Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Samsung] Τηλεοραση Samsung le 40a536
Καλημερα... Εχω αυτην την τηλεορασση Samsung le 40a536t... Στην οποια θελει αλλαγη η κεντρικη πλακετα (MAIN BOARD)... Μηπως υπαρχει το ανταλακτικο αυτο;
Καλησπερα.... Πηγα αυτη την τηλεοραση στον τεχνικο και μου αλλαξε την main board ( εβαλα μια μεταχειρισμενη που αγορασα) .. Αλλα εξακουλουθει να εχει το ιδιο προβλημα.. Ο τεχνικος μου ειπε οτι φταει η πλακετα.... Μπερδευει τα χρωματα η τηλεοραση... Τι μπορει να φταει;
Να ρωτησω κατι..Αυτη η main board ειναι επισκευασμενη;42291
Αριστερα η μικρη φισα μπαινουν τα ηχεια της τηλεορασης,φαινεται κολλημενη αλλα δεν λεει κατι ισως τραβηξε με δυναμη τα καλωδια και ξεκολλησε.
Ναι... Γιατι αυτος ισχυριζεται οτι η πλακετα ειναι καθαρη.. Χωρις κολησεις.. Τι μπορει να φταιει και η τηλεοραση μπερδευει τα χρωματα...
Εχω και μια αλλη φωτο που εχει κολησει επανω..Ετσι μου ειπε ο δικος μου τεχνικος..42292
Και με τις 2 πλακετες κανει το ιδιο προβλημα και αν ναι πρεπει νασαι πολυ ατυχος ωστε η πλακετα που αγορασες ναχε το ιδιο προβλημα.Απο την αλλη οταν παιρνεις μεταχειρισμενο αναλαμβανεις το ρισκο να μην δουλευει.Τελος βαλε καμια φωτο μετο προβλημα μπας και βοηθησει καποιος.
τι εννοεις μπερδευει τα χρωματα.εκει π.χ. που επρεπε να εχει μπλε εχει κοκκινο?η' απλα εχει αρνητικη εικονα?βαλε μια φωτο με το τι κανει η τν.
42299Καλησπερα..Απλα καποια χρωματα τα δειχνει πιο εντονα...Και μπερδευει τα μεταξυ τους χρωματα... Υπαρχει περιπτωση να φταιει κατι αλλο; ΠΧ..το πανελ...Το Τ-code..
το πανω δεξια τσιπακι αλλα δεν νομιζω οτι μπορεις να το αλλαξεις μονος σου
42299Καλησπερα..Απλα καποια χρωματα τα δειχνει πιο εντονα...Και μπερδευει τα μεταξυ τους χρωματα... Υπαρχει περιπτωση να φταιει κατι αλλο; ΠΧ..το πανελ...Το Τ-code..
Ναι.. Φυσικα την εχω παει παει στον τεχνικο μου..Εκεινος αν ειναι θα μου την φτιαξει... Απο εκει μπορει να προερχεται το προβλημα;
Ναι.. Φυσικα την εχω παει παει στον τεχνικο μου..Εκεινος αν ειναι θα μου την φτιαξει... Απο εκει μπορει να προερχεται το προβλημα;
σωστος ο teo966
replace AS15F in T-CON board
42313
απο εδω εισαι φιλε μ στανταρ ...καλο τσιπ το ασ15 εχει δωσει βλαβες μπραβο του
Καλημερα... Εχω βγαλει φωτογραφιες απο την τηλεοραση..Με τα χρωματα που μπερδευει... Αυτο γινεται οταν την ανοιγω μετα απο 5-6 λεπτα...42328 423254232642327
Καλημερα... Εχω βγαλει φωτογραφιες απο την τηλεοραση..Με τα χρωματα που μπερδευει... Αυτο γινεται οταν την ανοιγω μετα απο 5-6 λεπτα...42328 423254232642327
IMG_2016090φ3_134939.jpg (http://www.howtofixit.gr/forum/attachment.php?attachmentid=42313&d=1473803686)
τι δεν καταλαβαινεις??
να παρουμε τα κολητηρια να ρθουμε σπιτι σου να στο αλλαξουμε??
αν δεν μπορεις πηγενε σε καποιον που μπορει
υγ ¨με εχεις τρελανει στα πμ
κασμας εισαι? 50 φορες στο εγραψα
ξεκολας το ασ15φ απο την τ-κον
και βαζεις καινουργιο τσιπακι (νεο φτηνο ειναι)
το τι ΔΕΝ καταλαβαινεις εσυ και ο τεχνικος σου ,,
ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο
η βλαβη αυτη ειναι παλια την ξερουν και οι πετρες
ελεος φιλε μου
IMG_2016090φ3_134939.jpg (http://www.howtofixit.gr/forum/attachment.php?attachmentid=42313&d=1473803686)
τι δεν καταλαβαινεις??
ελεος φιλε μου
τρολαρει και εμενα μου εχει στειλει 3 pm
kremenarasi
23-09-16, 20:35
ftei to t-con
τι δεν καταλαβαινεις??
ελεος φιλε μου
Φίλε TAKOULOU την έφτιαξες τελικά??
Στάλθηκε από ένα κινητό που χρησιμοποιεί Tapatalk