Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Συνεχής αλλαγή κατάσταση "ημερήσιου με νυχτερινού"ρεύματος

ΣΚΛΗΚΟΣ
13-09-16, 18:12
Καλησπέρα , σήμερα το πρωί διαπίστωσα ότι το ενδεικτικό λαμπάκι στον ηλεκτρολογικό πίνακα για το νυχτερινό τιμολόγιο ρεύματος ανάβει κ σβήνει συνεχώς κάθε 1 δευτερόλεπτο περίπου , είδα κ το ρολόι της δεής κ οπλίζει ξεοπλίζει κ εναλλασονται τα ρολογια του νυχτερινού με το ημερήσιου . Υπάρχει κάποιο πρόβλημα από την μεριά μου ή θα πρέπει να ενημεσωσω την δεή να διορθώσει τον παλμό-σήμα που στελνει για την εναλλαγή του νυχτερινού;Παίζει περίπτωση να μου χρεώνουν για την ίδια kwh κ στα δύο ρολόγια;

giorgos
13-09-16, 18:19
Ενημέρωσε τη δεη καθώς αφορά το μηχανισμό στο κουτί η το σήμα...να σου χρεώνουν 2 φορές το ίδιο αποκλείεται καθώς πρόκειται για εναλλαγή της επαφής του ρελέ οπότε η γραφει ο ενας η ο άλλος μερητης...

ΣΚΛΗΚΟΣ
15-09-16, 17:24
Ειδοποιησα την δεη , είπαν θα ερθουν κάποια στιγμή . Μήπως υπαρξει κάποια βλάβη στην καλωδίωσή μου , πέρα οτι θα καεί το ενδεικτικό λαμπάκι; τωρα δηλαδή έχω 12 ώρες της ημέρας χρέωση νυχτερινού τιμολογίου ? Χαχα αν ειναι έτσι δεκτό το δώρο της δεή ας ερθουν όποτε θέλουν οι τεχνικοί

nyannaco
15-09-16, 17:43
Δες στο μετρητή αν γυρίζει ο σωστός τροχός ανάλογα με την ώρα, ή εναλλάσσονται συνέχεια.

ΣΚΛΗΚΟΣ
15-09-16, 18:04
Εναλλασονται συνεχώς τα ρολόγια

FILMAN
16-09-16, 09:45
Γιατί θα σου καεί το λαμπάκι;

ΣΚΛΗΚΟΣ
16-09-16, 11:13
Ανοιξε κλείσε λογικά θα καεί

FILMAN
16-09-16, 11:19
Παράλογα μάλλον, διότι φαντάζομαι ή ότι θα είναι ΝΕΟΝ, ή ότι θα είναι LED, και όχι πυρακτώσεως...

lepouras
18-09-16, 16:36
μια χαρά είναι το δώρο της ΔΕΗ αλλά το μόνο που φοβάμαι είναι μην χαλάσει ο μηχανισμός κάποια στιγμή και κολλήσει σε μία μόνο ένδειξη(η εναλλαγή Φίλιππε γίνετε κάθε ένα δευτερόλεπτο). και καλά θα είναι να κολλήσει στο νυχτερινό. μην κολλήσει στο κανονικό και χρεώνεσαι τα πάντα ακριβά μετά.
σε αντίστοιχη βλάβη που μου έχει συμβεί (σε πελάτη) που οφείλετε σε χαλασμένο μηχάνημα εναλλαγής από την ΔΕΗ, επικοινώνησα με τις βλάβες να τους το πω και η απάντηση από τις βλάβες << έτσι είναι τα καινούργια μας συστήματα δεν είναι πρόβλημα >> :lool: .....τελικά το φτιάξανε....:hahahha:

Panoss
18-09-16, 19:45
<< έτσι είναι τα καινούργια μας συστήματα δεν είναι πρόβλημα >> :lool: .....τελικά το φτιάξανε....:hahahha:
Αν εννοείς ότι τώρα δεν αναβοσβήνει πάρε τηλέφωνο και πες τους το.
Το λογικό θα είναι να σου πουν ότι αν δεν αναβοσβήνει, έχεις πρόβλημα...

ΣΚΛΗΚΟΣ
18-09-16, 21:21
Σκέφτομαι ότι βάζοντας σε λειτουργία μία ενεργοβόρα συσκευή π.χ στεγνωτήριο η μισές kwh χρεώνονται με νυχτερινό κ μισές με ημερήσιο , βέβαια οποιαδήποτε ώρα του 24ωρου, ενώ θέτοντας την συσκευή στις ώρες με μειωμένο κοστος ρεύματος έχω πλήρη έλεγχο κατανάλωσης , ξενύχτι , προσαρμογή των ενεργειακών αναγκών του σπιτιού στα δεδομένα που θέτει η δεή , οπότε προτιμώ οι δεητζήδες να αργήσουν να το φτιάξουν χαχα

chipakos-original
19-09-16, 13:07
Σκέφτομαι ότι βάζοντας σε λειτουργία μία ενεργοβόρα συσκευή π.χ στεγνωτήριο η μισές kwh χρεώνονται με νυχτερινό κ μισές με ημερήσιο , βέβαια οποιαδήποτε ώρα του 24ωρου, ενώ θέτοντας την συσκευή στις ώρες με μειωμένο κοστος ρεύματος έχω πλήρη έλεγχο κατανάλωσης , ξενύχτι , προσαρμογή των ενεργειακών αναγκών του σπιτιού στα δεδομένα που θέτει η δεή , οπότε προτιμώ οι δεητζήδες να αργήσουν να το φτιάξουν χαχα
Νομίζω χωρίς να είμαι 100% σίγουρος ότι από κάποια στιγμή κι έπειτα το νυχτερινό δεν συμφέρει.Εννοώ ότι μέχρι κάποιες κιλοβατώρες είσαι κερδισμένος γιατί μετά ακριβαίνουν πολύ.Αν γνωρίζει κάποιος χρεώσεις ας μας πει.

gep58
19-09-16, 13:26
(https://www.dei.gr/Documents2/CUSTOMER%20SERVICE/TIM01022016/%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%931%CE%9D01102015%CE%A1%CF%8 5%CE%B8%CE%BC01022016.pdf)Τιμοκατάλογος Οικιακού Νυχτερινού Τιμολογίου Γ1Ν (https://www.dei.gr/Documents2/CUSTOMER%20SERVICE/TIM01022016/%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%931%CE%9D01102015%CE%A1%CF%8 5%CE%B8%CE%BC01022016.pdf)