PDA

Επιστροφή στο Forum : [Οθόνη Viewsonic] καλησπερα προβλημα με viewsonic VE710S

Sporos-20
30-08-16, 23:01
καλησπερα σε ολο το forum πρωτο μου post εχω το monitor
viewsonic VE710S

λοιπον το προβλημα ειναι το εξης η οθονη στην αρχη αναβε και μετα απο λιγο εμπενε σε sleep mode λογικο αλλαχτηκαν η πυκνοτες στο τροφοδοτικο και η τεσσερης και εφτιαξε το προβλημα τωρα το θεμα ειναι αλλο η οθονη περνει σημα ανοιγη αλλα ειναι σκοταδι σημα ερχεται με εναν φακο φενεται οτι υπαρχει εικονα οταν την βγαζω και την ξανα βαζω στο ρευμα αναβει κανονικα φωταει για δυο δευτερολεπτα δλδ δειχνει κανονικα και μετα παλι σκοταδια. αυτο ειναι inverter η λαμπες και πως θα καταλαβω τι ειναι?

betacord85
31-08-16, 00:02
ειδατε τελικα οτι μεσα απο το youtube και το ιντερνετ δεν φτιαχνουν ολες οι βλαβες....και φυσικα δεν ειναι ολες οι βλαβες πυκνωτες...κατεβασε το σχηματικο διαβασε το και φτιαξε την σιγα σιγα...μασημενη τροφη...αν θες να φτιαχτει γρηγορα εχουμε συμφορουμιτη τεχνικο στην πατρα να στην φτιαξει...

Sporos-20
31-08-16, 00:20
καλησπερα αδερφε μου πρωτον δεν εχω αρκετη εμπειρια
δευτερον δεν κατεληξα τυχαια στο αν ειναι inverter η λαμπες
τριτον δεν ζητησα να μου συστησεις τεχνικο αν ηθελα τεχνικο ξερω να απευθυνθω και κατι τελευταιο
δεν ειδα βιντεο σε κανενα youtube επισης αν θες να βοηθησης καντω
αλλιως απαντησης τυπου αναμασημενη τροφη δεν ειναι ωραιες
αν βαριεσαι να απαντησεις μην το κανεις,και επισης εδω δεν θα μετησουμε της γνωσης του καθενα
ευχαριστω για την απαντηση σου οπως και να εχει

angel_grig
31-08-16, 20:07
Παρε αυτο (http://www.banggood.com/12V-DC-Input-CCFL-Inverter-Tester-CCFL-Lamp-Test-Tool-Repairing-Cable-p-977757.html) ,φτηνο ειναι,αν εχεις τα ιδια ειναι οι λαμπες..

Sporos-20
02-09-16, 01:07
Παρε αυτο (http://www.banggood.com/12V-DC-Input-CCFL-Inverter-Tester-CCFL-Lamp-Test-Tool-Repairing-Cable-p-977757.html) ,φτηνο ειναι,αν εχεις τα ιδια ειναι οι λαμπες..

ΟΚ αδερφε μου το παραγγειλα οντως φτηνω και θα το χρειαστω και στο μελλον ευχαριστω μολις με το καλο ερθει ενημερωνο

davigor
02-09-16, 01:16
μπορεις βεβαια , μεχρι να ερθει το ματζαφλαρι αυτο :).... να παρεις μια λαμπα απο LCD οθονη λαπτοπ και να κανεις δοκιμη στην οθονη σου μια μια τις λαμπες να δεις πια φταιει. Αν εισαι τυχερος (μπορει να εχεις 2 λαμπες με προβλημα) και βαλεις την λαμπα του λαπτοπ στην θεση της χαλασμενης λαμπας της οθονης σου , το panel θα φωτισει !

Papas00zas
02-09-16, 13:50
Κάπου ή εδω η στο hlektronika ειχα πετυχει μετατροπή απο φθορίου σε led για τετοιες οθόνες αλλα δεν θυμαμαι που....πάντως γίνεται κι έτσι....αν τελικα δεν βρεθει άκρη....

Sporos-20
13-10-16, 12:22
καλησπερα παιδια η οθονη εγινε δεν ηταν το inverter αλλα η λαμπες
πηγαν λιγο ψηλα αλλα σιγουρα δεν επερνες οθονη χαχα
ευχαριστω οσους απαντησαν παμε για αλλα!