Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Sony] Πρόβλημα με τηλεόραση Sony 14''
avgoustisp
24-08-16, 13:52
Έχω μια Sony Trinitron 14'' KV14M1D. Ξαφνικά έσβησε και πλέον όταν πας να την ανοίξεις το μόνο που κάνει είναι να αναβοσβήνει το ενδεικτικό LED ασταμάτητα και δεν ανοίγει η οθόνη.
Καμμία βοήθεια από που να αρχίσω ;;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Από έλεγχο στο τροφοδοτικό της σε πρώτη φάση.
μην σου πω και αγορα νεας. φιλε δεν αξιζει ουτε να την ανοιξεις. μπορεις να παρεις μια καινουργια με εγγυηση πολυ μεγαλυτερη σε διασταση, ελαφρυτερη για λιγοτερο απο 100€. εσυ τι λες? αξιζει να ριχνεις χρηματα σε ενα καφεκουτι που ακομη και εαν επισκευαστει παλι δεν ξερεις λογω γηρανσης τι θα σου βγαλει σε συντομο χρονικο διαστημα?
Επί της ουσίας ο Χρήστος έχει δίκιο.. Πιο πολύ κοστίζει ο DVB-T δέκτης που λέει ο λόγος παρά η ίδια η τηλεόραση αυτή τη στιγμή..
avgoustisp
24-08-16, 18:08
Έχετε δίκιο. Απλά έλεγα να ασχοληθώ λίγο έτσι για πλάκα. Τελικά θα την στειλω για ανακύκλωση
Sent from my iPad using Tapatalk
νεκταριοος
24-08-16, 22:45
φιλε αυγουστη εγω θα ελεγα ΟΧΙ εχω την ιδια τηλεωραση , τα ιδια μου εκανε και εμενα ειχε καψει το τρανζιστορ υψυλης και ενα πυκνωτης βραχυκυκλωμενος ,βεβαια πηγενε την στον ηλεκτρονικο της γειτονιας και ρωτα ποσο θα κοστισει εμενα μου ειχε παρε 40 ε
avgoustisp
24-08-16, 23:13
φιλε αυγουστη εγω θα ελεγα ΟΧΙ εχω την ιδια τηλεωραση , τα ιδια μου εκανε και εμενα ειχε καψει το τρανζιστορ υψυλης και ενα πυκνωτης βραχυκυκλωμενος ,βεβαια πηγενε την στον ηλεκτρονικο της γειτονιας και ρωτα ποσο θα κοστισει εμενα μου ειχε παρε 40 ε
Τελικά δεν αξίζει. Πάει για ανακύκλωση και παράγγειλα μια 24" Samsung αρκετά χρόνια δούλεψε. Για την ακρίβεια 16.
Ήταν πολύ παλιά ακόμα και για να ασχοληθείς. Και εγώ φέτος στο εξοχικό πήρα μία SAMSUNG LT24D310 (http://www.snif.gr/showproduct/6327610/samsung-lt24d310ew-en---othoni-upologisti---led-tv). Πολύ καλή για τα λεφτά της. Αν θελήσεις να την έχεις σε λειτουργία για συλεκτικούς λόγους την Sony απλά να σου πω, πως σε αγγελίες βρίσκεις έτοιμη- λειτουργική με κανα 80€.
avgoustisp
25-08-16, 20:45
Τελικά πήρα αυτή με 129€.
Samsung LT24E390EW Monitor-TVΚωδικός προϊόντος : 154255 - See more at: http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/154255-samsung-lt24e390ew#sthash.FOW6XX0D.dpuf