται;

πια γειωση λες ? το + παει στο πηνιο και οι αλλες 2 επαφες ειναι μαζι ..προφανως ειναι το -.
τελικα ηταν το βυσμα το προβλημα η απλα το υπεθεσες εσυ...?
αν ηταν μονο το τζακ χαλασμενο ..την νεα βλαβη μαλον την εκανες
εσυ ,,
κατα την αποκοληση του βυσματος με το φλουχχχ..μηπως σου εφυγε κοληση στην πλακετα??
μηπως εχει τρεξει κοληση σε κανα βυσμα αλλο διπλα?
μηπως εκανες πειραματα να βρεις το + - ?
εσυ ξερεις.

perfcell
20-09-16, 01:43
οχι δεν εκανα πειραματα. ουτε κολληση εχει τρεξει αλλου αν θελετε θα σας στειλω εικονα. ρευμα παιρνει απλα αναβοσβηνει το λεντ

perfcell
20-09-16, 22:32
Εμαθα κατι που μαλλον θα βοηθησει. Μου ειπε η αδερφη μου πως οταν εσπασε το βυσμα οταν το συνδεσε παλι, αναβοσβηνε το λεντ. Οτι κανει κι σε μενα τωρα δηλαδη. Αρα ειναι καποιο βραχυκυκλωμα. Μπορειτε να με βοηθησετε να το εντοπισω; η παιζει να καηκε;

perfcell
22-09-16, 01:15
κανενας??