PDA

Επιστροφή στο Forum : [Τηλεόραση Philips] PHILIPS 29PT8508/12 EM2E AA CRT Δεν ανάβει . Αναβοσβήνει το power led

zacharias1002
05-06-16, 13:20
PHILIPS 29PT8508/12 CRT

Δεν ανάβει . Αναβοσβήνει το power led

Το πρόβλημα εμφανίστηκε εδώ και δυο μήνες στην αρχή αργούσε λίγο να ανοίξει (μερικά δευτέρα ) όσο περνούσε ο καιρός αργούσε περισσότερο . φτάσαμε στα λεπτά .
Μέχρι που από χθες δεν ανάβει καθόλου και αναβοσβήνει σχετικά γρήγορα το κόκκινο led .
Υποψιάζομαι πυκνωτή αλλά δεν έχω μεγάλη εμπειρία σε crt tv και θέλω να τη φτιάξω γιατί είναι μιας γιαγιάς γειτόνισσας που δεν έχει λεφτά να πάρει καινούργια .

Αν μπορεί κάποιος με εμπειρία να βοηθήσει για να μην ψάχνω στα τυφλά θα το εκτιμούσα πολύ .:saad:

Ευχαριστώ

Papas00zas
05-06-16, 15:00
Το σασι είναι το EM2E AA κατα πως τα γράφεις. Ορίστε το SM
http://elektrotanya.com/philips_chassis_em2e-aa_sm.pdf/download.html
Αν θέλεις βοήθεια εδώ είμαστε.
Μήπως έχει κανενα κωδικό για βλάβη και αναβοσβήνει καποιες φορες ή μετά από 2-3 δευτερόλεπτα ή αλλο χρονικό διαστημα;

zacharias1002
05-06-16, 20:11
Όχι το led αναβοσβήνει συνέχεια

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση
Σήμερα έγινε το εξής :
Ήταν εκτός ρεύματος για κάποιες ώρες με βγαλμένη πρίζα και τον διακόπτη σε θέση on .
Μόλις έβαλα την πρίζα η TV άνοιξε και λειτουργεί κανονικά .
Το ξέρω ότι θα το ξανακάνει το πρόβλημα

manolo
05-06-16, 20:34
Το πρόβλημα είναι πολύ πιθανό να είναι πυκνωτής ή πυκνωτές όπως τα περιγράφεις. Άνοιξε την κατ' αρχήν και δες οπτικά αν κάποιος/οι είναι φουσκωμένοι, ή σκασμένοι και άλλαξέ τους..

ezizu
05-06-16, 21:22
Μην παραλείψεις να ελέγξεις για ψυχρές κολλήσεις πέρα από τους πυκνωτές.

georgis
08-06-16, 20:11
ψαξε καλα και για ψυχρες κολλησεις τροφοδοτικο και υψηλη.η philips ειχε θεμα χοντρο με τις ψυχρες.